Guardian Angel Tattoo

Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο διάσημος διεθνής αγγλικό αστέρι ποδόσφαιρο και διασημότητα, έχει τατουάζ έναν χαριτωμένη, κεφάλι υποκλίθηκε κηδεμόνας τατουάζ άγγελό ολόκληρη πλάτη του. Αυτό το όμορφο tattoo φύλακας άγγελος έχει ένα πράγμα που λείπει, τα φτερά ενός φύλακα άγγελο. Εάν σκέφτεστε για να πάρετε μια δερματοστιξία φύλακα άγγελο, πρέπει να ξέρετε τι ένα φύλακα άγγελο σημαίνει στην πραγματικότητα.
Φύλακας άγγελος Σημασία? Φύλακας άγγελος είναι μια έννοια που προκύπτει από ρωμαϊκό καθολικισμό. Οι άγγελοι υποτίθεται ότι πρέπει να αγγελιοφόροι του Θεού. Έναν άγγελο φυλάκων προστατεύει όλα τα παιδιά του Θεού και στους ευάλωτους, από καθετί κακό και κακές δυνάμεις. Οποιαδήποτε αληθινή καρδιά που κάνει μια ευχή, υποτίθεται ότι πρέπει να πληρούνται από τον κηδεμόνα. is υπάρχει άλλη πεποίθηση ότι οι φύλακες άγγελοι είναι τα ψυχών των εκλιπόντων των αγαπημένων, ο οποίος παρακολουθεί με προσοχή σε εμάς. Αυτό το δεύτερο πεποίθηση κατέστησε ο φύλακας άγγελος τατουάζ πιο δημοφιλής ως τύπο τατουάζ μνημόσυνο, υποβλήθηκε στο μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου. Αυτή η πεποίθηση πως η ψυχή κηδεμόνα ρολόγια από πάνω μας συνεχώς, τους φέρνει πιο κοντά προς το Θεό και την πίστη τους. 'Φύλακας άγγελος χρησιμεύει ως ένας τρόπος για να επιδείξει την πίστη τους για τον κόσμο και να κάνει περισσότερα άτομα γνωρίζουν τη δύναμη των θαυμάτων.
Είδη Guardian Τατουάζ? Υπάρχουν διάφορα είδη και τις μορφές των σχεδίων δερματοστιξιών φύλακα άγγελο που κοσμείται από διαφορετικούς ανθρώπους. Guardian τατουάζ άγγελος μπορεί να μικρές ή μεγάλες, απεικονισμένο με φτερά. Φύλακας άγγελος τα τατουάζ σχέδια μπορούν να λαμβάνονται από την απαθανάτισε τέχνης του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης. Οι απάτες των αγγέλων κηδεμόνα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχουν χρησιμοποιούνται από δερματοστιξία καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν τις εικόνες στο δέρμα. Οι Υπάρχουν διάφορες στάσεις φύλακας άγγελος που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία σχέδια τατουάζ. Ένας άγγελος φύλακας μπορούν να αντληθούν συνεδρίαση στο διαλογιστική στάση, χαρούμενα πόζα, ερωτικό απειλούν ή ταλαντεμένος σε δράση με χέρι φθάνοντας έξω να βοηθήσει μία στις ανάγκη.
Υπάρχουν κάποια άλλα είδη υπερφυσικά όντων που έχουν αναφερθεί στην Αγία Γραφή γνωστή ως Εξαπτέρυγα. Αυτές οι δερματοστιξίες χερουβ είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των μαζών σήμερα. Αυτές οι δερματοστιξίες cherub είναι συνήθως γυμνοί, φτερωτό και το μωρό αντιμετώπισαν αγγέλους. Είναι λέγεται ότι είναι η harbringers της αγάπης. Το πιο δημοφιλές μεταξύ των τατουάζ cherub is Έρωτα, ο θεός της αγάπης. Υπάρχουν τατουάζ αρχάγγελος, που υποτίθεται να είναι η υψηλότερη βαθμίδα του αγγέλων πλησιέστερα προς θεό. Στ. Μιχαήλ, ο άγγελος πολεμιστής είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια φύλακα άγγελο. Αυτός ακολουθείται από Lucifer, επίσης γνωστή ως Σατανά. Αυτό το πεσμένο άγγελος ή Σατανάς υποτίθεται προς εξορισμό από τον ουρανό όπως ο ίδιος επιλέξετε το λανθασμένο μονοπάτι θέλησή Θεού. Αυτά τα νεκρά τατουάζ γωνία απεικονίζεται με ένα απειλητικό βλέμμα, σκισμένο φτερό, τα κέρατα και όπως απόλυτου κακού.
Ο άγγελος του θανάτου είναι άλλο ένα tattoo φύλακα άγγελο, σύμφωνα με το σκοτεινό ομάδα δερματοστιξία αγγέλου. Ως "Grim Reaper", είναι απεικονίζεται χωρίς φτερά, ενώ ο άγγελος του θανάτου παρουσιάζεται με φτερά. Έπειτα, υπάρχουν τατουάζ το «διάβολο άγγελος», που αντιπροσωπεύουν τα καλά και κακά στοιχεία σε κάθε όντος. Συμβολίζει τον πειρασμό και την παρόρμηση να ενδώσει σε αυτές κρανιακή επιθυμίες, και τη δύναμη να επιλέξετε το σωστό κατά τη διάρκεια των δελεαστικό λάθος.
Έννοιες των Guardian Angel Τατουάζ? Είναι Guardian τατουάζ άγγελο υποτίθεται είναι πιο δημοφιλής τατουάζ για αγόρια.Η συντριπτική αριθμός διαφορετικών τατουάζ φύλακας άγγελος έχουν όλα κρυμμένα σημασίες, όπως ειρήνη, ομορφιά, αγνότητα, αγάπη, αφοσίωση, πίστη, αθωότητα και σχέση με τον Θεό. are Guardian άγγελοι σκεφτεί να φέρει λύσεις για όλες τις επιπλοκές, τις προκλήσεις και τα προβλήματα στη ζωή ενός ατόμου. Υποτίθεται ότι παραμείνει κατευθυντήρια φως στο πρόσωπο, μέχρι όλα τα προβλήματα και τη μοναξιά απομακρυνθεί απ 'τη ζωή του. Getting μια δερματοστιξία φύλακα άγγελο είναι μονόδρομο να κρατήσει φύλακα άγγελο σας κοντά σε σας, για ζωή.
Guardian δερματοστιξίες άγγελος είναι συνήθως φόρεσε να έχουν μια φύλακα άγγελο σας προσέχουν πάντα. Είναι επίσης ένας τρόπος για να διατηρηθεί η μνήμη των χαμένων αγαπούσε ένα ζωντανό, όπως προαναφέρθηκε. Υπάρχει ένα σύνολο των τατουάζ είναι φύλακας άγγελος που αποτελούνται από διαφορετικούς τύπους και σχέδια φτερά φύλακα άγγελο. Το τατουάζ φτερό αγγέλου διάκριση ανάμεσα στους ώμους είναι να δηλώσουν τα φτερά που οι άνθρωποι πάντα θέλουν να έχουν.