Ηλεκτρική θερμαντική Επισκευή Θερμοσίφωνας: Αντιμετώπιση προβλημάτων Συμβουλές

Όσο επαρκής ζεστό νερό είναι διαθέσιμο, δεν είστε ενοχλούνται περίπου ηλεκτρικό ζεστού θερμοσίφωνα σας. Παρ 'όλα αυτά, όπως και κάθε άλλη διάταξη που, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα μπορεί επίσης να μην λειτουργούν σωστά μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν το πρόβλημα εντός της περιόδου εγγύησης, μπορείτε να δώσετε πάντα στην εταιρεία για την επισκευή. Σε αντίθετη περίπτωση, η κατανόηση των ανταλλακτικών και εργασίας μηχανισμό ηλεκτρικό ζεστό νερό θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των ελαττωμάτων και την αντιμετώπιση προβλημάτων τα εύκολα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κοινά προβλήματα και τους τρόπους για την επιδιόρθωση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.
Συμβουλές για την Ηλεκτρική θερμαντική Επισκευή Θερμοσίφωνες
Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ακόμη και οι καλύτερες ηλεκτρικές καυτοί θερμοσίφωνες είναι επικίνδυνες συσκευές. Ως εκ τούτου, τη διαβούλευση επαγγελματίας πρέπει πάντοτε να προτιμάται αντί παρά αντιμετώπιση προβλημάτων από μόνος σας. Αν επιλέγουν ηλεκτρικές εστίες επισκευές θερμοσίφωνα για τη δική σας, καλό είναι να κατανοήσουν το σύστημα σωστά. Μερικές από τις συμβουλές για την ασφάλεια που πρέπει να ακολουθείται πριν από το άνοιγμα το σύστημα και / ή η επισκευή, η θερμαντική περιλαμβάνουν απενεργοποίηση της τροφοδοσίας, διακοπή στο σωλήνα νερού εισόδου και για τον καθορισμό σωλήνα στη βαλβίδα αποστράγγισης.
Δεν Ζεστό Νερό: Αυτό είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα. Μπορεί να προκληθεί οφείλεται σε λόγους όπως ελάττωμα θερμοστάτες και πλημμελές σύστημα θέρμανσης. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα πρώτο έλεγχο τόσο της θερμοστάτες (κατώτερη και ανώτερη) για την παροχή ενέργειας. Επαναφέρετε το θερμοστάτη, πατώντας το κουμπί και να εξετάσει κατά πόσον ξεκινά εργασίας ή μη. Αν δεν υπάρχει παροχή ρεύματος στο ανώτερο σύστημα θέρμανσης, θα πρέπει να αντικαταστήσει το ανώτερο θερμοστάτη. Στην περίπτωση που υπάρχει παροχή ρεύματος στην άνω θερμαντικό στοιχείο, αλλά δεν παίρνετε ζεστό νερό, τότε το άνω θερμαντικό στοιχείο θα πρέπει να αλλάξει.
Το νερό δεν καίει αρκετά: Εάν το νερό δεν είναι αρκετά ζεστό, τότε ή οι θερμοστάτες (κάτω και άνω) ή τα συστήματα θέρμανσης (κατώτερη και ανώτερη) δεν λειτουργούν σωστά. Να επιδιορθώσει αυτό το ζήτημα, θα εξετάσει πρώτα την παροχή ρεύματος τόσο στην θερμοστάτες και τα συστήματα θέρμανσης. Αν δεν υπάρχει δύναμη στο άνω θερμοστάτη, ελέγξτε το κύκλωμα για τυχόν ελαττώματα. Εάν το κύκλωμα δεν έχει κανένα ελάττωμα, ελέγξτε τη ρύθμιση του θερμοστάτη και να αντικαταστήσει το ανώτερο θερμοστάτη (αν χρειάζεται). Σε περίπτωση που το άνω σύστημα θέρμανσης λειτουργεί, αλλά δεν υπάρχει καμία δύναμη στο χαμηλότερο σύστημα θέρμανσης, τότε η χαμηλότερη θερμοστάτης θα πρέπει να αντικατασταθεί.
Χρωματιστά Ζεστό Νερό: Colored ζεστό νερό συχνά προκαλείται οφείλεται στις εναποθέσεις ιζημάτων στον πυθμένα της δεξαμενής νερού ή σχηματισμό σκουριάς μέσα στη ράβδο δεξαμενή ή ανόδου. Αντιμετώπισης προβλημάτων άκρη για αυτό το καυτό πρόβλημα ηλεκτρικό θερμοσίφωνα είναι να καθαρίσετε και να ξεπλύνετε το δοχείο αρκετές φορές και να αντικαταστήσει το ανόδου ράβδο.
Stinky Ζεστό νερό: Εάν το ζεστό νερό stinky (σάπια μυρωδιά αυγών), αυτό οφείλεται σε βακτηριακή αποσύνθεση και τη διάβρωση της ανόδου ράβδο που παράγει αέριο υδρογόνο. Για να ξεφορτωθεί αυτό το ζήτημα, καθαρίστε και ξεπλύνετε τη θερμάστρα με τη χρήση αραιό διάλυμα του υπεροξειδίου του υδρογόνου. Αντικατάσταση της ανόδου ράβδο συνιστάται εάν το ζεστό νερό βρωμάει ακόμη μετά τον καθαρισμό και έξαψη τη θερμάστρα.
Θορυβώδη ή χτύπημα Θόρυβος: Noisy λειτουργία του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα οφείλεται σε κλίμακες δομημένων στα στοιχεία θέρμανσης. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, αφαιρέστε τόσο του άνω και κάτω θερμαντικά στοιχεία και καθαρίστε τα. Αν η αφαίρεση και τον καθαρισμό των θερμαντικών στοιχείων, δεν είναι δυνατό, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία και να τις αντικαταστήσουν.
Ναι. This μέσα στο σύντομο για τα προβλήματα και πώς να επισκευάσει καυτοί θερμοσίφωνες. Επιπλέον, μερικοί μπορούν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του με διαρροή δεξαμενή νερού. Στην περίπτωση αυτή, δεν υπάρχει καμία λύση για να αντιμετωπίσετε το ελάττωμα του τη συσκευή, εκτός από την αντικατάσταση της δεξαμενής.