Pro Bono Δικηγόροι Διαζύγιο

Το διαζύγιο από μόνο του είναι μια ακατάστατη υπόθεση. Θέλει σίγουρα να προχωρήσουμε σωστά και όσον αφορά τη νομική πτυχή της που την αφορά. Ωστόσο, πληρώνοντας για δικηγόρου διαζυγίου δεν είναι δυνατή για όλους. Εδώ είναι όπου pro bono δικηγόροι μπαίνουν στο παιχνίδι. Ένας υπέρ bono δικηγόρος διαζυγίου είναι αυτός που παλεύει μια υπόθεση διαζυγίου χωρίς κόστος. Τέτοια δικηγόρος δεν μπορεί ειδικεύονται σε περιπτώσεις διαζυγίου. Ωστόσο, μπορεί να προσκομίζει νομικές υπηρεσίες στο διαζύγιο δεν κόστος σε άτομα ή φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Γιατί εργασίας Pro Bono?? Υπό την κανόνων δεοντολογίας του Αμερικανική ένωση φραγμών, κάθε δικηγόρος συνιστάται να αναιρέσει 50 ώρες pro υπηρεσίας bono κάθε χρόνο. Some μεμονωμένο κράτος ενώσεις δικηγόρος μπορεί να επιβάλει στους δικηγόρους του να τεθούν σε μικρότερο ώρες pro service Bono. Πέρα από την εκπλήρωση των ηθικών υποχρέωση, pro περιπτώσεις bono δυνατότητα στους δικηγόρους να αποκτήσουν εμπειρία σε τομείς άλλους από εκείνο στο οποίο ειδικεύονται. Για παράδειγμα, ένα ποινικό δικηγόρος νόμου μπορεί ενεργήσει ως pro δικηγόρο διαζυγίου bono να προσθέσετε στη χαρτοφυλάκιό του. Ωστόσο, η επιθυμία να ενεργήσει ως pro bono δικηγόρος μπορεί επίσης να είναι απολύτως έξω από ανιδιοτελή συμφέροντα. Ακόμα και πολύ έμπειροι δικηγόροι αναλαμβάνουν υποθέσεις για δωρεάν στην ίδια περιοχή, που ειδικεύονται, σε περίπτωση που θεωρούν ότι η υπόθεση είναι προκλητική και ενδιαφέρουσα. Ορισμένες φορές, θα μπορούσε να είναι αυστηρά for αλτρουιστική κλίση βοηθηθούν οι οικονομικά άτομα με ειδικές ανάγκες ή εκείνων που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας ή αδυνατούν να ανταποκριθούν συνήθεις νομικές αμοιβές. Μερικοί δικηγόροι καταλαμβάνουν pro περιπτώσεις bono, αν αισθάνονται ότι η ανάληψη δράσης περίπτωση θα ήταν μεγαλύτερο καλό της κοινότητας.
Σημαίνει αυτό ότι κανέναν και όλοι να ωφελήσετε τις υπηρεσίες ενός pro δικηγόρο διαζυγίου bono; Η απάντηση σε αυτήν ερώτηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ. Κάποιος πρέπει να αξίζει pro υπηρεσία Bono. Ένα απαιτεί να απολαύουν, βάσει της οικονομικής κατάστασης του ή κάποια άλλη αναπηρία, σε θέση να επωφεληθούν pro bono νομική υπηρεσία. Τα κριτήρια αυτά και πάλι εξαρτάται από αυτά που προβλέπονται από τη νομοθεσία που κατοικούν μέλος, μία του. Τα άλλα κοινών κριτηρίων, που μπορούν εξουσιοδοτούν ένα για pro υπηρεσιών bono είναι, κατάχρηση στο γάμο. Είτε πρόκειται για σωματική, λεκτική, σεξουαλική ή ακόμη και αν αφορά τα παιδιά του ατόμου, η κατάχρηση οποιασδήποτε μορφής μπορούν να βοηθήσουν έναν πληρούν τις προϋποθέσεις για την κατοχή ενός pro bono δικηγόρο διαζυγίου καταπολέμηση της υπόθεσης. Ωστόσο, κάποιος πρέπει να αποδείξει τέτοια κατάχρηση.
Τρόπος Βρείτε μια Pro Δικηγόρου Διαζύγιο Bono;? Εύρεση pro bono δικηγόροι διαζυγίου μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους δικηγόρους που αγωνίζονται υπέρ περιπτώσεις bono δεν διαφημίζουν τον εαυτό τους. Ένας τρόπος να βρείτε έναν υπέρ δικηγόρος Bono είναι να καλέσετε τον γενικό δικηγόροι πρακτική στην κομητεία κάποιου και διαπιστωθεί εάν είναι σε ανάληψη pro περιπτώσεις Bono. Κάποιος μπορεί επίσης να επικοινωνήσετε με κράτους Δικηγορικού Συλλόγου για να βρείτε αν υπάρχουν pro bono δικηγόροι διαζυγίου να αναλάβει την υπόθεσή του. Ορισμένες επιχειρήσεις έχουν επωφελείς δικηγόροι bono ή έχετε κάποια pro bono συντονιστή για να φροντίζουν τις περιπτώσεις αυτές. Ελέγξτε με αυτές τις οργανώσεις και τις επιχειρήσεις και δείτε αν μπορείτε πληρούν τα κριτήρια για να τύχουν νομικών υπηρεσιών, δωρεάν ή με μειωμένο κόστος. Ζητήστε από τους φίλους και την οικογένειά σας για τους δικηγόρους οι οποίοι είναι πρόθυμοι να προσφέρουν pro service Bono. Είναι πάντα προτιμότερο να αναζητήσουμε αναφορές ανθρώπων που γνωρίζουν οι δικηγόροι αυτοί, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι παρά εργασίας δεν σε ή χαμηλότερες αμοιβές, τα pro δικηγόρος διαζυγίου bono θα χειριστεί την περίπτωσή σας αποτελεσματικά.
Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα αποτελεσματικό πληρεξούσιο διαζυγίου. Παρ 'όλα τα οφέλη από την δικηγόρο αγωνίζονται υπόθεση σας δωρεάν, χρησιμοποιώντας ένα pro bono δικηγόρου δεν είναι εντελώς ένα ευοίωνη εικόνα. υπάρχουν παγίδες συνδέονται με αυτήν που χρειάζεται κανείς να είναι προσεκτικός. Πολλές φορές, υπέρ των δικηγόρων διαζυγίου bono δεν έχουν αρκετή εμπειρία στο χειρισμό υποθέσεων διαζυγίου που μπορεί να μην τομέα της ειδικότητάς τους. Είναι καλύτερο να κάνει έρευνα και να μιλήσετε σε ένα ζευγάρι των pro δικηγόρων κρίση, αν αυτό είναι δυνατόν, πριν να είστε σίγουροι ότι θέλετε μια συγκεκριμένη pro bono δικηγόρο. Συμβουλευτείτε με τους φίλους και την οικογένεια ή για αυτούς που μπορούν να δώσουν αναφορά για τα υπέρ δικηγόρο διαζυγίου bono σκέφτεστε. Η καλύτερη βοήθεια που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να συγκεντρώσει όσες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νομοθεσία σχετικά με το διαζύγιο, όπως μπορείτε. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν είναι οπωσδήποτε από την δικηγόρο διαζυγίου σας.