Cool Θέματα ντους μωρών

Είναι μια παράδοση να εισαγάγει μηνών μωρό στο φίλους και την οικογένεια της μητέρας. Τα ντους μωρών ήταν αποκλειστικά και μόνο για τις γυναίκες, αν και στις μέρες μας λίγες στενές άρρενες συγγενείς και τους φίλους επίσης προσκληθεί. Σήμερα, οι άνθρωποι γιορτάσουμε αυτή τη χαρούμενη στιγμή με το θέμα με βάση τα ντους, οι οποίες μπορούν να απολαμβάνουν και να απομνημονεύονται από ένα και όλα. Ένα νεογέννητο μωρό αντιπροσωπεύει αγάπης, της ευτυχίας, ανανέωση των οικογενειακών δεσμών και δεσμών μεταξύ των περήφανοι νέους γονείς. Τα ντους μωρών ήταν γραφτό να μητέρα δώρο με δώρα που θα είναι χρήσιμη για τη φροντίδα για τη νέα άφιξη. Άνθρωποι ρίχνουν τώρα ένα κόμμα να καλωσορίσω στο μωρό στην οικογένεια και ως συνάθροιση για όλη την οικογένεια. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει κανείς να εξετάσει, ενώ το σχεδιασμό ντους μωρών.
Υπάρχουν πολλά δροσερά θέματα ντους μωρών που μπορείτε να ακολουθήσετε για το ντους μωρών σας. Τα παρακάτω θέματα ντους μωρών θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:
Baby Shower Αθλητικά Θέματα για τα αγόρια? Αυτό το θέμα είναι τέλειο για ένα αγόρι. Μπορείτε να αποφασίσει σχετικά με το αγαπημένο παιχνίδι σας αθλητική δραστηριότητα και να εκτυπώσετε τις κάρτες που βασίζονται σε αυτό, όπως το ποδόσφαιρο σχήμα, κράνος σχήμα, ρόπαλο του μπέιζμπολ σχήμα, βόλεϊ σχήμα, μπάσκετ σχήμα, κλπ. Μια άλλη μεγάλη ιδέα είναι η εκτύπωση των καρτών όπως τα εισιτήρια σε μια αθλητική εκδήλωση . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από μπαλόνια και σερπαντίνες που σχετίζονται με το θέμα αθλήματα, όπως μπάλες ποδοσφαίρου μπάσκετ, κλπ τόπο διαφορετικό αναμνηστικά που συνδέονται με το παιχνίδι, όπως μπλούζες, σημαιάκια και μίνι-τρόπαιο του. Εμφάνιση διάφορα αθλήματα εξοπλισμών που σχετίζονται με αγαπημένο σας παιχνίδι σαν νυχτερίδες, ρακέτες, κλπ. μπάλα μια γωνιά του σπιτιού σας. Η διακόσμηση μπορεί να συνδέονται με τα αγαπημένα λογότυπα της ομάδας το mom και ο συνδυασμός χρωμάτων παρόμοια με τις ενιαίες ομάδες. Βάλτε το λογότυπο ομάδες για το χαρτοπετσέτες και τραπεζομάντιλα, μπαλόνια, σερπαντίνες και κέικ. Τα δώρα θα πρέπει να επικεντρώνεται γύρω από τον αθλητισμό. Επιλέξτε την κλινοστρωμνή μωρό λάμπες ρούχα μωρό κ.λπ. με αθλητικά βασίζονται θέματος. Μπορείτε να αγοράσετε τον αθλητισμό που αφορούν τα παιχνίδια για το μωρό. Είναι ένα μεγάλο μωρό ντους δώρο ιδέα να δώσει στους επισκέπτες εισιτήρια στο τοπικό κατώτερο τμήμα ή ομαδικά παιχνίδια κολλεγίων. Ένα κουπόνι δώρο στο τοπικό μίνι πισίνα ή στην περιοχή μπόουλινγκ θα χαίρει γενικής εκτίμησης. Τα τρόφιμα πρέπει να είναι παρόμοια με το παιχνίδι των τροφίμων μέρα σαν τα χάμπουργκερ, τα χοτ ντογκ, πατάτες τηγανιτές, λαχανικά ή το κρέας πιάτα, φτερούγες κοτόπουλου, κλπ.
Baby Girl Shower Theme · τα καλύτερα κοριτσάκι idea ντους είναι ένα «Ροζ θεματικό τομέα". Use ροζ μπαλόνια, σερπαντίνες, τραπέζι πανί, κ.λπ. Χρησιμοποιήστε ένα χρώμα συνδυασμού με ροζ σαν υπαινιγμό της κίτρινης κίτρινα using λουλούδια ή σύνδεση τόξα χρώματος λεβάντας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αποχρώσεις του ροζ για τη δημιουργία ενός αντίθεση αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε πολλά λουλούδια για ένα κορίτσι μωρό ντους θέμα, όπως ροζ τριαντάφυλλα, Asters, Canterbury καμπάνες. Οι κάρτες πρόσκλησης ντους μωρών πρέπει να είναι σε ροζ χρώμα και το συντονισμό των χρωμάτων. Τα δώρα μωρό πρέπει να είναι βασικά ροζ χρώμα, όπως μπλουζάκια, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες μωρό, πετσέτες, κλπ. Οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι προικισμένος pink κεριά ή μπουκέτα λουλουδιών, ή ένα κουτί σοκολάτες διαφόρων ειδών τυλιγμένη σε ροζ χαρτί. Το φαγητό στο ντους μωρών θα πρέπει να επιδίδονται σε ροζ πλάκες και ροζ πλαστικά κουτάλια και πιρούνια.
Μοναδικά Baby Shower Θέματα? Όταν σχεδιάζεις ένα αγοράκι ντους θέμα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα αεροπλάνα, τρένα, αυτοκίνητα ή άλλα μηνύματα, που αντιπροσωπεύουν τα αγόρια. Τα μπαλόνια μπορούν να διαμορφωθούν ως ζώα αεροπλάνα, αυτοκίνητα, κλπ. Μπορείτε να σχεδιάσετε μια teddy θέμα φέρουν με πολλά αρκουδάκια. Οι κάρτες μπορούν να αρκουδάκι σχήμα και ο πίνακας υφάσματα τυπωμένα με αρκουδάκια. Το κέικ ντους μωρών να μορφοποιούνται ως αρκουδάκι. Ένα θέμα το μωρό παραλία είναι ένας μοναδικός τρόπος για να γιορτάσουμε ντους μωρών. Διακοσμήστε το χώρο με κουβάδες ομπρέλες,, φτυάρια, κοχύλια κλπ. Ρωτήστε τους καλεσμένους σας να ντύσει στα Χαβάης πουκάμισα και σορτς. Ζητήστε από τις κυρίες να φορούν καπέλα Παναμά. Ένας θαλάσσιος θέμα μωρό ντους μπορεί να φιλοξενηθεί κοντά στην πισίνα. Χρησιμοποιήσετε πολλά πλοίων παιχνιδιών και σκαφών, καθώς και άρθρα που σχετίζονται με ένα μέρος κρουαζιέρας. Sea τρόφιμα και τα λαχανικά πρέπει να είναι οι κύριες τροφές στο μενού. Use ναυτικό μπλε και άσπρα χρώματα για τα μπαλόνια, σερπαντίνες και στρατηγικά τοποθετήσετε ένα παρωδία άγκυρα κοντά στην πισίνα. Πέτα αποταμιευτές ζωή με ναυτικά σχοινιά στην πισίνα με πανό όπως «Είναι ένα αγόρι» ή «Συγχαρητήρια. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το φιλοξενήσει σε ένα πραγματικό σκάφος.
Υπάρχουν πολλά μοναδικά baby shower διακοσμώντας τις ιδέες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χαιρετίσω το μωρό στην οικογένεια. Μπορείτε να κρατήσει το απλό θέμα που θα εξετάσουμε πολύ κομψό ή να ρίξει μια επιμελημένη ντους για ένα μεγάλο καλωσόρισμα. Μην χρησιμοποιείτε πολύ δυνατή μουσική που μπορεί να κάνει το μωρό άβολα. Κρατήστε οινοπνευματωδών ποτών σε ελάχιστο. παιδικό ντους γραφτό να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε τη γέννηση της νέας ζωή. Συλλογιστεί τη φαντασία σας να κάνει αυτή να πάρει μαζί του οικογένεια, τους φίλους και το μωρό να μείνει αξέχαστη.