Μπανάνα Φροντίδα φυτών

Αν πάτε μπανάνες about μπανάνες, τότε θα πρέπει εγκατάσταση ενός δικαιώματος μπανάνα φυτό στον κήπο σας. Με αυτό τον τρόπο, θα έχετε απεριόριστη παροχή μπανάνες σπίτι! Ωστόσο, πριν ονειρεύονται για την έναρξη farm μπανάνα σας, πρέπει να μάθουν και να καταλάβουν μπανάνα φροντίδα των φυτών! Προτού προχωρήσουμε, πώς να φροντίζουν τα φυτά της μπανάνας, ας γνωρίζουν κάτι για το φυτό της μπανάνας.
Μπανάνα Γεγονότα Φυτών
Παρά το γεγονός ότι, μοιάζει με ένα, εργοστάσιο μπανάνα δεν είναι ένα δέντρο. Είναι πραγματικά ένα αιώνιο χορτάρι! Είναι ενδημικά φυτά της τροπικής περιοχής της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αν πάτε στην ιστορία της μπανάνας, είναι γνωστό ότι έχουν εξημερωθεί Για πρώτη φορά στην Παπούα Νέα Γουινέα και τώρα καλλιεργούνται όλους τους τροπικούς κύκλους. κύριο μίσχο τους δεν είναι πραγματικά ένα κορμό, αλλά μια ψευδο βλαστοκυττάρων! Το μέγιστο ύψος αυτών των φυτών μπανάνας φτάσει βρίσκεται κοντά στα 8 μ. με φύλλα μήκους φθάνοντας 3,5 μ. Οι μπανάνες αναπτύσσονται σε δέσμες, βάρους έως 50kgs!
Οι πιο κοινές και δημοφιλείς ποικιλία αυτών των φυτών είναι μπανάνας τύπου «επιδόρπιο», το οποίο είναι μαλακό, γλυκό και χωρίς κουκούτσια. Είναι που καλλιεργούνται σε 107 χώρες σε όλο τον κόσμο. If θα διερευνήσει facts διατροφή μπανάνα, θα ξέρετε ότι είναι πλούσιες πηγές της βιταμίνης Β6, βιταμίνη C και κάλιο. Οι μπανάνες είναι μια συνιστώμενη κομμάτι της διατροφής για αθλητές και αθλητές, ως πηγές άμεσης ενέργειας, δεδομένου ότι υπάρχει ένα καλό ποσό των θερμίδων σε μια μπανάνα. Οι μπανάνες είναι η φθηνότερη και πιο θρεπτικά όλων των φρούτων, που θα φάτε ποτέ. Ο άνθρωπος δημιουργεί διάφορες χρήσιμα προϊόντα από ίνες φυτών μπανάνας. Την άφθονη μπανάνα αποτελεί το πιο ισχυρό φρούτα και τα έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Υπάρχουν πολλές νόστιμες συνταγές της μπανάνας, που μπορείτε να απολαύσετε το μαγείρεμα και το φαγητό. Υπάρχουν πολλά περισσότερα τέτοια ενδιαφέροντα στοιχεία για τις μπανάνες. Δεν ξέρω, γιατί κάθε λάτρης κηπουρική δεν θα ήθελε να έχει ένα εργοστάσιο μπανάνα στον κήπο του / της!
Μπανάνα Συμβουλές περιποίησης των φυτών
Για τη φροντίδα των φυτών μπανάνας, θα πρέπει να θέσει σε πολλή δουλειά κηπουρικής τα πρώτα χρόνια της. Εδώ είναι μερικές μπανάνας λαχανιάζω συμβουλές για τη φροντίδα για το διάβασμα σας.
Επιλέξτε τη θερμότερη Spot? Επιλέξτε το θερμότερο σημείο για φυτικής μπανάνα σας, στον κήπο σας, διότι θα χρειαστεί πολλά φως του ήλιου να αυξηθεί καλά. Ψυχρό κλίμα δεν είναι καλό για αυτά τα δέντρα.
Δώστε του αέρα? Φρέσκος αέρας κυκλοφορεί με τη μέγιστη θερμοκρασία μέσα και γύρω από 80 ΣΤ και ελάχιστο των 67 F, θα είναι καλό για το εργοστάσιο της μπανάνας σας.
Ελαφρά και καλώς Αποστράγγιση εδάφους? Θυμηθείτε, αυτά τα φυτά αναπτύσσονται καλά στο φως και καλά στραγγιζόμενα εδάφη! Δείτε ότι οι λεπτές ρίζες του φυτού μπορούν εύκολα να διαδοθεί μέσω του εδάφους.
Νερό και λιπάσματα είναι ένας μούστος? Νερό το φυτό τακτικά και ειδικά όταν το έδαφος είναι ξηρό. Ελέγξτε την υφή του εδάφους τακτικά για ξηρότητα. Διασφάλιση ότι οι moistness διατηρείται.
Κρατήστε τους ζιζανίων Free? Κρατήστε τη γύρω περιοχή ζιζανίων ελεύθερη, που καλούνται να ανταγωνισθούν με το εργοστάσιο για τις θρεπτικές ουσίες. Βοτάνισμα από τον κήπο σας τακτικά, είναι σημαντικό!
Το χειμώνα, Θεμ Wrap Up!? Το χειμώνα, κόψτε το φυτό προς τα κάτω και καλύψτε το με μόνωση. Αυτό είναι αναγκαίο αν θέλετε τις εγκαταστάσεις για να επιβιώσει το χειμώνα. Δεν είναι φυσικώς προσαρμοσμένες στις ψυχρά κλίματα.
Try Ψυχρού Ανθεκτικά Ποικιλίες? Αν θέλετε να αυξηθεί τις μπανάνες όλο το χρόνο, πάμε για ορισμένες ψυχρή ανεκτικοί ποικιλίες, που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Ορισμένες από αυτές τις ποικιλίες Musa Basjoo, Saja, και παγωτό!
Ελπίδα αυτές τις συμβουλές φροντίδας μπανάνας εργοστάσιο, θα σας βοηθήσει στην άντληση πολύ τη δική της μονάδα μπανάνα σας. Ο καρπός όλης αυτής της εργασίας είναι σίγουρα αξίζει τον κόπο, πιστέψτε με! Είθε να απολαύσετε πολλές μέρες από νόστιμα ικανοποίηση, τρώει μπανάνες και θα τις μπανάνες!