Καλύτερο Κλαδευτήρια String

, τα Sunny String ξακρίσματος χρησιμοποιούνται συνήθως για να τακτοποιήσει το χορτάρι στο γκαζόν στο επιθυμητό ύψος. Η κοπή είναι ένα σημαντικό μέρος της προσοχής χορτοταπήτων, και με χλοοτάπητα εγχόρδων το έργο αυτό γίνεται αρκετά εύκολο. Το καλύτερο ξακρίσματος αλφαριθμητικό θα πρέπει να είναι σε θέση να μετατρέψει μια παχιά, ελκυστικό χάος των υπερανεπτυγμένων χόρτο σε έναν χορτοτάπητα των ονείρων σας. With ξακρίσματος string, μπορείτε να δώσετε επαγγελματική περιποίηση στο χορτοτάπητά σας και να αλλάξετε την εμφάνιση του γκαζόν σε τακτοποιημένα κόψης γκαζόν. Βοηθά σε ένα μεγάλο δρόμο στην κηπουρική σας.
Καλύτερη String Κλαδευτήρια? String ξακρίσματος είτε κάνουν χρήση των κινητήρων βενζίνης ή ηλεκτρικούς κινητήρες να κόψετε το γρασίδι και να βοηθήσει στην καταπολέμηση των ζιζανίων. Αυτά τα εργαλεία μπορούν κόψτε το χόρτο πολύ γρηγορότερα από ό, τι εργαλεία χειρός. String σχόλια trimmer μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό μηχάνημα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Αυτές οι αναθεωρήσεις, συμβάλλουν στην αποκάλυψη προβλημάτων που βοηθούν στην αξιολόγηση του ψαλιδιού. Το καλύτερο ξακρίσματος συμβολοσειρά θα πρέπει να είναι αρκετά ικανό να κόψει σκληρή ζιζανίων και την ίδια στιγμή είναι εύκολο να χειριστεί. Θα πρέπει να μπορούν να έχουν πρόσβαση θέσεις που είναι στενές για χορτοκοπτικές μηχανές να φτάσει. Χαμηλή συντήρηση και ασφαλή λειτουργία τους είναι μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν από την αγορά κοπτική μηχανή string. Επιλέγοντας κοπτική μηχανή εντελώς εξαρτάται από το πόσο περιοχή που σας διατηρούν. If χορτοτάπητά σας είναι μικρό, τότε σίγουρα δεν απαιτούν υψηλής ισχύος trimmer αερίου. Ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ψαλίδι βρίσκεται αρκετά επαρκές για τις μικρές χλοοτάπητες. Black & Decker, βιοτεχνών και Troy-Bilt είναι μερικά από τα δημοφιλή εμπορικά σήματα σε είδη ηλεκτρικού και του φυσικού αερίου χλοοτάπητα.
Ασύρματο Ηλεκτρικά Κλαδευτήρια? Μεταξύ το ασύρματο ηλεκτρικό φρακτών, Μαύρης και Decker Γκρας Hog NST2018 έχει λάβει καλές κριτικές. Αυτό το μηχάνημα έχει επιτύχει την κορυφαία κατάταξη σε διάφορες τοποθεσίες των καταναλωτών και πελατών. Μπορεί κοπή χλόης πολύ αποτελεσματικά. Αλλά δεν είναι πολύ αποτελεσματική στη μείωση ψηλό χορτάρι. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι ελαφρύ, ως εκ τούτου δεν περιορίζουν την κινητικότητά σας. Επίσης, δεν κάνει καμία θορύβου κατά τη λειτουργία. αθόρυβη λειτουργία του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των μοντέλων φυσικού αερίου. Αυτή η μηχανή λειτουργεί με 2 μπαταρίες νικελίου-καδμίου και έρχεται με μια τηλεσκοπική άξονα. Το ψαλίδι μπορούν να λειτουργούν συνεχώς για περίπου 25 λεπτά ανά φόρτιση. Ως εκ τούτου, οι 2 μπαταρίες περιλαμβάνονται, έτσι ώστε να παρατείνει το χρόνο λειτουργίας για μία ώρα περίπου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να μεταβείτε από ράμφους για μπορντούρα. Η τιμή του είναι περίπου $ 100, η ​​οποία είναι πολύ φθηνή σε σύγκριση με τα ψαλίδια του φυσικού αερίου. Το σύστημα κάνει χρήση της φυγόκεντρο δύναμη για να προωθήσει τη γραμμή τομής αυτόματα όταν απαιτείται. Αν και οι λαβές είναι κατασκευασμένες από πλαστικό, παρέχουν μια σταθερή λαβή για να κάνει το κλάδεμα δουλειά αποτελεσματικά.
Ηλεκτρικά Ηλεκτρικά Χορτοκοπτικά? Ένα κορυφαίο μοντέλο πώλησης στην ενσύρματο ηλεκτρικές κουρευτικές συσκευές για το Stihl FSE60, που έχει την ικανότητα να χειριστεί ψηλό χορτάρι και σκληρή ζιζάνια. Παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις της είναι πολύ παρόμοια με ψαλίδια αερίου, αλλά είναι ελαφρύτερα. Είναι λιγότερο ρυπογόνα το οποίο είναι καλό για το περιβάλλον. have Σχόλια συνέστησε να αγοράσουν αυτό το ψαλίδι για τη διάρκεια και την ποιότητά της. A 200 καλώδιο πόδια παρέχει μια μεγάλη κινητικότητα. Αυτό το ψαλίδι έχει έναν ενσωματωμένο φύλακα καλώδιο και μία κρεμάστρα. Έχει ένα 14-ιντσών κοπή λωρίδα και ένα ισχυρό κινητήρα 5,5-amp που σας βοηθά να οργωθεί το χορτάρι γρηγορότερα από άλλες μονάδες. Χαμηλός θόρυβος και ευρύ πλάτος κοπής μερικά από τα πλεονεκτήματα του αυτό το ψαλίδι.
Το Troy-Bilt Electric Φαβοριτοκόπτης (TB50) έχει επίσης αξιολογήθηκε ως «best buy», στις εκθέσεις των καταναλωτών. Είναι τροφοδοτείται από κινητήρα 4.5-ενισχυτή και έρχεται με μια 15-ιντσών κοπής δείγμα που έχει διπλή κατεύθυνση. Το μοτέρ δεν απαιτεί πολλή συντήρηση και παρέχει ανώτερη ισορροπία, καθιστώντας το εύκολο να κόψει τη χλόη. Κάνει μια μεγάλη εργασία της κοπής του χόρτου. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το μήκος καλωδίου που περιορίζει την κινητικότητα του στα μεγαλύτερα ναυπηγεία. Ωστόσο, η ακμή του και χαρακτηριστικό στρίψιμο σάς επιτρέπει να εκτελέσετε πινελιές άνετα γύρω από το γρασίδι. Owners είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος με τη συνολική λειτουργικότητα του αυτό το ψαλίδι. Troy-Bilt TB50 είναι ήσυχο κατά τη λειτουργία και δεν ρυπαίνει το περιβάλλον.
Αερίου Μπορντούρας? Όταν πρόκειται για την κοπή μεγάλων περιοχών και τα ζιζάνια, χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αέριο είναι η καλύτερη επιλογή. Οι μηχανές αυτές είναι πολύ ισχυρές και κόψτε το χόρτο μέσα δεν χρόνου. Παρέχουν άνεση, ευελιξία και να λαμβάνουν μικρότερο χρόνο από ηλεκτρικά μοντέλα. Αν ψάχνετε για ένα ασύρματο trimmer αλλά εξακολουθούν να απαιτούν δύναμη to παλαβό κάτω ψηλό χορτάρι, τότε ο τεχνίτης 79197 trimmer φυσικού αερίου είναι ο τρόπος να πάει. Αυτό το 4-χρονο μοντέλο είναι λιγότερο ρυπογόνα και λειτουργεί πιο αθόρυβα από το 2-εγκεφαλικό επεισόδιο μοντέλα. Ο άξονας διαχωρισμός επιτρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετικά εξαρτήματα. Αλλά ο τεχνίτης 7917 είναι βαρύ και ζυγίζει 20 κιλά. Έτσι εσείς θα χρειαστεί ένα λουρί ώμου να κρατήσει τη μηχανή σωστά. The 29cc engine 4-κύκλου είναι ανθεκτικό και παρέχει περισσότερη δύναμη και καλύτερη απόδοση στα ζιζάνια κατάφυτη φέτα και παχύ χορτάρι. Η μακρά άξονα σας επιτρέπει να φτάσετε δύσκολες περιοχές που είναι απρόσιτες με άλλα ξακρίσματος. Αυτό το μηχάνημα είναι εύκολο να ξεκινήσετε και έργων αποτελεσματικά.
Αυτά είναι μερικά τα καλύτερα ξακρίσματος συμβολοσειρά που έχουν καλύτερες στον κριτικές πελατών. Όποιο είδος χλοοκοπτικού string που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι είστε καλά εξοπλισμένα με προστατευτικά γυαλιά και γάντια για να προστατεύετε τα χέρια σας.