Body Language Σημεία της έλξης

Σε αγαπάει, αγαπά εσείς δεν ή μπορεί να αγαπά εσείς πολλά! Αϋπνία έχει σύντροφο σας από την πρώτη φορά τον είδατε. Δεν μπορείτε πάρετε μέσω της άϋπνες νύχτες και τον ήλιο αρνείται να λάμψει. Θέλετε να περάσετε σε κάθε σας αναπνοή στιγμή μαζί του. Ελάτε πίσω στο σπίτι αυτω κοιμούνται σε όπλων και ξυπνήσει του μέχρι να τον δει ύπνο δίπλα σας. Cook κάθε γεύμα για αυτόν και παρακολουθήσετε το πρόσδεση βροχή σε παράθυρό σας, συνεδρίαση στο ζεστασιά του. αγάπη σας για εκείνον είναι ανυπολόγιστη και είναι σίγουρα ποια περισσότερο από λόγια μπορούσαμε να πούμε. Ό, τι κάνετε, κάθε μέρος πας σε και κάθε τραγούδι που ακούτε σας θυμίζει αυτόν. Όντας κορίτσι, είστε περιμένοντάς τον να κάνει την πρώτη κίνηση. Γυναίκα! Ας δεχθεί αγαπάμε την προσοχή και να είστε πεθαίνουν να γνωρίζει αν ο προσελκύεται σε σας ή όχι. Υπάρχουν ενδείξεις γλώσσα του σώματος της έλξης, που μπορεί να επιβεβαιώσει τη φαντασία σας να γίνει η ερωτική ζωή πληρούνται.
Μπατζ Παρακαλώ!? Ανεξάρτητα από το πού έχετε τον συνάντησε και ανεξάρτητα από το πού θα έχετε την ευκαιρία να τον συναντήσει, άραγε σας προσφέρει ένα κάθισμα δίπλα του; Μήπως αυτός ζητήσω φίλους του να κινούμαι λίγο αναιρέσει ώστε μπορείτε να καθίσετε δίπλα αυτόν; Εάν ναι, αυτό είναι ένα προφανές σημάδι της ανδρικής έλξης. Παραπλήσια είναι το πρώτο των σημείων γλώσσας σώματος έλξης. Έστω και αν μπορεί θέλουν να είναι κοντά σας, η κατάσταση μπορεί να τον θέσει σε επιφυλακή. Μην πανικοβάλλεστε ή να judgmental, του δώσει λίγο χώρο και αυτός θα επανέλθω. Έτσι εάν τις απαντήσεις στα προγενέστερο ερωτήματα είναι ναι, εκεί πηγαίνετε!
Διαβάστε το Μάτια? Καθώς η παλαιά παροιμία πηγαίνει, μάτια είναι τα παράθυρα στο παγιδευμένο ψυχή. Θεωρώντας ότι αυτό είναι ένα παλιό γνωμικό, ότι είναι δοκιμασμένη πάρα πολύ. Μια επαφή μάτι εταιρεία έχει πολλή δύναμη. Μια σίγουρη και αταλάντευτη επαφή ματιών, σημαίνει το πρόσωπο είναι σίγουρα ενδιαφέρεται αλληλεπιδρώντας με σας. Τώρα, η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδό σας, αναπηδήσει πίσω, ή καλύτερο, μην!
Αντιγραφή Cat? Την τελευταία φορά αντιγράψατε, ήταν ανήθικη. Αντιγραφή των δράσεων, των κινήσεων και χειρονομίες του ατόμου που προσελκύονται, αποτελεί ένα από τα εμφανή σημάδια της γλώσσας του σώματος της έλξης. Είναι φυσικό να αντικατοπτρίζουν κάποιον που σας αρέσει, οπότε αν υπάρχει κάποιος που σας αρέσει, τη γλώσσα του σώματος θα δείξει.
Πέστε Τυρί? Η πιο εύκολο και βέβαιος γλώσσα σωμάτων έλξης είναι ένα απλό χαμόγελο. Getting ένα χαμόγελο πίσω από το άτομο είστε προσελκύονται, είναι η μισή μάχη κέρδισε. Και ένα χαμόγελο, με οπτική επαφή είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που απλά δεν μπορεί να πάει στραβά.
Πολύτιμα Touch? Αγγίζοντας ενώ μιλώντας είναι επίσης ένα άλλο από τα σημάδια της γλώσσας του σώματος της έλξης. Συνήθως, γυναίκες τείνουν να κάνετε αυτό περισσότερο από άνδρες. Αν εκείνη αγγίζει αντιβράχιό σας ενώ μιλάτε, ή ραπίσματα καρπός ή αγγίζει σας μπορείτε στο πίσω ενώ κινείται στο πλήθος τότε της αρέσεις πάρα.
Εύκολη Lean? Αν εκείνη κλίνει πάνω εσάς να λάβετε κάτι ή pick κάτι επάνω, τότε δεν υπάρχουν δύο τρόποι περίπου έλξη της απέναντι σένα. Μην μετακινείτε τα πόδια, ενώ η ίδια προσπαθεί να στηριχτεί επάνω σας, επειδή είναι ακριβώς να κάνει για να είναι κοντά σε σας. Έτσι την αφήσει να, όπως αυτό είναι τρόπος της λέγοντας «εγώ σαν εσένα '.
Γλώσσα του σώματος και τα σημάδια της ρομαντική έλξη έχουν μια επική να πει εάν σας ενδιαφέρει. Για να προσδιοριστεί η έλξη προς το μέρος σας, παρατηρούν σιωπηλά στο πρόσωπο, και αυτή τη φορά προσπαθούν να ακούσουν τη γλώσσα του σώματος με τα μάτια σας ανοιχτά! Body γλώσσα στην έλξη είναι τρόπο διαφορετικό από γλώσσα σωμάτων στη ρουτίνα ζωή. Γλώσσα του σώματος και τα σημεία έλξης είναι πολλές, αλλά απλώς ένα χαμόγελο και τα μάτια έχουν πολλά να πουν. Εδώ είναι η ευκαιρία σας να το ανακαλύψετε. Κάνει πες μου! Να ξέρει περισσότεροι, διαβάστε γλώσσα του σώματος και σημάδια έλξης.