Ιδέες Μπουφέ Γάμος Candy

Η αυτο-χρησιμεύσει μπουφές καραμέλα είναι η τελευταία τάση σε γάμους σήμερα! Δεν προσθέτουν μόνο διασκέδαση και χρώμα στο γαμήλια δεξίωση, λαμβάνουν όμως επίσης τη νύφη και γαμπρό στις ημέρες παιδική τους ηλικία. μπουφέδες Candy θέτουν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό όλων, ανεξαρτήτως ηλικίας, και προσθέστε επιπλέον άγγιγμα ενθουσιασμού στο γάμο.
Μπουφέ Εμπορευματοκιβώτια και Πίνακα? Να ρυθμίσετε μια ελκυστικό μπουφέ μπαρ καραμελών, θα χρειαστεί η εξετάσει μερικά πράγματα. Η βασική βήμα είναι να αποκτήσει κανείς κάποιες τακτοποιημένη εμπορευματοκιβωτίων καραμέλα and σέσουλες. Ένας μπορούσε αγοράσουν τους είτε ή τους πάρει νοικιασμένο. Clear δοχεία είναι το καλύτερο, καθώς προβάλλουν την υπέροχη επιλογές καραμέλα. Clear περιέκτες σε φανταχτερό μεγέθη και σχήματα θα δούμε μεγάλη. Κολλητικό εικόνες το ζευγάρι γάμου στο τραπέζι θα προσθέσει στην έφεση. Όσον αφορά την τραπέζι ανησυχεί, κάποιος θα μπορούσε θεωρούν διακοσμώντας το με κεριά, δρομείς τραπέζι, λουλούδια, ή ακόμα εικόνες της νύφης και γαμπρό. Ρύθμιση βάζα καραμέλα σε διαφορετικά επίπεδα στο τραπέζι αποτελεί εύκολη μέθοδο προσθέτοντας ύφους στο μπαρ καραμελών τραπέζι μπουφέ. Βιβλία, περίπτερα επιδόρπιο ή άλλα υλικά δικαιολογητικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν άντλησης των εμπορευματοκιβωτίων προς διαφορετικά επίπεδα.
Επιλέγοντας Candy για την μπουφέ? Ενώ επιλέγοντας καραμέλες για την μπουφέ φραγμός καραμελών, κάποιος πρέπει εξετάσει την γαμήλιο θέμα, χρώματα και αγαπημένη καραμέλες κάποιου. μπουφέδες καραμέλα Γάμος εμπνευσμένη από τις επιλογές καραμέλα φαίνεται πολύ ελκυστική, στην γαμήλια δεξίωση. μπουφέδες μπαρ Candy με συντονισμένη χρώματα εμφανίζονται πολύ καλύτερα από το τυχαίο-χρωματιστά. Ανάλογα στις ιδέες γάμο, καθένα να επιλέξει το ιδέες μπουφέ καραμέλα. Κόκκινο και λευκό καραμέλες πηγαίνετε μεγάλη με θέματα αγάπη? Ροζ και λευκό καραμέλες για ροζ παρελάσεις, και μπλε και πράσινο καραμέλες for splendor παραθαλάσσια. Επιπλέον, τα μπαρ μπουφέ καραμέλα μπορούν επίσης να βασίζονται σε χρώματα εποχές, και γεύσεις. Μια καραμέλα topiary με βουνά καραμέλα, ανθοδέσμες γλειφιτζούρι, βαθμίδες καραμέλα κ.λπ. είναι επίσης μεγάλοι σε γάμους. Σοκολάτα καραμέλες μπορεί να προσωποποιηθεί καθώς, με τριαντάφυλλα σοκολάτα ή γλειφιτζούρια με τη νύφη και όνομα γαμπρού πάνω τους.
Πόσο να αγοράσετε;? Μόλις η θέμα, τύπο και χρώμα των καραμέλα για τον μπουφέ έχει αποφασιστεί, κάποιος πρέπει να προγραμματίσει το ποσό της καραμέλα να αγοραστούν. Για την μπουφέ καραμέλα γάμο να δείχνουν καλά, είναι κρίσιμο να έχουν αρκετή καραμέλα εμφανίζονται. 7-10 τύποι καραμέλες, με 15-20 λίβρες κάθε ποικιλίας θα ουσιαστική να καταστεί η μπουφέ φαίνομαι καλά και γενναιόδωρο. Ποσό αυτό μπορεί εμφανιστεί πολλή? Εντούτοις, ενισχύει το βλέμμα των δεξίωσης γάμου.
Φτηνές Candy Μπουφέ Ιδέες? Μπουφέδες καραμελών Γάμος προστίθενται έξοδα, και πρέπει να θεωρείται τη στιγμή της προετοιμασίας προϋπολογισμού γάμου. Εάν κάποιος είναι σφιχτό στον προϋπολογισμό, τότε κάποιος μπορεί επιλέξουν φτηνές ιδεών μπουφέ καραμέλα. Φτηνές μπουφέδες καραμέλα γαμήλια μπορεί να περιορίζεται μόλις 5 τύπους καραμέλες. Κάποιος μπορεί έχουν Hershey Φιλιά, M & M, Jolly ranchers, καραμέλα δυόσμο και Hot Tamales στην επίδειξη. Τις καραμέλες πρέπει να αγοράσθηκε από χύδην ψιλικατζίδικο να περικόψει έξοδα. εμπορευματοκιβώτια Απλή (δοκιμάστε το λιανικό καταστήματα οποία προσφέρουν εκπτώσεις) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τοποθέτηση σέσουλες. Για φθηνά μπουφέδες καραμέλα, παρουσίαση είναι το κλειδί. Ο τρόπος ο μπουφές φραγμός καραμελών παρουσιάζεται θα πνίξουν την πραγματική τύπο καραμέλες εμφανίζονται. Κάντε χρήση δημιουργικές ιδέες μπουφέ καραμέλα.
Γάμος Favor Ιδέες? Εκτός από ένα θεραπεία διασκέδαση στη ρεσεψιόν, μπουφέδες καραμελών γαμήλια είναι επίσης μεγάλοι τρόποι να ευχαριστήσω την καλεσμένων το γάμο. Ποιος μπορεί αντισταθεί καραμέλα και γαμήλιες σοκολάτας εύνοιες! Παροχή εξατομικευμένων σακούλες εύνοιας ή κουτιά στους φιλοξενουμένους προκειμένου να λάβει καραμέλες σπίτι χρησιμεύει ως μια μεγάλη γαμήλια εύνοια. Επισκέπτες απολαμβάνουν η νοσταλγική στιγμές παιδική ηλικία ενώ επιλέγοντας δική καραμέλες τους στο μπουφέ. Λίγο φακελάκια ύφασμα με τα ονόματα των γαμπρού και της νύφης, και η ημερομηνία του γάμου είναι επίσης μεγάλη!
Ένας μπουφές καραμέλα είναι ένα all-time πλήθους pleaser! Κατά τη διαμόρφωση ενός μπουφέ καραμέλα, ο ουρανός είναι το όριο και μπορεί κανείς να είναι τόσο δημιουργικός όπως μπορεί κανείς να είναι! Για το διαβητικό επισκέπτες, μπορεί κανείς να έχει ένα ξεχωριστό μετρητή με ζάχαρη χωρίς σκληρές καραμέλες. μπουφέδες καραμέλα Γάμος είναι μεγάλες για να κάνουν τον γάμο μοναδική και αξέχαστη για τους επισκέπτες που παρακολουθεί την γάμου.