Η οικοδόμηση μιας Κήπος Pond - Πώς να χτίσει έναν κήπο Pond

Μια λίμνη στον κήπο, που αναφέρεται επίσης ως λίμνη κατωφλιών, είναι ένα υδατικό κατασκευαστεί στον κήπο ή την αυλή, είτε για καλλωπιστικό τη γύρω περιοχή ή / και να παρέχει ένα βιότοπο για την άγρια ​​ζωή. Water κηπουρική, δηλαδή κτίριο λιμνούλα στον κήπο, κερδίζει τεράστια δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο. Αν το έργο μπορεί να φαίνεται δύσκολη, γίνεται πολύ εύκολο όταν έχετε κατανοήσει τα βασικά του κτιρίου λιμνούλα στον κήπο. Ακριβώς παρακάτω μερικές απλές οδηγίες μπορούν να σας βοηθήσουν στην οικοδόμηση μιας λιμνούλα στον κήπο που προσθέτει στη χάρη του περιβάλλοντός σας.
Πώς να οικοδομήσουμε μια Κήπος Pond? Το κύριο πράγμα που κάνει κατά την οικοδόμηση ενός λιμνούλα στον κήπο είναι να επιλέξετε ένα σημείο μετά από ανάλυση της περιβάλλον. Θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη διάφορους παράγοντες, όπως οι συνθήκες του εδάφους και από το κρεβάτι βράχο. Είναι σημαντικό ότι η λίμνη λάβουν την κατάλληλη ποσότητα του ηλιακού φωτός όλη την ημέρα. Μόλις βρείτε ένα ιδανικό σημείο για να κατασκευάσει λιμνούλα στον κήπο σας, μπορείτε να οριοθετούν την περιοχή και να αρχίσει σκάψιμο. Ενώ το σκάψιμο να φροντίστε να σκάψουν δύο διαφορετικά επίπεδα, τη ρηχή μέρος θα χρησιμοποιηθεί για την οριακή φυτά, ενώ το βαθύτερο μέρος θα χρησιμοποιηθεί για βυθίζεται φυτά και ψάρια, αν υπάρχουν. Το βάθος των 3 έως 5 πόδια είναι ιδανικό για μια μικρή λιμνούλα στον κήπο. Χρησιμοποιήστε μια σκληρή επένδυση μπανιέρα για να καλύψει τη βάση της λίμνης, να αποφευχθεί η διαρροή νερού.
Κήπος Pond Liner? Κατά οικοδόμηση ενός λιμνούλα στον κήπο, με τη χρήση ενός ευέλικτου λιμνών σκαφών της γραμμής σας δίνει ένα πρόσθετο πλεονέκτημα της αλληλοεπικάλυψης κάποια περιοχή έξω από τη λίμνη. Εάν το έδαφος είναι ανώμαλο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια στρώση άμμου στον πυθμένα της λίμνης πριν καλύπτοντάς τον με την επένδυση. Χρησιμοποιώντας άμμο και εξασφαλίζει επίσης ότι λιμνών σκαφών της γραμμής σας είναι απαλλαγμένο από κάθε είδους βλάβη. Ισιώστε το σκάφος της γραμμής όσο το δυνατόν περισσότερο, εξασφαλίζοντας ότι όλες οι καμπύλες και γωνίες τακτοποιημένα καλύπτονται, για την πρόληψη της διαρροής. Χρησιμοποιήστε επίπεδες πέτρες εξωραϊσμού να εξασφαλίσουν τα εξωτερικά άκρα της λίμνης. Θα πρέπει να βάλει κάποιο βάρος για τη λίμνη χιτωνίων για να τους κρατήσει βυθισμένα στο βυθό της λίμνης μέχρι και όλος ο αέρας κάτω από το σκάφος της γραμμής απελευθερώνεται. Αν τα υδρόβια φυτά είναι ιδανικές για το σκοπό αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βαριές πέτρες για αυτό.
Η εγκατάσταση ενός κήπου Pond Pump? Μια αντλία λιμνούλα στον κήπο είναι ένα σημαντικό εξοπλισμό για τη διευκόλυνση της παροχής νερού στη λιμνούλα στον κήπο του σπιτιού σας. Θα πρέπει να επισυνάψετε την αντλία κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι ορατό. Ένας ιδανικός τρόπος για να γίνει αυτό είναι να το κρύψει στο χώρο μεταξύ των εγκαταστάσεων του νερού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κάποια ζιζάνιο ύφασμα στο βυθό της λίμνης ή πλένονται πέτρα για να κρατήσει την εκροή στη θέση του. Ο σωλήνας της αντλίας πρέπει να καθοριστούν κατά μήκος της κοίτης του λιμνούλα στον κήπο. Χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα πέτρες σε όλο τον σωλήνα για να το κρύψει.
Water Εργοστάσια Κήπος Pond σας? Κατά την επιλογή των φυτών του νερού για λιμνούλα στον κήπο σας, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το κλίμα του τόπου. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας φτέρες σε μια περιοχή με ξηρό κλίμα δεν έχει κανένα νόημα. Τοποθετήστε αυτά τα βυθισμένα φυτά για τη λίμνη τακτικών γραμμών στο βυθό της λίμνης. Μπορείτε να κρατήσετε τα φυτά πάνω σε πέτρες ή κάθετη όσους ξυπνούν με σκοπό να τα διαθέσει στο σωστό βάθος. Μερικά χρησιμοποιούνται συνήθως υδρόβια φυτά είναι νούφαρα marigolds και βάλτο.
Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία λιμνούλα στον κήπο σας, ενεργοποιήστε την αντλία και γεμίστε το με νερό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε αν έχετε παραλείψει σε κάτι, ή αν χρειάζεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Γνωρίζοντας πώς να οικοδομήσουμε μια λιμνούλα στον κήπο μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε έναν όμορφο κήπο, ότι δεν είναι μόνο τα σέβη το σπίτι σας πολύ καλά, αλλά και προσθέτει αξία σε αυτό.