Τρόπος Sharpen αλυσοπρίονο

Ένα πριόνι αλυσίδας μπορούν να ακονιστούν με τη βοήθεια ενός αλυσοπρίονου αρχείο, ένα περιστροφικό μυλόπετρα ή από μια μηχανή. Τροχοί είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαμέτρους, δηλαδή 5 / 32, 16/03 και 7 / 32. Μηχανική αλυσοπρίονο ακόνισμα πραγματοποιείται με τη βοήθεια των μηχανημάτων στα οποία το πριόνι έχει τοποθετηθεί σε γωνία 25 μοιρών.
Πώς να εντείνει ένα αλυσοπρίονο? Πριν όξυνση του αλυσοπρίονου, πρέπει να καθαρίζονται επιμελώς. Η βρωμιά, λάδια και άλλα συντρίμμια θα πρέπει να αφαιρείται με τη βοήθεια των απορρυπαντικών ή τα ορυκτά πνεύματα. Καθαρισμός λύσεις θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή ώστε το αλυσοπρίονο μέρη δεν πάρει χαλασμένο. H αλυσίδα θα πρέπει επίσης να επιθεωρούνται για φθαρμένα δόντια έξω και συνδέσμους. Τα δόντια να πάρει κλίση, απολέπιση ή σπάσει κατά τη διάρκεια του χρόνου. Την επίπεδη επιφάνεια στην κορυφή της δοντιών ονομάζεται ως η κορυφαία πλάκα. Δεν θα πρέπει να είναι μικρότερη από 1 / 4 ιντσών σε μήκος. Αν ναι, το αλυσοπρίονο πρέπει να απορρίπτεται, καθώς δεν υπάρχει κανένα σημείο ακόνισμα ένα κατεστραμμένο και να αποδυναμωθεί είδα. Θα ήταν επικίνδυνο να χρησιμοποιεί το πριόνι που μπορεί να σπάσει κατά τη λειτουργία.
Όξυνση αλυσοπρίονο Blade? Η διαδικασία όξυνσης ένα αλυσοπρίονο λεπίδα περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα. Τα βήματα αυτά περιλαμβάνουν δραστηριότητες όπως η ρύθμιση του πριονιού, με αποτέλεσμα τον κόφτη, σύρετε το αρχείο, κ.λπ. Ακόνισμα είναι μια από τις αλυσοπρίονου δραστηριότητες επισκευής που βοηθά στην βελτίωση της λειτουργίας της.
Ρύθμιση του Saw? Και προτού αρχίσει κάποιος το ακόνισμα το πριόνι, επιβάλλεται να καθοριστεί σε σταθερή εξέδρα. Αυτό καθιστά τη διαδικασία του αλυσοπρίονου ακόνισμα εύκολη και ακριβή. Το πριόνι θα πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε η γραμμή να είναι στερεωμένη σε μέγγενη και η αλυσίδα περιστρέφεται ελεύθερα.
Leading κόφτη? Μόλις το είδε έχει τοποθετηθεί σωστά, το επόμενο βήμα είναι να εντοπίσει τις κορυφαίες κόφτη. Η κορυφαία κόφτης είναι ίσως η συντομότερη όλων των κοπτικών εργαλείων. Κατά τη διαδικασία κατάθεσης, πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα για να δούμε αν η «επίπεδη», που βρίσκεται πάνω από τους κόπτες είναι ίσοι στο μήκος τους. Διευκολύνει την ορθή κοπή από το μέγεθος, ακόμη και κόπτες. Μετά από αυτό το βήμα, ο φάκελος θα πρέπει να τοποθετηθεί στην εγκοπή της κοπής. Πρέπει να είναι τοποθετημένοι κατά τρόπο ώστε το κυρτό μέρος του αρχείου παίρνει ευθυγραμμιστεί σωστά με εκείνη του κόφτη. Η γωνία στην οποία το αρχείο που κατέχει πρέπει να είναι η ίδια κατά την οποία το τρυπάνι είναι εδάφους. Η γωνία είναι συνήθως 25 °.
Σπρώχνοντας το αρχείο? Η διαδικασία όξυνσης ξεκινά στην πραγματικότητα με το συρόμενο του αρχείου κατά το πρόσωπο του κόφτη. Πιέζοντας τη διαφάνεια από τη μικρότερη πλευρά του γωνία προς το μεγάλο θέμα είναι ο τρόπος που συνιστάται όξυνσης του πριονιού. Κάθε δόντι πρέπει να εργαστεί στην ίδια γωνία. Η διαδικασία όξυνσης πρέπει να συνεχιστεί με την αντιστροφή του πλευρές. Το άγκιστρο σχήματος συνδέσεις που ονομάζεται rakers, θα πρέπει να ελέγχονται για την εκκαθάριση. Στην αιχμή θα πρέπει να εκκαθαριστούν σε βάθος 1 / 10 ου της ίντσας χαμηλότερο από τον κόφτη. Τα όργανα μέτρησης που είναι πολύ υψηλά, θα πρέπει να κατατεθεί. Μετά την πιο πάνω διαδικασία παίρνει ολοκληρωθεί, η αλυσίδα πρέπει να λαδωμένα. Η αλυσίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή μετά την αφαίρεση του λαδιού.
Όξυνση αλυσοπρίονο Blade Μηχανική? Machines χρησιμοποιούνται για ακόνισμα αλυσοπρίονο αυτόματα. Τα μηχανήματα αυτά να σχηματίζει γωνία 25 μοιρών. Χρήση γαντιών και προστασία ματιών είναι απαραίτητη, ενώ το ακόνισμα μηχανικά ένα πριόνι. Για να ακονίσετε ένα πριόνι μηχανικά, η αλυσίδα πρέπει να διατεθούν στην αλυσοπρίονο ακονιστήρι. Τη συνδεδεμένη πρέπει να είναι «περιτυλιγμένο» σωστά, έτσι ώστε να ταιριάζει στο προβλέπονται κομμάτι. Μετά την εκκίνηση της μηχανής, το ακόνισμα άκρη πρέπει να μειωθεί με την αλυσίδα. Η περιστροφή της αλυσίδας βοηθάει ακονίσει κάθε δόντι. Η αλλαγή της θέσης λεπίδα βοηθά οξύνουν την κάτω πλευρά των δοντιών.
Οι ανωτέρω διαδικασία μας βοηθά να καταλάβουμε πώς να ακονίσετε αλυσοπρίονο. Είναι δύσκολο να ακονίσετε φθαρμένη αλυσίδα έξω είδε. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν απόρριψης ένα παλιό αλυσοπρίονο αντί ακόνισμα it. Ωστόσο, εφόσον ακολουθηθούν τα κατάλληλα μέτρα και διαδικασίες, είναι ποικίλουν εύκολο να ακονίσετε αλυσοπρίονο.