Γρατσουνιές από γυαλί

Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που θα παρατηρήσετε ξαφνικά μια γρατσουνιά στην γυάλινη επιφάνεια του πίνακα καφέ σας και είναι τρομοκρατημένοι με αυτό. Προσπαθείτε να ανακαλύψει την αιτία της. It δεν σκέφτεται χρησιμοποιούν ό, τι προκάλεσε τη γρατσουνιά να εμφανίζεται, όπως θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να απαλλαγούμε από αυτόν το συντομότερο δυνατό. Γνωρίζετε ότι έχει το γυαλί επισκευαστεί από επαγγελματίες ή να αντικαταστήσει εντελώς να είναι δαπανηρή. Ως εκ τούτου, θα ήταν καλύτερα αν βρείτε έναν τρόπο να αφαιρέσει τις γρατσουνιές από το γυαλί σας.
Προτού να τις εργασίες για την αφαίρεση γρατζουνιές ίδιοι από γυαλί, πρέπει να ελέγξετε εάν το μηδέν είναι βαθιά ή επιφανειακή ένα. Εκτελέστε καρφί δάχτυλό σας σύμφωνα με τις μηδέν, αν κολλήσει, τότε το μηδέν είναι μια βαθιά και δεν μπορεί να επισκευαστεί στο σπίτι. , Θα χρειαστεί να λάβουν τη βοήθεια ενός επαγγελματία για να αφαιρέσει μια βαθιά το μηδέν. Επιφανειακές ή ελαφρά χτυπήματα μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα από την επιφάνεια του γυαλιού. Αν αναρωτιέστε πώς να επισκευάσει γδαρμένο από γυαλί;, μην ανησυχείτε, υπάρχουν τρόποι για να αφαιρέσετε τις γρατζουνιές από την επιφάνεια γυαλιού. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά λεπτομερώς.
Πράγματα που Απαιτείται για αφαίρεση των γρατζουνιών από το γυαλί? Rouge κοσμηματοπωλείο? Μαλλί? Αμμωνίας? Water? Γάντια? Προστατευτικά γυαλιά? Υπάρχουν διάφορα άλλα πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικατάσταση των ανωτέρω απαιτήσεις. A λεύκανση οδοντόπαστα ή μια αλοιφή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην θέση του ρουζ κοσμηματοπωλείο. Μπορείτε να κάνετε ακόμη χρήση του ηλεκτρικού buffer για γυάλισμα της επιφάνειας του γυαλιού. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να τεθεί σχετικά με τα εργαλεία ασφαλείας πριν ξεκινήσετε την εργασία σας.
Πώς να αφαιρέσει γρατσουνιές από το γυαλί
Εάν εργάζεστε στην κορυφή ενός πίνακα γυαλιού, ότι είναι καλύτερα να αφαιρέσετε το γυαλί και τοποθετήστε το σε μια οριζόντια επιφάνεια πριν από την έναρξη της εργασίας σας. rouge κοσμηματοπωλείο είναι πολύ χρήσιμο σε γρατσουνιές από το γυαλί. Πάρτε rouge some κοσμηματοπωλείο για μαλλί και λείανση των μηδέν σε κυκλική κίνηση. Μην τοποθετείτε καμία πίεση στο γυαλί ή μπορείτε να καταλήξετε ρωγμές ή θραύση του. Μετά από λίγα λεπτά καθαρίστε το ρουζ για να δει αν το μηδέν έχει επουλωθεί. Τώρα μείγμα some αμμωνία με νερό. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε γάντια και γυαλιά όταν χειρίζεστε τα αμμωνίας. Καθαρίστε την επιφάνεια με το μείγμα αυτό και αργότερα, στεγνώστε την με μία πετσέτα.
Εναλλακτικές μεθόδους για αφαίρεση των γρατζουνιών από Γυαλί? Εκτός από τη μέθοδο αυτή, μπορείτε επίσης να κάνετε χρήση των στίλβωση ενώσεις όπως Brasso, για να αφαιρέσετε γρατσουνιές από το γυαλί. Χρειάζεται να τεθούν μόνο μερικές σταγόνες Brasso σε ένα ύφασμα και στιλβωμένος το στο μηδέν σε κυκλικό τρόπο. Έστω και αν δεν αίρει την μηδέν εντελώς, σίγουρα θα βοηθήσει στο να καταστεί η μηδέν λιγότερο ορατή. ? Μπορείτε επίσης να πάρετε τα προϊόντα καθαρισμού απευθείας από τους κατασκευαστές, που είναι διαθέσιμες για την αφαίρεση γρατζουνιές από το γυαλί. Είναι πολύ απαραίτητο να ακολουθήσει τις εντολές με τους, αν χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα προϊόντα καθαρισμού. ? Είναι καλύτερο να ληφθεί ως πολλά προληπτικά μέτρα που είναι δυνατόν για την αποφυγή ρωγμών στο γυαλί. Μπορείτε να σκεφτείτε χρησιμοποιώντας σερβίτσιων φαγητού στο τραπέζι για να αποφεύγονται γρατζουνιές. Παρά τη λήψη συντηρητικών μέτρων, αν βρείτε ακόμα γρατσουνιές στο γυαλί, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Απλά ακολουθήστε τις παραπάνω μέθοδο για την απομάκρυνση από γρατσουνιές γυαλί, προκειμένου να αποκατασταθεί η αρχική ομορφιά του γυαλιού.