Αρχική διορθωτικά μέτρα για Mole Ελέγχου

Τυφλοπόντικες είναι ένα από τα δυσκολότερα ζώα να ξεφορτωθεί. Είναι ευρέως γνωστό για την πραγματοποίηση εκτεταμένων σήραγγες στο χορτοτάπητά σας και στη διαδικασία καταστροφή φυσική της ομορφιά. Μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στα δένδρα του γκαζόν ή το ναυπηγείο σας, όπως σήραγγες, τους παρέχει καταφύγιο σε άλλες βλαβερές παράσιτα και τα έντομα. Moles κυρίως τρέφονται με έντομα και σκουλήκια όπως τους γεωσκώληκες και προνύμφες. Μπορούν να colonize γρήγορα γκαζόν σας και ως εκ τούτου, τον έλεγχο του πληθυσμού τους μπορεί να είναι ένα πραγματικά πρόκληση. Υπάρχουν διάφορες θεραπείες για mole ελέγχου, αλλά πολλά από αυτά μπορεί να προσφέρει μόνο μια μεταβατική λύση, ενώ άλλοι μπορούν να χρειαστούν κάποιο χρόνο για την πλήρως τους απέλαση από αυλή σας. Εδώ είναι μερικές από τις συχνά χρησιμοποιούμενες μεθόδους για mole ελέγχου λόγους και αυλές.
Τροποποίηση του Habitat? Μερικές φορές, ακόμα και απλές τακτικές όπως η τροποποίηση των οικολογικών ενδιαιτημάτων, μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των δραστηριοτήτων των σπίλων. Τυφλοπόντικες είναι τώρα κοινά, κυρίως λόγω της δημιουργίας του τεχνητού βιομάζας όπως το γρασίδι και τα κρεβάτια. Πρόκειται διατηρηθεί με την εφαρμογή των θρεπτικών ουσιών χημικών, βιολογικών υλικών και των συχνών άρδευσης, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν κατάλληλο γόνιμα εδάφη για την ανάπτυξη των εντόμων, ή η κύρια πηγή τροφής των σπίλων. So τη μετατροπή τους σε ένα φυσικό περιβάλλον, όπως κήπο και για την καλλιέργεια φράκτες, μπορεί να είναι επωφελής σε μακροπρόθεσμη βάση για το ναυπηγείο mole έλεγχο.
Λιγότερο συχνές πότισμα μπορεί να μειώσει την ορατότητα του τούνελ, σε αντίθεση με συχνό πότισμα, η οποία φέρνει τα σκουλήκια και τα έντομα με το επίπεδο του εδάφους και έτσι φέρνει επίσης την τυφλοπόντικες στην επιφάνεια. Είναι επίσης ενδεδειγμένο να μειώσει το ποσό του χόρτου στο ναυπηγείο σας για να ελέγξουμε τον πληθυσμό των σπίλων.
Grub Ελέγχου? Grub σκουλήκια είναι μια σημαντική πηγή τροφής για κρεατοελιές και, συνεπώς, μείωση του πληθυσμού τους μπορεί να είναι αποτελεσματική η εξασθένηση των κρεατοελιές και τους αναγκάζουν να μεταναστεύσουν σε άλλα μέρη για φαγητό και στέγη. Οι προνύμφες μπορεί επίσης να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στα δένδρα και τα φυτά τρώγοντας ρίζες τους και έτσι, την καταστροφή τους μπορεί να είναι ευεργετική για τα φυτά, καθώς και. Εφαρμογή των φυτοφαρμάκων στην κατάλληλη στιγμή μπορεί να είναι χρήσιμη για τη μείωση του πληθυσμού των σκουληκιών grub και επομένως για mole έλεγχο σε χλοοτάπητες.
Mole Απωθητικό? Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν mole ψεκασμού, που είναι κυρίως κατασκευασμένα από το καστορέλαιο, ένα πολύ γνωστό mole απωθητικό. Πολλοί προτιμούν, επίσης, τη χρήση των προϊόντων και των μεθόδων παρασίτων ελέγχου για κρεατοελιές. Ωστόσο, η εφαρμογή των χημικών ουσιών και τα δηλητήρια μπορούν να θέσουν ορισμένους κινδύνους για τα κατοικίδια και τα μικρά παιδιά. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή και να λάβουν προληπτικά μέτρα. Natural απωθητικά, από την άλλη μεριά, είναι πιο ασφαλείς και μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των κρεατοελιές και σε απόσταση. Ορισμένα φυτά γνωστό ότι έχουν mole απώθησης ιδιότητες και φύτευση τους μπορεί να είναι ευεργετική για mole έλεγχο στη βιολογική κήπο. Τέτοιες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν νάρκισσους, καλέντουλα, alium και mole φυτών. Ένα άλλο σημαντικό φυτό είναι τα φασόλια καστορέλαιο, το οποίο περιέχει καστορέλαιο, το βασικό συστατικό για μια σειρά mole απωθητικών προϊόντων.
Υλικού φράγματος? Διάθεση φυσικά εμπόδια βαθιά στην αυλή σας μπορεί να αναστέλλει επίσης mole δραστηριότητες. Ταφή ένα φράγμα μέταλλο τουλάχιστον 4-5 ίντσες βαθιά μέσα στο έδαφος μπορεί να είναι χρήσιμο στη συγκράτηση του αριθμού των εν λόγω άσχημο mole σήραγγες.
However, σπίτι διορθωτικά μέτρα για mole έλεγχο μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εκτός από αυτό, ίσως χρειαστεί επίσης να καταφεύγουν σε mole παγίδες για να απαλλαγούμε από τη μάστιγα. Υπάρχουν δύο είδη παγίδων, ζουν και σκοτώνουν παγίδες. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να τοποθετηθούν οι παγίδες στην ενεργή σήραγγες, τις οποίες μπορείτε να επιβεβαιώνει, μετά από εξομάλυνση του εδάφους από τις σήραγγες. Αν αυτά είναι επισκευάζονται την επόμενη ημέρα, αυτό υποδηλώνει ότι η σήραγγα είναι ενεργή και η παγίδα μπορούν να τοποθετηθούν εκεί. Παγίδες μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του φθινοπώρου. Σε εντελώς να απαλλαγείτε από κρεατοελιές, ίσως χρειαστεί να συνδυάσετε διαφορετικά στρατηγικές παρά ανάλογα με την μία μόνο.