Προσευχή για τη δεξίωση γάμου

Αν είστε ένα ζευγάρι της πίστης, ίσως να θέλουν να ενσωματώσουν μία ή περισσότερες προσευχές σε γαμήλια δεξίωσή σας. Αν ο Θεός είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένης μιας προσευχής γαμήλια δεξίωση μπορεί να προσθέσει πολλή σημασία στην γιορτή. Ενώ η παρακάτω είναι μερικές επιλογές, το καλύτερο είναι αν τα χρησιμοποιείτε ως δείγματα και αποτελούν μια προσευχή για τη δεξίωση γάμου, για τη δική σας. Ενώ γράφετε δική προσευχή σου, καθίστε σε ένα ήσυχο μέρος, κλείστε τα μάτια και να συζητήσουν σας με τον Θεό σας. Μόλις τελειώσετε, σημειώνω μια συνοπτική έκδοση αυτού του συνομιλία και στη συνέχεια να το πλαισιώνουν σε μια προσευχή. Μην ανησυχείτε πώς αποδεικνύεται, για τις καλύτερες προσευχές από την καρδιά.
Προσευχές δεξίωσης γάμου
Προσευχή για το ζευγάρι? Κύριος, σας ευχαριστούμε για την «Susan» και «Τζέιμς». Είναι ένα δώρο και ευλογία από εσάς, και έχουν γεμίσει τις ζωές μας με αγάπη και χαρά. Ο Λόρδος, έχετε ευλογηθεί Susan με μια ειλικρινή, φροντίδα πνεύμα, και μια μεγάλη αγάπη για εσάς. Πατέρα, εξακολουθούν να επιστήσω την πιο κοντά σε σας και μπορεί εκείνη να συνεχίσει να σας δώσω τηρήσει όλες τις ημέρες της ζωής της. Λόρδος, σας ευχαριστώ για προστατευτική χέρι σας πάνω James μέσω τους δύσκολους καιρούς ζωή του. Σε μια ζωή γεμάτη αγώνες, αισθάνθηκε πάντα αγαπώντας την παρουσία σας και βλέμμα επάνω του. Γνωρίζουμε πως η αγάπη σας γι 'αυτούς είναι μεγαλύτερη από εκείνη της αγάπης του γονέα. Κύριε, σας ευχαριστούμε για δίνοντάς τους το δώρο της μεταξύ τους. Μάιο αγάπη τους για αμοιβαία μεγαλώνουν καθημερινά. Μπορούν να δείχνουν πάντα προσοχή και ανησυχία για τον άλλο, μοιράζονται τις χαρές, τις λύπες και τα βάρη. Μπορούν να εκτιμούν πάντα ένας τον άλλο, και όταν αυτό απαιτείται, συγχωρούμε ένας τον άλλο, όπως έχετε τόσο συγχωρήσει τους ελεύθερα. Πατέρα, να τους προστατεύσει από τα δεινά του αυτού του κόσμου, από τον κακό του πειρασμού. Lord, σε ταραγμένες περιόδους, για να τα ευλογεί με δύναμη σας, για χάρη σου και μόνο είναι αρκετό για αυτούς. Μπορούν να μάθουν να εξαρτώνται από εσάς και να κοιτάξουμε να σας για καθοδήγηση. Ο Λόρδος, σας ζητάμε να τους ευλογήσει με τα παιδιά, αυτοί που θα φέρει επάνω στο δρόμο σας. Λόρδος, πιστεύουμε ότι σχέδιό σας για αυτούς είναι καλύτερη από οτιδήποτε μπορούσαν ποτέ φανταστεί. Σας ζητούμε να συνεχίσει να ευλογεί και να προστατεύει τους μέσα από το χρόνο τους σε αυτή τη γη, μέχρι την επανένωση μαζί σας στην ουράνια βασιλεία σου. Λόρδος, γεμίστε καρδιές τους με αγάπη για όλους ανθρώπους σας και μπορεί έβαζαν πάντα θα σου προ πάντων αλλιώς. Κάνουμε αυτή την προσευχή στο όνομα του Ιησού, Αμήν.
Έχω γράψει την προσευχή αυτή για μια-δυο ξέρω. Θα σας συμβούλευα να κάνετε τις κατάλληλες αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με το νυφικό ζευγάρι αντ 'αυτού. Αυτή η προσευχή θα πρέπει να λέγονται από ένα πρόσωπο που είναι κοντά στο ζευγάρι.
Προσευχή από το ζευγάρι? Πατέρα, σας ευχαριστούμε για αυτή τη ζωή και για το δώρο της αγάπης, η οποία έχει γεμίσει τις καρδιές μας με χαρά και αγαλλίαση. Εμείς επαίνους και σας ευχαριστώ, Κύριε, για όλες τις δοκιμές και τις χαρές που μας ευλόγησε με. Mold καρδιές μας, Κύριε, ότι μπορούμε να αγαπούν ο ένας τον άλλον με μια αγάπη που είναι όπως ο Ιησούς την αγάπη για μας: ασθενούς, με σεβασμό, την κατανόηση, ειλικρινής, επιεικής και είδος. Σας ζητούμε να ευλογήσει την ένωση μας και να μας βοηθήσει να παραμείνει πάντα δεσμευτεί να μας όρκους, αυτά που κάναμε ο ένας στον άλλο, και σε σας, Λόρδος. Είθε να είναι πάντα εκεί για το άλλο: έναν εταίρο για να ακούει και να ενθαρρύνει, ένα καταφύγιο από τη θύελλα, και το σημαντικότερο, έναν πολεμιστή στην προσευχή. Γέμισέ μας καθημερινά με φρέσκο ​​επιχωματώσεως του Αγίου Σου Πνεύματος, ώστε να μπορούμε να ζήσουμε με σκοπό την παρακολούθηση και την εξυπηρέτηση σας. May ζει μας φέρει σε επαφή δόξα σε σας, ο Σωτήρας μας, και να είναι μια μαρτυρία της αγάπης σας. Αμήν.
Προσευχή πριν Δείπνο? Κύριος Ιησούς, σας ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο γεύμα και υποτροφία που έχετε να μας ευλογήσει με. Ο Λόρδος, σας ευχαριστώ που πάντα την παροχή, για μας, και να ευλογήσει τα τρόφιμα, καθώς και εκείνους που το έχουν προετοιμαστεί. Δεν μπορεί ποτέ να ξεχάσουμε αυτούς που έχουν θέλουν και χρειάζονται και μπορούν να eyes μας και τις καρδιές μας να είναι σε ετοιμότητα και τα χέρια μας είναι ανοιχτή να δώσει από την αφθονία που μας έχετε δώσει. Όπως έχουμε διάλειμμα ψωμί μαζί, θυμόμαστε τη θυσία σας και να ξέρετε ότι ανάμεσά μας. Αμήν.
Για να έχετε μια μεγάλη ευκαιρία σαν μια γαμήλια δεξίωση πάει χωρίς κανένα πρόβλημα είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γι ', έτσι συμπεριλαμβανομένης μιας ευχαριστίας προσευχή για τη δεξίωση γάμου κάνει τέλεια αίσθηση. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μερικές από αυτές τις προσευχές ως έχουν, αν και στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να ενσωματώσει τα στοιχεία που θα καθιστούν κατάλληλη για την υποδοχή σας. Θα μπορούσατε επίσης ξεκινήσετε ή ακολουθήστε με ένα τραγούδι ευαγγέλιο, που θα πρόσθετε νόημα.