Πώς να χτίσει σκυρόδεμα Σκάλες

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί, αλλά αυτό συμβαίνει συχνά τόσο ότι μια συννεφιά φέρνει παλιές αναμνήσεις. Συγκεντρωθούν Όταν τα σύννεφα στον ουρανό, παιδικές αναμνήσεις ξεκινήσει την πολυκοσμία στο μυαλό και με την έκχυση βροχές, έρχονται gushing, μνήμες όλων τις πολύτιμες στιγμές του παρελθόντος. Τα μάτια δακρύζουν, ενώ το χαμόγελο στα χείλη.
On ένα τέτοιο θολό ημέρα όταν ήμουν μόνος στο σπίτι, περπατώντας επάνω η σκάλα που οδηγούσε στο δωμάτιό μου, πήγα κάτω λωρίδα μνήμης για την εποχή που ο κόσμος μου περιστράφηκε γύρω από τα οποία δημιουργούν νέες συγκεκριμένες σκάλα. Ήταν ο μόνος τρόπος που οδήγησαν «μου» χώρο και αυτό έκανε αυτά τα βήματα σκυρόδεμα τόσο ξεχωριστό για μένα. Άρχισα να θυμόμαστε όλα τα μικρά πράγματα ανάμεσα σε εμένα και σκάλα μου! Ναι, ήταν πολύ αγαπητό σε μένα. Θα χρησιμοποιηθεί για να κριός κιγκλίδωμα της, να μπει από τα βήματα της στον ενθουσιασμό, ενώ μακριά ο χρόνος μου μετράει κάγκελα της, ενόψει βήματα της που με πήρε στο δωμάτιό μου, και η θέση του κατά την εκφόρτωση της, όταν θα μπορούσα να δείτε σπίτι μου από την κορυφή, Θα χρησιμοποιηθεί για να αισθάνονται «κορυφή του κόσμου" επάνω!
Ήμουν ανεβαίνει ότι πολύ σκάλα σήμερα. Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια αισθάνθηκε τόσο διαφορετική. Το κλιμακοστάσιο είχε γεράσει? Της βήματα ψάχνατε χλωμό και συγκεκριμένα την κατασκευή της μελέτησαν μαραμένα. Θυμήθηκα την νέος, όταν stairs της ήταν νεόκτιστα και συγκεκριμένες ενέργειες της μελέτησαν φωτεινό και νεανικό. Πήγα πίσω στο χρόνο για να όταν ήμουν παιδί. Έχω recollected πότε και πώς η κατασκευή stair είχε ξεκινήσει και η μαμά και ο μπαμπάς τρόπο είχε προγραμματίσει πώς να κάνει συγκεκριμένα βήματα. Παρόλο που ήταν να προβεί σε ρυθμίσεις για την κατασκευή των συγκεκριμένων μέτρων, ήμουν συγκινημένος για να δεις το όνειρο μου να έχει μια σκάλα να φθάσετε στο δωμάτιό μου, που γίνεται πραγματικότητα. Θυμήθηκα όλη τη διασκέδαση είχαμε χτίζοντας τα συγκεκριμένα βήματα. Η διασκέδαση δεν μπορεί να αναδημιουργηθεί, αλλά τα βήματα που κάναμε για την οικοδόμηση της βήματα μπορούν! Εδώ είναι κάτι για το πώς να οικοδομήσουμε συγκεκριμένες σκάλες. Κρατήστε ανάγνωση.
Βήματα για την οικοδόμηση Σκυροδέματος Stairs? Πριν ξεκινήσετε με το πραγματικό κατασκευή σκαλοπατιών, να αποφασίσουν πού θα βρίσκεται και το είδος της σκάλας που επιθυμείτε να έχετε. Εάν σχεδιάζετε για την κατασκευή του σκυροδέματος σκάλες στο εξωτερικά του σπιτιού σας, πρέπει να διατηρηθούν οι διαστάσεις βήμα, όπως ορίζεται από τις τοπικές κώδικα κτηρίου σας. Διαφορετικά, θα έχουν πλήρη ελευθερία επιλογής των μετρήσεων και τη διάταξη της σκάλας σας. Γενικά, για ύψος βήμα 4-5 ίντσες, βάθος αυλακώσεων 16-18 εκατοστά, συνιστάται, ενώ θα έπρεπε να είναι μεταξύ 10 και 14 ίντσες για ύψος βήμα 6-7 ίντσες. Επίπεδη επιφάνεια με τα πόδια από το βήμα είναι το βήμα πέλμα και η κατακόρυφη πίνακες που ενώνει τα πέλματα είναι οι μετώπες βήμα. Όπως μπορείτε να δείτε, προβλεπόμενες μετρήσεις τους κυμαίνονται αντιστρόφως. Καλό θα είναι να κάνει ένα απλό σκίτσο του σχεδιασμού βήμα σας, πριν να αρχίσει η κατασκευή της σκάλας.
Τώρα, θα πρέπει να υπολογίσει τον αριθμό των βημάτων που θα κατασκευάζει. Θα χρειαστεί να υπολογίσει τον αριθμό αυτό με τη διαίρεση της προβλεπόμενης ύψος της σκάλας από το ύψος κάθε βαθμίδας. Μαζί με τους άνοδο της βήματα, εξετάζεται η μοίρα, η οποία είναι κυρίως ένα χαλίκι και συγκεκριμένες βάσεις χρησιμοποιείται για να δώσει την υποστήριξη και τη σταθερότητα στα βήματα.
Μόλις γίνει αυτό, θα πρέπει να εργαστούν για τη συγκεκριμένη μορφή της σκάλας. Τα καλούπια στα οποία συγκεκριμένες χύνεται αναφέρεται ως συγκεκριμένες μορφές. Κόψτε τα έντυπα από την καλή φύλλα κόντρα πλακέ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κίτρινο πεύκο ή έλατο πίνακες μορφή. Κάνοντας αυτό, δείτε ότι διατηρείτε έναν καθοδική κλίση στο ένα τέταρτο ιντσών, έτσι ώστε κάθε βήμα προς τα άνω αύξηση και να μην καταλήγουν οικοδόμηση μια σταθερή concrete μάζα. Σιγουρευτείτε ότι τα έντυπα που υποστηρίζουν την βάρος του σκυροδέματος. Ξεκινήστε με το κάτω μέρος βήμα πρώτα. Μόλις το πρώτο βήμα διαμορφώνεται, συνεχίστε με τα υπόλοιπα βήματα έτσι ώστε κάθε μορφή σκάλας είναι μικρότερη από την προηγούμενη ένα, με μια διαφορά ίση με το μέγεθος του πέλματος. Με αυτό, οι μορφές πλευρά της σκάλας είναι έτοιμα. Τώρα, πάμε για το έντυπα για την μετώπες. Το μήκος τους πρέπει να είναι τέτοια ώστε να συμπίπτουν τα έντυπα πλευρά και το ύψος τους πρέπει να ίδια με αυτή της ανύψωσης.
Τοποθετήστε τα έντυπα τρέχουν stair και στις δύο πλευρές του προστώου / πλατφόρμας που η σκάλα θα οδηγεί. Κάθε έντυπο πρέπει να τοποθετηθεί κάθετα προς τη βεράντα. Στήριξη των εντύπων με ισχυρές ξύλινα ή μεταλλικά θέσεις γνωστή ως πάσσαλοι, με βίδες ή καρφιά.
Το επόμενο πολύ σημαντικό βήμα είναι η έκχυση του σκυροδέματος στην μορφές. Αναμίξτε το σκυρόδεμα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και κουτάλα η μικτή συγκεκριμένα στις μορφές με τη βοήθεια ενός φτυαριού. Απομακρύνεται η περίσσεια σκυρόδεμα, εάν υπάρχουν και επιλέξτε το κάθε έντυπο ελαφρά, να εκδώσει τη αέρας που έχει παγιδευτεί στο εσωτερικό του. Μην ρίχνετε συγκεκριμένα άμεσα στο έντυπα ή μπορείτε να καταλήξετε ανατρέπει όλα πέρα ​​από τη θέση. Ξεκινήστε με το κάτω μέρος βήμα και απασχοληθείτε στον τρόπο σας επάνω. Οι εργασίες για ένα στρώμα σε μια στιγμή και να δούμε ότι το πρώτο βήμα έχει οριστεί πρίν κινείται προς το επόμενο.
Το τελευταίο και κάπως δύσκολο βήμα προς συγκεκριμένη κατασκευή σκαλοπατιών είναι αυτό της τελικής τα βήματα. Εδώ, θα απαιτήσει μια τελική trowel για να εξομαλύνει τις ημίσκληρο σκυρόδεμα. Μετά την τελική επεξεργασία γίνεται, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια μικρή σκούπα και σύρετε από τη μια άκρη του ένα βήμα προς την άλλη με μία κίνηση. Αυτή η διαδικασία θα αφήσει μικρές ρυτίδες στα πέλματα, δίνοντάς τους λαβή. Σήμερα, ας το σκυρόδεμα θεραπεία και να σκληρύνει μετά την οποία τα έντυπα πλευρά μπορεί να αφαιρεθεί. You can εξομαλύνουν τις πλευρές με νερό μυστρί ή να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσει το σκληρό συγκεκριμένα να εξομαλύνουν. Αφήστε το σκυρόδεμα σκληρύνει για την ημέρα και τα βήματά σας θα είναι έτοιμο για να πατηθεί!
Τώρα που ξέρετε πώς να οικοδομήσουμε συγκεκριμένα σκάλες, κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός στην οικοδόμηση τους! Θα νιώσετε περήφανοι που άνοιξε το δρόμο στο σημείο που είχε προγραμματίσει να πάει «βήμα προς βήμα»!