Πώς να χειριστείτε με θλίψη

Το ευρύ φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων, η θλίψη είναι ίσως η πιο βαθιά ένα. Είναι πολύ δύσκολο να έρθει στο όρος με τη ζημία ή τον θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου, και μπορεί να χρειαστούν μέρες ή ακόμη και χρόνια για να βγαίνουν από το σοκ. Το ένα πηγαίνει μέσω γκάμα συναισθημάτων που ξεκινά με άρνηση - «Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει σε μένα». Αυτό ακολουθείται από την ενοχή, το θυμό και την κατάθλιψη. Κάθε άτομο περνάει από τα 7 στάδια της θλίψης μέχρι αποδέχεται τελικά την απώλεια. Αυτό το ταξίδι μπορεί να είναι συναισθηματικά άγχος κατά την οποία το ένα είναι ευάλωτα να υποφέρουν από ασθένειες ή ακόμη και ότι πέφτουν θύματα εθισμούς, όπως ο αλκοολισμός και τα ναρκωτικά. Ως εκ τούτου είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πώς να ασχοληθεί με τη θλίψη.
Τρόποι αντιμετώπισης θλίψη
Αποδοχή της Αλήθειας: Δεν μπορείτε να πάρετε αγαπημένο σας πρόσωπο πίσω από την άρνηση της αλήθειας. Αποδεχτείτε την απώλεια. Συζητήστε με φίλους και την οικογένεια, ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα με καταλάβουν τι περνάτε, ή κάποιος που έχει υποστεί την ίδια ζημία. Εσείς θα εκπλαγείτε με το πόσο φως και ανακουφισμένος αισθάνεστε αφού έχουν μοχθήσει καρδιά σας έξω. Γράψτε ένα περιοδικό και στη συνέχεια να καταστρέψει το εάν φοβάστε ότι μπορεί κάποιος να το διαβάσει. Είναι όλα αφήσεις αυτά τα συναισθήματα έξω. συναισθήματα Κρατώντας κάποιου κλειδωμένα θα επιτείνει και να παρατείνει τον πόνο.
Νιώστε την Πόνος: Αυτή θα αισθάνεται γελοίο στο στάδιο τον πόνο της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου αισθάνεται σαν ένα κοφτερό μαχαίρι στο στήθος. Αλλά πιστέψτε με, νιώθοντας τον πόνο θα λειτουργήσει στο να προοδεύσουν οι πενθούντες περίοδο. Το περισσότερο που κρατάτε shoving μακριά τον πόνο τόσο περισσότερο θα σας βασανίζουν. Deal με αυτό και θα καταλήξει. Διαφορετικά, θα κρατήσει resurfacing καθ 'όλη τη ζωή του και να παρεμβαίνει σε σχέση με άλλους.
Προσαρμοστεί στη νέα ζωή: να μάθουν να ζουν στο περιβάλλον στο οποίο αγάπησε δεν είναι πια εκεί. Επισκεφθείτε τις θέσεις που οι δύο από σας χρησιμοποιείται για να πάτε. Ξοδεψτε το χρόνο στο σπίτι χωρίς τον αγαπημένο, μια περιοχή. Γιορτάστε τις επετείους. Αντιμετωπίσει κάθε πτυχή της ζωής των οποίων ο ίδιος ήταν αναπόσπαστο τμήμα. Ο πρώτος χρόνος εσείς να το κάνετε αυτό, θα είναι πάρα πολύ οδυνηρή, αλλά με το χρόνο θα γίνει πιο εύκολο να ασχοληθεί με τη θλίψη και την απώλεια.
Συμμετοχή σε μια Ομάδα Υποστήριξης: Όταν πρόκειται για πόνο μοιράζεσαι δεν υπάρχει κανένας καλύτερος στον πόνο μοιραστώ μαζί από ό, τι αυτός που έχει ήδη στην ίδια κατάσταση. Συχνά οι άνθρωποι είναι ευκολότερο να αφορά σε όσους έχουν υποστεί αντίστοιχες ζημίες, καθώς φαίνεται να κατανοούν την απώλεια τους καλύτερα. Αυτοί οι άνθρωποι φαίνεται να έχουν τις σωστές λέξεις και να δώσει τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να ασχοληθεί με τη θλίψη και την απώλεια.
Περιστρέψτε το για να Πίστη σας: Όσοι είναι θρησκευόμενοι θα έβρισκαν συχνά ειρήνη στην πνευματικές δραστηριότητες όπως η προσευχή, ο διαλογισμός και οι επισκέψεις στην εκκλησία. Συζητήστε με έναν κληρικό ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο στη θρησκευτική κοινότητά σας. Η θρησκεία μπορεί να προσφέρει μεγάλη δύναμη. Αγκαλιάστε την άνεση ότι το πένθος τελετουργικά θρησκείας σας παρέχει.
Φροντίζετε τον εαυτό σας: Η διαδικασία του θρήνου είναι μια πάρα πολύ αγχωτική. Είναι σημαντικό να φροντίσουμε εαυτό του. Τρώτε καλά και να ασκείστε τακτικά. Διαλογισμός δίνει επίσης τη δύναμη να αντιμετωπίσει τη θλίψη.
Μια προσέγγιση Σύμβουλος: Σε περίπτωση που η θλίψη γίνεται πάρα πολύ που αντέχει, καλέστε ένα επαγγελματία ψυχικής υγείας. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες έχουν πείρα στην παροχή συμβουλών θλίψη. Μπορούν να βοηθήσουν έναν για να χειριστεί την συναισθηματική αναταραχή και να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που εμποδίζουν τη διαδικασία επούλωσης.
Δεν υπάρχει τίποτα κακό να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσει το πόνο της απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου. Δεν μπορείτε να κάνετε κανένα καλό σε αυτόν που έχει φύγει από θλίψη. Ωστόσο, με γνωρίζει πώς να ασχοληθεί με τη θλίψη, θα πρέπει να κάνει μια μεγάλη χάρη σε αυτούς που είναι ακόμα γύρω και η αγάπη και φροντίδα για σας.