Pajama Ιδέες Κόμμα

Ποιος δεν αγαπά ένα κόμμα pajama διασκέδαση; Θυμάμαι δαπανών κομμάτων pajama μου, χορεύοντας επάνω μια θύελλα, όλη τη νύχτα, και το κουτσομπολιό για την «θεός ξέρει τι» με τους καλύτερους φίλους μου. Δεν υπάρχει τίποτα σαν συνεδρίαση στο παντελόνι φανέλα σου, βλέποντας «τρομακτικό», ταινίες τρόμου και πίνοντας ζεστή σοκολάτα. Αυτά τα κόμματα λήθαργο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καλύψει τη διαφορά με παλιά φιλαράκια του χρόνου και να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος, καθώς και. Έτσι, σε περίπτωση που ένα πάρτι πυτζαμών, εδώ είναι μια λίστα με μερικές μεγάλες ιδέες κόμμα, μαζί με συμβουλές σχετικά με τις προσκλήσεις μέρος πυτζαμών, παιχνίδια, θέματα και δραστηριότητες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα νόστιμα σνακ, στο munch επάνω φυσικά. Ως Μάλιστα, αυτά τα κόμματα είναι το πιο εύκολο να φιλοξενήσει. Δεν είναι μόνο φθηνή, επίσης δεν απαιτούν πολύ σχεδιασμό ή προετοιμασία. Με λίγη ιδιόμορφη τροποποιήσεων κόμμα ύπνο σας, μπορείτε να κάνετε είναι ένα χτύπημα μεταξύ όλων των καλεσμένων σας. Πριν να ξεκινήσετε με το ξεφάντωμα προγραμματισμό, θα πρέπει να έχετε κάποια πράγματα στο μυαλό. Εάν προγραμματίζετε για ένα sleepover, βεβαιωθείτε ότι ξεκινά αργά, έτσι ώστε να μην χρειάζεται χασμουρητό sleepyheads από 10 το βράδυ. Μια εναλλακτική λύση για ένα sleepover είναι όταν οι επισκέπτες μπορούν να πάνε σπίτι στην ώρα για ύπνο. Βεβαιωθείτε ότι εάν είναι έτσι, θα καταστεί σαφές, στην ίδια προκήρυξη.
Λοιπόν, τι περιμένετε; Κάντε κόμμα Pajama σας μια εύθυμη έκρηξη της διασκέδασης, με αυτές τις ιδέες κόμμα διασκέδαση.
Pajama Κόμμα Θέματα? Επιλογή για να φιλοξενήσει ένα θέμα που βασίζεται κόμμα pajama μπορεί να είναι μεγάλη διασκέδαση. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα θεμάτων κόμμα από μια της Χαβάης luau σε ένα αγαπημένο θέμα ταινιών, η Hannah Montana θέμα, ή το πάντα δημοφιλές θέμα teddy αρκούδα. Βασισμένο σε επιλεγμένο θέμα σας, μπορείτε να αλλάξετε τις διακοσμήσεις, τις δραστηριότητες, ακόμα και pajama συνταγές σας κόμμα. Παίξτε τη μουσική για να πάει με το θέμα, και έχουν τους καλεσμένους σας να είναι κολλαρισμένα για το θέμα επίσης.
Pajama Κόμμα Προσκλήσεις? Υπάρχουν προσκλήσεις κόμμα ποικιλία pajama διατίθεται σε οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα κόμμα. Αν θέλετε να προσθέσετε μια δημιουργική πινελιά στο κόμμα προσκλήσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμα και αυτές οι προσκλήσεις, να ταιριάζει με το επιλεγμένο θέμα ή να κάνετε μόνοι σας, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εκτυπώσιμη τέχνες clip στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε να πάτε με το θέμα teddy αρκούδα, τότε μπορείτε να προσθέσετε αρκουδάκι γραφικών στην πρόσκλησή σας, ή να έχουν cutout teddy πρόσκληση αρκούδα. Οι προσκλήσεις μπορεί επίσης να γίνει για να μοιάσει με μαξιλαροθήκες, με λίγη κτυπήσει να φουσκώσουν επάνω ή περιλαμβάνουν γραφικά πιτζάμες, νυχτικά ή ένα μαξιλάρι αγώνα. Ένα από τα all time αγαπημένα μου ήταν η πρόσκληση που κοιμάται τσάντα, με το να καλέσει γίνει σαν μεγάλο υπνόσακο, πλήρης, με μια μικρή κούκλα χαρτί, φτιαγμένα από χαρτί κατασκευής. Οι πληροφορίες που εισήχθη στο μικρό νυχτικό χαρτί της!
Διακοσμητικά για το κόμμα? Παρά το γεγονός ότι ένα μέρος pajama δεν χρειάζεται να έχουν περίτεχνες διακοσμήσεις όπως και άλλα μέρη, μπορείτε να έχετε τις διακοσμήσεις για να ταιριάζει με το θέμα του κόμματος pajama. Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε ένα θέμα teddy αρκούδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφαιρεθούν δείγματα και εικόνες, για να διακοσμήσουν το χώρο ύπνου και να ρίξει σε πολλά γεμιστό αρκουδάκια και μαξιλάρια γύρω, για να ολοκληρώσει το βλέμμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπαλόνια, σερπαντίνες και αφαιρεθούν δείγματα στην τζαζ επάνω το διάστημα.
Pajama Κόμμα Δραστηριότητες? Υπάρχουν μια σειρά από παιχνίδια κόμμα ύπνο και δραστηριότητες, που μπορεί να προγραμματιστεί έξω να επιτρέπει σε όλους να έχουν τη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του κόμματος pajama σας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τα παιχνίδια δημοφιλή παιχνίδια όπως το κυνήγι bingo ή οδοκαθαριστών, για μια μέρα στην άλλη το κόμμα σας. Υπάρχουν επίσης ένα σωρό δραστηριότητες, όπως κοσμήματα αποφάσεων και autographing, ή η διακόσμηση μαξιλαροθήκες, κλπ. Αν δεν είστε επάνω για όλο αυτό το «ενεργό» πράγματα, τότε ενοικιάζει απλά ένα καλό τρομακτική ταινία και να απολαύσετε τις συγκινήσεις. Μπορείτε να παίξετε ακόμα και μια ταινία παιχνίδι trivia μετά από αυτό. Μια μεγάλη ιδέα για μια «όλα τα κορίτσια λήθαργο κόμμα» οργανώνει μια νύχτα makeover. Έτσι, όλα τα κορίτσια μπορεί να συγκεντρώσει τα καλλυντικά και βούρτσες μαλλιών τους και να δώσουν όλα τα κορίτσια η πολυπόθητη συνόδου makeover. Μετά τις μετατροπές είναι πλήρη, να έχουν μια επίδειξη μόδας και φροντίστε να πάρετε τα φορτία των εικόνων, των καλές εποχές μαζί. Και ενώ έχουν όλα διασκέδαση σας, μην ξεχάσετε το μαξιλάρι μάχες, τις παλιές καλές ιστορίες φαντασμάτων και το ζουμερό συνεδρίες κουτσομπολιά.
Pajama μέρος των τροφίμων? Πηγαίνετε εύκολος στο μέρος των τροφίμων και να έχουν όλοι συμμετέχουν τόσο στο να καταστεί η πίτσα ή σαλάτα και στο ψήσιμο και τη διακόσμηση τα μπισκότα ή το cupcakes. Πάρτε μια πολύ σνακ κόμμα διασκέδαση στο munch επάνω, όπως τα τσιπς, κουλούρια, τα φρούτα και τα ποπ-κορν. Αν είναι sleepover, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές ιδέες πρωινού, όπως τηγανίτες ψήνονται σε όλες τις αστείες μορφές, ή αυγών και καναδικό μπέικον, και περιλαμβάνει κάποιο χυμό ή smoothies επίσης.
Έτσι, αν είναι ένα στρατόπεδο έξω πίσω αυλή, ή «υπνόσακους στον παιδότοπο" νύχτα έξω, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει αυτές τις cool ιδέες, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί. Πιστέψτε με, θα έχετε καλές αναμνήσεις, που θα διαρκέσει μια ζωή.