Φρούτα Οδηγίες κλάδεμα δέντρων

Οπωροφόρα δέντρα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά ενός κηπουρού, καθώς και στους κήπους τους. Για τους περισσότερους κηπουρούς, φυτεύοντας ένα δέντρο φρούτα, αυξάνοντας το, και βλέποντας το αντέξω τα φρούτα, είναι σχεδόν παρόμοιο για να παρακολουθήσουν ένα παιδί μεγαλώνει και να κάνει καλά. Και ακριβώς όπως κάθε γονιός θα κάνει όλα για την ανάπτυξη του παιδιού, ο κηπουρός θα κάνουν αυτό για το δέντρο φρούτα. Ποτίσματος, το προστατευτικό στρώμα, κλάδεμα, λίπανση, ψεκασμό φυτοφαρμάκων, κ.λπ. είναι μερικά από τα πράγματα που γίνονται για να βοηθήσουν το δέντρο μεγαλώνει καλύτερο και υγιέστερο. Το κλάδεμα είναι πολύ σημαντικό να καθιερωθεί ένα νεαρό οπωροφόρων δένδρων · ότι, για ένα καθιερωμένο δέντρο, το κλάδεμα θα συμβάλει στην αύξηση της απόδοσης καρπού. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις οδηγίες για κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων χρήσιμη.
Φρούτα οδηγός κλάδεμα δέντρων: Εύκολα βήματα στα φρούτα κλάδεμα δέντρων? While κλάδεμα, είναι σημαντικό να έχουμε καλές εργαλεία κήπου, όπως και διαφορετικού μεγέθους sharp ψαλίδι κήπο, ή κλαδέματος είδε να κάνει καθαρές κοπές. Αμβλυνθεί ή σκουριασμένα ψαλίδι βλάψει το κόψετε κλαδιά, ακόμη και καθιστώντας τα ευπαθή σε ασθένειες. Κλαδέψτε τα αδρανή κατά τη διάρκεια ή μετά την περίοδο την παραγωγή φρούτων έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ντύσει το κλαδεύονται άκρες, τα δέντρα έχουν τις δικές τους μάχες disease μηχανισμό. Στα νεαρά φυτά, κάνουν περικοπές κοντά και πάνω σε ένα οφθαλμό, από κοινού στον κλάδο, ή στον κορμό, και πάντα σε γωνία 30 μοιρών. Είναι προτιμότερο να περικόψει κάθετη κλαδιά λιγότερο οριζόντιο χαρακτήρα. Αυτό θα βοηθήσει το δέντρο για την επέκτασή τους, με την παραγωγή πλευρικά βλαστάρια. Κόψτε κάθε νεκρά ή άρρωστα ξύλο που έχει κάνει περιπλέκονται μεταξύ τους βασικούς κλάδους. Αυτό θα επιτρέψει περισσότερη κυκλοφορία αέρα, και περισσότερο φως του ήλιου θα διεισδύσουν μέσα από τα υποκαταστήματα και τα φύλλα. Αφαιρέστε όλα τα κορόιδα απ 'όλο τον βασικό του δέντρου, γιατί, όπως μεγαλώνουν αυτά τα νεαρά βλαστάρια, που θα παρεμποδίσει το μητρικό φυτό. Όταν όλοι οι κλάδεμα γίνεται, καταργήσετε την επιλογή όλων συντριμμιών που can παράσιτα λιμάνι και την ασθένεια.
Φρούτα τεχνικές κλάδεμα δέντρων για τη βέλτιστη απόδοση? Για τα οπωροφόρα δένδρα να φέρει μεγάλες και υγιείς καρπούς, τον αριθμό τους στο δέντρο πρέπει να μειωθεί, αυτό μπορεί να γίνει μέσω δύο τρόπους? Κλαδιά και καρπούς. Περίσσεια υποκαταστήματα πρέπει να κοπούν μαζί με το νεκρό ή όσα έχουν υποστεί βλάβη. Ως μία σχεδιάζει να μεγαλώνουν τα φρούτα, θα ήταν καλύτερο να αποκόψει τους πιο αδύναμους κλαδιά και να αφήσει μόνο αυτές που είναι αρκετά ισχυρή ώστε να υποστηρίζει το βάρος του καρπού. Αλλά να είστε προσεκτικοί κατά το κλάδεμα, δεν παίρνουν «snip-ευτυχισμένη», και βλάπτουν το δέντρο πάρα πολύ. For the κλάδεμα φρούτων, περιμένετε μέχρι όλα τα φρούτα οφθαλμοί έχουν αναπτυχθεί για τα υποκαταστήματα. Σταθείτε πίσω, και ρίξτε μια ματιά στα καταστήματα, που είναι βαριά φορτωμένα με φρούτα. Χρησιμοποιώντας μικρές, αιχμηρές ψαλίδες, περικόψει τον αριθμό των καρπών ανά κλάδους. Κλαδέψτε μακριά τα μικρότερα, αδύναμων, στίγματα ή ασθενή αυτοί πρώτα. Να μην βλάψει τα άλλα φρούτα, ενώ η περικοπή του αριθμού των καρπών. Μετά την κοπή, εάν η αιμορραγεί στέλεχος ή τα γαλακτώματα, σκουπίστε την να στεγνώσει, δεν το άφησε να διαρρεύσουν σε άλλα φρούτα.
Φρούτα συμβουλές κλάδεμα δέντρων? Εκτός από τις κοινές οδηγίες κλάδεμα οπωροφόρων δένδρων, κάθε δέντρο καρπός έχει επίσης τις επιμέρους απαιτήσεις που πρέπει να εξεταστούν. Παρακάτω είναι μερικές οδηγίες για κλάδεμα ορισμένων από τα κοινά οπωροφόρα δέντρα.
Εσπεριδοειδή? Εσπεριδοειδή, όπως άσβεστος, λεμόνι, πορτοκάλι, γκρέιπφρουτ, κλπ. κλαδεύονται μόνο από τη στιγμή που είναι παγιωμένες και τουλάχιστον 4 ετών. While κλάδεμα τους, δαμάσκηνου πρώτοι νεκροί κλαδιά και στη συνέχεια τη μεγάλη, αυτοί λεπτός. Οι κλάδοι πρέπει να είναι ισχυρή για τη στήριξη του καρπού, και θα πρέπει να κλαδεύονται με τέτοιο τρόπο, ότι το φως του ήλιου θα φθάσει τα φρούτα, για να μπορέσουν να ωριμάσουν. Κλαδέψτε κάθε χρόνο, αφού ο καρπός έχει ωριμάσει.
Αβοκάντο δέντρα? Αβοκάντο δέντρα μπορούν να φτάσουν σε ύψος 60 πόδια και την εξάπλωση έως και 35 μέτρα πλάτος. Έτσι, το κλάδεμα εξαρτάται από την απαίτηση του κηπουρού. Είναι προτιμότερο να τους κρατήσει στην κοντύτερη πλευρά, όπως θα ήταν δύσκολο να διαχειριστεί τα φρούτα. Αβοκάντο κλάδεμα αιμορραγίες από το δέντρο, αν οι περικοπές είναι βαθύτερες από τρεις ίντσες, καθαρίστε το και εφαρμόστε water πλαστικό χρώμα, για να αποφευχθεί μόλυνση στο δέντρο. Κλαδέψτε τα δέντρα αβοκάντο νωρίς την άνοιξη και μία φορά σε ένα έτος.
Κερασιές? Κερασιές είναι αργές καλλιεργητές, έτσι χρειάζονται πολύ λίγο κλάδεμα. Θα πρέπει να κλαδεύονται με φειδώ και το καλοκαίρι, κυρίως για να μειωθεί η εξάπλωση του αργύρου σε φύλλα νόσου, η οποία παρουσιάζεται σε κατεστραμμένα υποκαταστήματα. Κλαδέψτε μόνο τα υποκαταστήματα που είναι νεκροί, βλάβη, ασθένειες ή ότι παρεμποδίζουν την ανάπτυξη άλλων κλάδων. Του Κερασιού δέντρο αιμορραγεί, επίσης, αντιμετωπίζουν όλες τις περικοπές, με την απολύμανση πάστα κλάδεμα.
Μηλιές? Ένας νεαρός μηλιά θα πρέπει να κλαδεύονται για την ενθάρρυνση της πλευρικής βλαστούς. Κρατήστε κλάδεμα οριζόντια κλαδιά στο επάνω μέρος του δέντρου να διατηρήσει μια πλευρική σχήμα. Το κέντρο του δέντρου μήλο θα πρέπει να διατηρούνται ελεύθερες ανάπτυξης. Αφαιρέστε όλα τα αδύναμα ή ασθενή ανάπτυξη. Δεδομένου ότι το μήλο μεγαλώνει πάνω σε ξύλο που παράγεται με το προηγούμενο έτος, τα κλαδεύουμε το λιγότερο. Κλαδέψτε τα δέντρα μηλιάς στα τέλη του χειμώνα ή πολύ νωρίς την άνοιξη, πριν από κάθε νέα λαχανάκια ανάπτυξης.
Κλάδεμα ένα νεαρό δέντρο είναι διαφορετικό από τα ώριμα κλάδεμα δέντρων φρούτα. Ξεκινήστε κλάδεμα νωρίτερα, για να μην ενθαρρύνουν μόνο τη νέα αύξηση, αλλά και να διαμορφωθεί ο οπωροφόρων δέντρων. Οπλισμένοι με τις παραπάνω οδηγίες κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων, ένας δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά!