Φυσικά κόκκινα μαλλιά: χρώματα και στυλ

Φυσικά κόκκινα μαλλιά ήταν ένα δημοφιλές θέμα ανάμεσα the Προραφαηλίτη καλλιτέχνες. Οι φυσικοί κόκκινα μαλλιά άνθρωποι παραδοσιακά θεωρούνταν παράφορος, ύπουλη και τα άτομα που προκαλούν φασαρίες. κακοποιοί Στάδιο κοσμείται συνήθως κόκκινες περούκες στο μεσαίωνα. Το πιο γνωστό από αυτά ήταν Shylock and Μεφιστοφελής in Φάουστ Grattan, το 1842.
Φυσικά οι άνθρωποι κόκκινα μαλλιά είναι συχνά απόγονοι των Δανών, οι Σκωτσέζοι, ή η ισπανική ναύτες της Armada. Λέγεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Α 'της Αγγλίας ήταν ένα κόκκινο κεφάλι. Έτσι, κόκκινα μαλλιά έγινε μια δήλωση μόδας μεταξύ των γυναικών στην εποχή Elizabethan. Σήμερα, είναι ιδιαίτερα σχετίζεται με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία.
Κόκκινα μαλλιά προσελκύει μεγάλη προσοχή. Οι νέες γυναίκες μπορούν να απολαμβάνουν την προσοχή, αλλά αν θα θέλατε να γίνει δυσδιάκριτη λίγο, τότε μπορεί να προσπαθήσει να δώσει ένα διαφορετικό χρώμα και στυλ στη κόκκινα μαλλιά σου.
Κόκκινα Μαλλιά χρώματα και μορφές? Φυσικών κόκκινο κεφαλές έχουν μια σειρά από κούρεμα στυλ και ιδέες για να επιλέξετε μια νέα ματιά. Μπορείτε να φορέσετε τα φυσικά κόκκινα μαλλιά σας long ή short. Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά αυθάδης, σύντομη κομμωτές όπως Molly Ringwals. Μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας μακριά και ίσια σαν Lindsay Lohan. Κυματιστές και σγουρά μαλλιά πάει καλά με φυσικά κόκκινα μαλλιά. Ξυράφι cut τρίχες και κρόσσια, επίσης, μεγάλη εμφάνιση στο κόκκινο κεφάλι. Ασύμμετρη bob κάνει τα κύματα στον κόσμο της μόδας και φαίνεται υπέροχο στο κόκκινο μαλλιά. Κόκκινο κεφαλές μπορούν πάντα θα δημιουργηθούν νέα εμφάνιση που πάει καλά με το χρώμα τους.
Υπάρχουν πολλές ιδέες χρώμα μαλλιών στο χρώμα φυσικά κόκκινα μαλλιά. Εάν επιθυμείτε να χρώμα φυσικά κόκκινα μαλλιά σας, μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις όπως το σοκολατί. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε τέφρα χρώμα που θα εξουδετερώσει το κόκκινο τόνο. Θα καταλήξετε με «στάχτη καφέ« απόχρωση μαλλιών. Μπορείτε ακόμη να πάτε ξανθά. Try βάψιμο των μαλλιών σου το μαύρο με ξανθά ραβδώσεις. Θα καταστήσει σας το βλέμμα φοβερό.
Οι μη κόκκινο κεφαλές μπορούν να επιλέξουν φυσικά αποχρώσεις προσδοκώμενη ή ζωντανό κόκκινο-αποχρώσεις. Κατά την επιλογή ενός βαφής μαλλιών, διατηρεί το δέρμα σας ύφος στο μυαλό. Λεπτή κόκκινη τονίζει ενδέχεται να μην είναι ορατό στο σκούρα μαλλιά ή δέρμα. Οι διαφορετικές αποχρώσεις του κόκκινου, μπορείτε να επιλέξετε από are τζίντζερ, σκουριάς, μπορντό, Auburn, χαλκός, κλπ. Μπορείτε πάντα να επιδιώξετε την επαγγελματική βοήθεια να σας βοηθήσει να επιλέξετε το σωστό κόκκινο σκιά μαλλιά.
Είστε ένα από τα τυχεροί λίγοι να έχουν μια φυσική κόκκινα μαλλιά. Μόνο το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού έχουν κόκκινα τα μαλλιά. Μπορείτε να πάρετε τη φροντίδα των φυσικών κόκκινα μαλλιά σας και να ενισχύσετε το χρώμα είναι. Σαμπουάν και προϋπόθεση τα μαλλιά σας τακτικά. Θα πρέπει να χύσει χυμό μούρων στα μαλλιά σας και να εργάζονται καθ 'όλη την τρίχα. Καλύψτε τα μαλλιά σας με ένα σκουφάκι για 15 έως 20 λεπτά. Ξεπλύνετε με καθαρό νερό και στυλ, ως συνήθως. Αυτό θα ενισχύσει τη φυσική κόκκινα μαλλιά.
Για να προσθέσετε μια πιο ζωντανή εμφάνιση στο κόκκινο μαλλιά σας, εφαρμόζουν μία κουταλιά της σούπας χυμό των τεύτλων σε τρία φλιτζάνια νερό. Αφήστε το να μουλιάσει καλά στα μαλλιά. Ξεπλύνετε τα μαλλιά επιμελώς και πετσέτα ξηρά.
Κόκκινα μαλλιά γυρίζει ποτέ γκρίζο άμεσα. Αποδεικνύεται από την αμμώδη σκιά και πάνω από μια χρονική περίοδο μπορεί να μετατραπεί γκρι. Φυσικά κόκκινα μαλλιά είναι ένα εξωτικό περιουσιακό στοιχείο που κληρονόμησε. Αναδείξτε την ομορφιά σας πειραματίζονται με διαφορετικά στυλ. Τα κόκκινα κεφάλια πιστεύεται ότι είναι έξυπνο, διασκεδαστικό αγαπώντας, ενεργητικός και παθιασμένος. Καλή διασκέδαση ζωγραφική το κόκκινο πόλη με «κόκκινο κλειδώνει» σας.