Μοναδικές ιδέες δεξίωσης γάμου

Μοναδικές ιδέες δεξίωσης γάμου μπορούν να εφαρμοστούν αν αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να πάει χαλαρά και είναι ανοικτές για τον πειραματισμό και την εκκεντρικότητα. Μοναδικές ιδέες γάμος πρέπει να περιλαμβάνει τα πάντα. Μόνο Εάν το θέμα σας είναι μοναδική, θα είστε σε θέση να ενσωματώνουν τη μοναδική προσκλήσεις, μοναδικό ντεκόρ, μοναδικά κεντρικά και μοναδική διακόσμηση. All μοναδικότητα να συνδυάσει να δώσει ένα καλό αποτέλεσμα, δεν συγκρούονται μεταξύ τους σε επιμέρους σημεία. Για την τέλεια ιδέα γαμήλια δεξίωση, συνδυάζουν όλα τα τμήματα που δίνονται παρακάτω.
Ιδέες Θέμα δεξίωσης γάμου
Αφού επιλέξετε ένα ευρύ θέμα γαμήλια δεξίωση, ακόμη και αν το θέμα είναι αρκετά κλισέ, είναι εύκολο να ενσωματώσει μοναδικές ιδέες Εκτός καταστήσει το συνολικό υπόθεση διακριτικά. Τα παρακάτω θέματα γάμου είναι απλά μια ιδέα και κανείς να υπερβαίνουν τους για να καταλήξουμε σε κάτι ενδιαφέρον και απαράμιλλη.
Παραμύθι θέματα? "Alice in Wonderland" Το θέμα με επιτυχία χρησιμοποιήθηκε στην πρόσφατη γάμος προσωπικοτήτων του Ashley Simpson και Pete Wentz. Ήταν συμπληρώνεται ιδανικά από το ντεκόρ, την τοποθεσία και το σχεδιασμό. Για εκείνους που θέλουν να πάρουν λίγο περισσότερο μοναδική από αυτό, θέματα όπως η Ραπουνζέλ και Thumbelina μπορεί να δικαστεί. Αν κάποιος θέλει να πάει για ένα κεφάλαιο από αυτά τα κλασικά, κάποιος μπορεί να δοκιμάσετε το θέμα συμβαλλόμενων μερών τσάι, απεικονίζοντας επεισόδιο τσαγιού της Αλίκης, με το κόκκινο και λευκό Queens. Τσάι θέματα κόμμα μπορεί να ολοκληρωθεί με την αγγλική τοποθεσίες κήπο και καθορίζει το τσάι dainty με ασημένια συρματερή. Τα γεύματα μπορεί να αποτελείται από αγγούρι και τυρί σάντουιτς, και άλλα τρόφιμα δάχτυλο.
Go Green με τη Φύση? Charlie Sheen και Brooke Mueller πήγε πρόσφατα πράσινο με θέμα τη γαμήλια δεξίωσή τους. Όλα, από τις ρυθμίσεις τραπέζι για να τα μενού, από τις διακοσμήσεις to τα κοστούμια, υπογράμμισε το θέμα χαρακτήρα. Κάποιος μπορεί να ενσωματώσει αυτή τη μοναδική ιδέα για δεξίωση γάμου στην υποδοχή τους, με τις μορφές φιλικών προς το περιβάλλον θέματα, γήινα θέματα και στοιχειακός θέματα (γη, φωτιά, αέρας και νερό). Προφανώς, η θέση και η διακόσμηση πρέπει να συμπληρώσει το θέμα. Για παράδειγμα, η εικόνα φαίνεται από τα παραπάνω μπορεί να είναι η διάταξη του πίνακα για το θέμα γη. Κάποιος μπορεί εύκολα να αποκλίνουν σε αφρικανικά θέματα χλωρίδας και πανίδας θέματα, κ.λπ., καθώς και.
The Worlds Τρία? Use τον ουρανό, κόλαση και θέματα γη για να πάρουν κακούς with ευφάνταστο σχεδιασμό σας. Beyonce Knowles και Jay Z εφάρμοσαν την θέμα τον ουρανό στην καλή τελειότητας, πλήρης, με λευκό φόρεμα κώδικες και ορχιδέα ρυθμίσεις. If ο ουρανός είναι πολύ γλυκό για σας, δοκιμάστε το θέμα κόλαση του «καυτές και πικάντικες». Μην ντροπαλός μακρυά από τις ουρές και κέρατα, μετά από όλα, τι διάολο χωρίς ολόκληρο έργων. Δώστε την τοποθεσία και το ντεκόρ σε καυτό, καυτό, κόκκινο βλέμμα. Αίμα κόκκινα τριαντάφυλλα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για καλό αποτελέσματος.
Destination παράδεισο? Φέρτε στη Χαβάη ή Μαυρίκιο, δεξίωση μέσα σας. Το βλέμμα έχει να είναι εξωτική, αλλά πριν φέρνοντας στο εξωτικές χορεύτριες, τα ανταλλακτικά μια σκέψη για τους έξαλλος γαμπρό. Φέρτε σχετικά με όλα τα φωτεινά, τα άγρια ​​λουλούδια και δυνατά χρώματα για τη διακόσμηση και διατηρεί μια κατάλληλη ενδυμασία. Try καρύδας κεντρικά κέλυφος, επένδυση με κοχύλια και ορχιδέες. Επιπλέοντα κεριά στα γεμάτη νερό κύπελλα can μπαχαρικό μέχρι την ευκαιρία όταν η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί αργά στη απόγευμα ή βράδυ. The πυλωροι μπορούν να κληθούν να χαιρετήσει τους πάντες με ένα "Aloha" να δώσει τις τελευταίες πινελιές στο μεγάλο περίσταση.
Πολιτιστική Κληρονομιά? Δοκιμάστε την ιρλανδική, ισπανική ή την ιταλική πολιτισμών. Βέβαιοι να προσθέσετε τη διασκέδαση της λήψης σας. Για παράδειγμα, η ταυτόχρονη επιδίωξη της Τοσκάνης τρόπο ζωής, πάρτε σίγαση κίτρινα φώτα να δημιουργήσει εκείνο το τέλειο περιβάλλον. Το live μπάντα μπορεί να παίξει μουσική »Italiano» και η διακόσμηση θα πρέπει γενικά να επικεντρώνεται γύρω από μαργαρίτες και άλλα φρέσκα λουλούδια. Ποιο είναι το ιταλικό χωρίς μια πίτσα. Μίνι πίτσες μπορεί να είναι τέλειο σνακ για την περίσταση. Προσπαθήσουμε για ένα λιθόστρωτο τοποθεσία για να πάρετε την αίσθηση στο σωστό μέρος.
Αποκτήστε Προσωπικά? Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια, να πάρει προσωπικά για το θέμα γαμήλια δεξίωσή σας. Διακοσμήστε το χώρο με εικόνες του παρελθόντος γάμοι. Δοκιμάστε διαφορετικές επιδράσεις όπως το μαύρο και άσπρο, σέπια και χρωματιστά σε εναλλαγή. Λάβετε προσωπικές με τις ρυθμίσεις τραπέζι και άλλες διακοσμήσεις, καθώς και. Δοκιμάσουν οτιδήποτε θέλετε, μπορείτε να έχετε κοχύλια, φανάρια μίνι, σπιτικές ποτ πουρί, κεριά, κ.λπ. Πάρτε καινοτόμων με χρυσόψαρα μπολ, γλάστρες με φυτά, κουκουνάρια και βελανίδια. Δεν υπάρχει ανώτατο όριο όσον αφορά τη φαντασία σας και είναι δημιουργικότητά σας που παίρνει αυτό το θέμα στην λίστα "μοναδικές ιδέες γαμήλια δεξίωση στο εξής.
Εποχιακή Mood Κούνιες? Χειμώνας γάμο; Φέρτε τα γλυπτά πάγου και το φως επίστρωσης γούνας. Καλοκαίρι γάμο, ε; Λοιπόν, μπορείτε να έχετε αμέτρητες ιδέες παίζοντας γύρω με τη χλωρίδα. Πάρτε δημιουργικός με άχυρο και μετάξι. Το μενού μπορεί αποτελείται από εποχιακά φρούτα συνταγές και η διακόσμηση μπορούν να είναι φρέσκα, φωτεινά, ηλιόλουστα και ευάερα. Κάποιος μπορεί επίσης να λάβει εποχιακά θέματα φεστιβάλ, όπως του Αγίου Βαλεντίνου και τα Χριστούγεννα. Το ντεκόρ και ο σχεδιασμός θα διαφέρουν με το θέμα το εν λόγω συμβάν.
Παράμετροι για να εξετάσει για το γάμο Μοναδικές Υποδοχή ιδέες? Τοποθεσία: Θέση της εκδήλωσης θα ποικίλει ανάλογα με το θέμα υποδοχής. Μερικές μοναδικές τοποθεσίες γαμήλια δεξίωση είναι παραλίες, cornfields, αχυρώνες, αγροκτήματα, αθλητικά κέντρα, κ.λπ. τοποθεσία λήψης σας θα μπορούσε επίσης να είναι ένας ιστορικός τόπος, ένα μεγάλο αρχοντικό, μία λέσχη χωρών ή πάρκο, ή απλά μια παραδοσιακή εκκλησία, καθώς και. ? MusicMusic προσθέτει γεύση την ατμόσφαιρα. Ο πρώτος χορός πρέπει να έχει καλή στίχους. Κάποιος μπορεί να περιλαμβάνει έναν χορό κόρη του πατέρα και ένα χρόνο δείπνο κομμάτι τζαζ να διατηρήσει τη μοναδικότητα της περίπτωσης. Ταινία ή DJ μπορεί καρύκευμα επάνω τα πράγματα στην εκδήλωσή σας. ? Παρουσίαση: Παρουσίαση σε μορφή floral ρυθμίσεις και τα κεντρικά, θα ποικίλει ανάλογα με θέμα. Έτσι θα τον σχεδιασμό τραπέζι και καθίσματα ρύθμιση. Η υποδοχή προσκαλεί και τον κωδικό φόρεμα θα προσθέσει μια ουσία να το εν λόγω συμβάν. One μπορούν να κρατήσουν ένα βιβλίο επισκεπτών, καθώς, για να συμβαδίζει με την πρωτοτυπία των περιστάσεων. ? Φώτα: Κάποιος μπορεί να κάνει χρήση της τεχνολογίας σαν χρωματιστά φώτα, φωτισμός stencil και LED φώτα για να λαμπρύνει επάνω την υποδοχή. Spot φώτα μπορούν να χρησιμοποιηθεί για να τονίσει τα πράγματα όπως το κέικ, κ.λπ. κεριά και τα πλωτά φώτα μπορεί να κάνει το γεγονός βλέμμα μαγικό και αιθέρια. ? Τρόφιμα: Gourmet τρόφιμα δάχτυλων είναι λιγότερο ακριβές από πλήρη γεύματα, και να καταφέρουν να κρατήσει το γεγονός επίσημες και αριστοκρατικό. Deli δίσκοι μπορούν να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία. Το θέμα υποδοχής θα πρέπει να είναι το σκηνικό για την επιλογή κάθε μενού. ? Διακόσμηση: Καινοτόμες διακοσμήσεις προσθέτουν στη μοναδικότητα του γεγονότος. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει καλλίγραμμη μπαλόνια, σε σχήμα καρδιάς αστέρια, ή κύκνους να διακοσμήσουν τις καμάρες, καθώς αυτά είναι επίσης εύκολο για τον προϋπολογισμό. Δημιουργία του σωστού διάθεση και σκηνή για να επισημάνετε το θέμα υποδοχής, μπορεί να επιτευχθεί με την ενίσχυση του δικαιώματος είδους διακόσμηση. Μην ξεχνάτε τα λουλούδια, είναι μια αναγκαιότητα. ? Δεξιώσεις γάμου είναι μια ευκαιρία για τη νύφη και τον γαμπρό για να σμίξει και να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που έχουν έρθει και μάρτυρες του γάμου τους. Είναι οργανωμένο για την προβολή ευγνωμοσύνη προς όλους εκείνους που έχουν συμμετάσχει στην χαρά και γιορτή της ευτυχισμένο ζευγάρι. Ευγνωμοσύνη δεν χρειάζεται να είναι συνηθισμένο. Να θυμάστε ότι και να θυμάμαι τις μοναδικές ιδέες γαμήλια δεξίωση που παρουσιάζονται ανωτέρω, όταν σας διοργανώνει μοναδικές δεξίωση του γάμου σας. Να με θυμάσαι στην επιτυχία σας.