Τρόπος File a Παραγγελίας ακινητοποίησης

Gillian, ένας 27 ετών επαγγελματικό λογισμικό είχε παρατηρήσει για λίγες ημέρες στο δρόμο της επιστροφής στο σπίτι μετά τη δουλειά, ότι κάποιος ήταν καταδίωξη της και δεν ήταν μια πολύ ευχάριστη αίσθηση. Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε μια σύγκρουση από το stalker, τις πιθανότητες που είχαν στο αμόνι οποτεδήποτε. Κράτησε την ψυχραιμία της για λίγες μέρες αλλάζοντας πορεία της, την κατοχή κάποιου συνοδεύει τα πράγματά της και έτσι. Αλλά τίποτα δεν λειτούργησε. Και το χειρότερο ήταν, νόμιζε ότι ήξερε το stalker και ήταν κάπου από τη γειτονιά. Τέλος, γνωμοδοτήσει ένας από φίλους της οποίος ήταν έναν πληρεξούσιο για νομικές συμβουλές και εκείνη αρχειοθέτησε μια περιοριστική εντολή.
Αυτή ήταν απλώς μια «υπόθεση» να αποδείξει στο σημείο, όταν στο αρχείο μια περιοριστική εντολή και υπό ποιες προϋποθέσεις. Εδώ είναι η λεπτομερής διαδικασία, η οποία θα επεξεργαστεί περισσότερα σχετικά με το ζήτημα του πώς να καταθέσει περιοριστική εντολή.
Κατάθεση Διάταγμα αποκλεισμού? Αν είστε σε δυναμικό και άμεσο κίνδυνο, καλέστε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης (911). Στην κατάσταση όπου απειλούνται, κακοποιούνται και το θέμα έχει λήξει, ακόμη και τότε καλέστε και να πει στην αστυνομία ότι θέλετε να μήνυση. Εάν καθόλου η υπόθεση είναι αμέσως ποινική δίωξη, το δικαστήριο θα εκδώσει διάταγμα αποκλεισμού αμέσως. ? Πάρτε την οικογένεια σε ασφαλές μέρος. Βρείτε ένα ασφαλές μέρος, να ζητήσουν βοήθεια και οι άνθρωποι πιθανότατα βοηθήσει σε τέτοια θέματα και θα συμβάλουν στο να καταθέσει περιοριστική εντολή. ? Πλησιάζοντας το αστυνομικό τμήμα, θα βοηθήσει τους αξιωματικούς εκεί θα παράσχει σίγουρα πληροφορίες για το πώς να μήνυση. ? Καλέστε από το τοπικό δικαστήριο οικογένεια (στην περίπτωση της ενδοοικογενειακής βίας) και ρωτήστε για το πώς να καταθέσει περιοριστική εντολή. Τότε θα πρέπει να πάτε στο δικαστήριο και να πάρει τα απαιτούμενα έγγραφα. ? Έπειτα, θα χρειαζόσαστε να συμπληρώσετε τα χαρτιά σωστά και προσεκτικά. Συμπερίληψη αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, ημερομηνίες γέννησης, ημερομηνία του περιστατικού ή περιστατικά κακομεταχείρισης ή δούρειος και ούτω καθεξής, τα ονόματα των μαρτύρων και εάν σε όλα υπάρχουν αποδείξεις, όπως φωτογραφίες. ? Στα πλαίσια μιας γυναίκας είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας και έχει παιδιά, η γυναίκα μπορεί να πάρετε μια διαταγή για αυτούς επίσης. Εάν λάβει σχετική εντολή ναι, υπογράφει τα έγγραφα ενώπιον συμβολαιογράφου. Μια εντολή κράτησης ενάντια ενδοοικογενειακής βίας μπορούν να ληφθούν μόνο κατά τη διάρκεια ενός διαζυγίου. ? Αυτή ήταν κυρίως για το πώς να καταθέσει μια περιοριστική εντολή σε σχέση με τις εγχώριες βία. Στην περίπτωση που δεν είναι για βία στην οικογένεια, έχετε μια επιλογή να καταθέσει μια περιοριστική εντολή παρενόχληση.
Κατάθεση παρενόχληση Διάταγμα αποκλεισμού? Εξασφάλιση εάν παρενοχλούνται από νομική άποψη και είναι η κατάσταση τόσο κρίσιμο. Διάταγμα αποκλεισμού μπορούν εύκολα να ανατραπεί, σε περίπτωση που δεν έχουν προκαλέσει αρκετά καλή για την υποβολή της παραγγελίας. ? Συμβουλευτείτε έναν υπάλληλο επιβολής του νόμου ή δικηγόρος, προτού αρχείο μια περιοριστική εντολή, για τη διεθνή δικαιοδοσία σας. Η διαδικασία θα ελαφρώς ποικίλλουν ανάλογα ανατεθειμένο τομέα, αλλά θα υπήρχαν έντυπα ειδικά για διαταγή. Θα πρέπει να υποβάλλονται σε μια πόλη ή έναν υπάλληλο νομό. ? Σε πρώτη φάση, η περιοριστική εντολή παρενόχληση θα είναι μια προσωρινή Διάταγμα αποκλεισμού (TRO) με ισχύ από 5 έως 15 ημερών από την υποβολή της παραγγελίας. ? Μόλις το δικαστήριο κριτικές εντολής, μπορείτε να αποφασίσετε, εάν θέλετε έχει μόνιμη περιοριστική εντολή (PRO). ? Αν θέλετε να αρχείου για ένα PRO, ότι είναι καλύτερα να προσλάβουν έναν δικηγόρο. ? Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε είναι να αποφευχθούν και να αρνηθεί οποιαδήποτε επαφή με τη συγκρατημένη κόμμα. Εάν είστε δύσπιστοι για το γεγονός ότι χρειάζεται προστασία, θα θέσει σε κίνδυνο την επιθυμία σας να μετατρέψει TRO σας σε PRO. ? Αυτό ήταν το μόνο για το πώς να υποβάλετε μια περιοριστική εντολή! Οι νόμοι ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε, οπότε θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με αυτό επίσης.
Διαταγή μπορούσε αποδειχθούν εξαιρετικά κρίσιμη, όταν την δική σας ασφάλεια. Έτσι, εάν είστε αντιμετωπίζει κάτι σαν Gillian, και είστε βέβαιοι γι 'αυτό, τότε μην σκεφτούν δύο φορές για κατάθεση περιοριστική εντολή.
Τελικά, η ασφάλεια σας είναι αυτό που έχει σημασία και να είναι ικανοί να ζουν χωρίς φόβο είναι ένα από τα πιο σημαντικά και θεμελιώδη δικαιώματα στο σύνταγμα της κάθε χώρας.