Κουπαστή Εγκατάσταση - Εγκατάσταση Rail σκαλοπατιών

Όλοι μας έχουν την τάση να συγχέεται μεταξύ του σκάλα και στηθαίο. Στηθαίο, που είναι επίσης γνωστή ως σιδηροδρομικού σκάλα, είναι διάτρητοι στον τοίχο σε μια πλευρά της σκάλας και η άλλη πλευρά της σκάλας μεταφέρει ένα άλλο τρένο που έχει προσδεθεί απευθείας στο κλιμακοστάσιο. Πολλοί από εμάς θεωρούν ότι εγκατάσταση χειρολισθήρας είναι πολύ δύσκολη και δαπανηρή υπόθεση, και ως εκ τούτου είναι χρονοτριβήσει. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η περίπτωση, όπως installation στηθαίο, ιδίως την εγκατάσταση rail σκαλοπατιών είναι μια από τις φτηνότερες και απλούστερες μέθοδοι εγχώριας βελτίωσης. Και αυτό γιατί, δεν απαιτεί τη διαμόρφωση προγραμμάτων, ακριβά υλικά ή βαρέων μηχανημάτων. Μια απλή εγκατάσταση της σκάλας ράγες σίγουρα αλλάζει την όλη εμφάνιση της σκάλας. Προτού προχωρήσουμε στην υλοποίηση της πραγματικής μέθοδος εγκατάστασης του χειρολισθήρα, είναι σημαντικό να εξοικειωθούν με κάποια ορολογία και σχέδια που σχετίζονται με στηθαίο εγκατάσταση.
Ορολογίες Σημαντική και Έννοιες? Νιούελ Post: Ο Νιούελ θέση είναι το κάτω-πλέον θέση ή πυλώνας της χειρολαβής. Πολλοί από εμάς τείνουν να κρεμάσετε παλτά και σακάκια μας σε αυτό το post μόλις λάβουμε έρθει στον ορνιθώνα. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πυλώνα στήριξης του σιδηροδρομικού κλίμακας. ? Άξονα: Η άτρακτος είναι το σύνολο των ράβδων που υποστηρίζουν το στηθαίο και βρίσκονται μεταξύ του σκάλα και κουπαστή. ? Dowel: Η πείρο είναι η καρφίτσα γύρο που χρησιμοποιείται για την εισαγωγή στην άτρακτο στην σκάλα. ? Stair Stringer: Ο χορδιστής σκαλοπατιών είναι ένα είδος ξυλείας που χρησιμοποιείται σε οριζόντια θέση για την υποστήριξη των σιδηροτροχιών. ? Πώς να εγκαταστήσει χειρολισθήρες;
Η διαδικασία εγκατάστασης μια ράγα σκάλα, είναι αρκετά απλή εάν τα βήματα μεθοδικά ακολούθησε. Ωστόσο, η διαδικασία είναι αρκετά κουραστική έτσι, το χέρι τον εαυτό σας με έναν βοηθό.
Απαιτήσεις
Για την εγκατάσταση νέων σιδηροτροχιών σκάλα, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα:? Κουπαστή κιτ του συστήματος ή μεμονωμένων κομματιών ενός κάγκελο stair όπως ο άξονας, ή Νιούελ θέση. Ωστόσο, είναι σκόπιμο να αγοράσουν ένα ολόκληρο το κιτ. ? Θα χρειαστείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων, όπως, τρυπάνια, βίδες, και ένα σύνολο βίδες που είναι πιο κατάλληλα μεγέθη. ? Επειδή πολλή δουλειά ξύλου που εμπλέκονται στη διαδικασία της εγκατάστασης, κόλλα γορίλλας, και ξυλουργοί κόλλα είναι απαραίτητη. ? Διαδικασία? Βήμα 1: Το πρώτο βήμα για την εγκατάσταση χερουλιών χέρι είναι η άρση των υφισταμένων. Για αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλέμι και ένα σφυρί. Να είστε προσεκτικός και να μην βλάψει την σκάλα, ενώ την άρση των ατράκτων και Νιούελ θέση. Αν το κιγκλίδωμα έχει βιδωθεί στον τοίχο τότε προσεκτικοί ενώ την αφαίρεση, καθώς υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα ότι ο σοβάς ή το χρώμα θα πάρει διαταραχθεί while κατάργησή του. ? Βήμα 2: Μπορείτε επαναχρησιμοποίηση επίσης αδράχτια, εφόσον είναι πολύ καλή σχήμα. Θα πρέπει να βρείτε ακριβώς την κατάλληλη θέση Νιούελ και η θέση σιδηροδρομικού που είναι το σωστό μέγεθος. Πριν χρησιμοποιήσετε τον ίδιο άξονα, εξασφαλίζει είτε αυτές είναι σε ένα αξιόπιστο σχήμα ή μη. Κατά τον ίδιο τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και το Νιούελ θέση. ? Βήμα 3: Τοποθετήστε το Νιούελ τοποθετήσετε το πρώτο για την πρώτη φάση της υπόθεσης κλίμακας. Ασφαλίστε τη θέση με τη βοήθεια της κόλλας γορίλλα, βίδες και ούπα. Κατά τον ίδιο τρόπο, να εξασφαλιστεί το άλλο άξονα της όλης εγκατάστασης στηθαίο. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να τεθεί σε κάποιες άλλες θέσεις Νιούελ για τους άλλους ορόφους. ? Βήμα 4: Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του θέσεις Νιούελ και άτρακτοι, ελέγχει κατά πόσον είναι ασφαλή ή μη. Το πρώτο βήμα είναι εξαιρετικά κρίσιμη, δεδομένου ότι περιλαμβάνει την πραγματική εγκατάσταση κουπαστή. Τοποθετήστε το σύνολο κουπαστή κατά τη διάρκεια των ατράκτων και τις θέσεις Νιούελ. Βιδώστε του χειρολισθήρα to the Νιούελ θέσεις. Μόλις η κουπαστή είναι ασφαλισμένη στις θέσεις Νιούελ, μπορείτε να διορθώσετε το ατράκτους. ? Βήμα 5: Ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλιστεί το κουπαστή to the αδράχτια, είναι να τρυπάνι ένα εντελώς vertical τρύπα μέσω σιδηροτροχιάς και του αδράχτια. Βάλτε σε μεγάλες βίδες σε αυτές τις οπές και η σφραγίδα τους με κόλλα. ? Αν αυτή η διαδικασία εγκατάστασης χειρολισθήρα ακούγεται πολύ εύκολο, θεωρητικά, είναι πολύ απώλεια χρόνου και ενέργειας. Μετά τις οδηγίες και τις οδηγίες συστηματικά, αποδεικνύεται ιδιαίτερα ευεργετικό κατά την εγκατάσταση του σιδηροδρομικού σκάλα.