Βιταμίνη C Κρέμα Προσώπου

Σήμερα, υπάρχουν ποικίλα προϊόντα φροντίδας του δέρματος διαθέσιμα τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και να βοηθήσουν στην θεραπεία διαφορετικό δέρμα προβλήματα. Βιταμίνη C κρέμα προσώπου είναι ένα τέτοιο προϊόν που σας επιτρέπει να έχουν υγιή και λαμπερό δέρμα. Αν και, αν δέρμα σας απορροφά τα θρεπτικά αυτά συστατικά ή είναι απλώς άλλη μια διαφήμιση con θέσης εργασίας εξακολουθεί να είναι αμφισβητήσιμο. Οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχουν μόνο τρεις αντιοξειδωτικά που μπορούν να απορροφηθούν από το δέρμα μας: σελήνιο, βιταμίνη Ε και βιταμίνη C. Η βιταμίνη C είναι μια τεράστια αντιοξειδωτικό που βοηθά στην επιβράδυνση της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης του δέρματος.
Η βιταμίνη C Κρέμα Προσώπου
Το δέρμα αρχίζει συνήθως να αποδείξει πρώτα σημάδια της γήρανσης και ρυτίδες όταν το σώμα σταματά ή επιβραδύνει την παραγωγή δύο πρωτεϊνών: ελαστίνης και κολλαγόνου. Αυτές οι πρωτεΐνες είναι απαραίτητες για να διατηρηθεί το δέρμα σας και να το διατηρήσει τους νέους. Ρυτίδες συνήθως συμβαίνει σε ορισμένα σημεία του προσώπου, όπως κάτω από τα μάτια ή γύρω από τα χείλη. Ως εκ τούτου, την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων του δέρματος, η χρήση της κρέμας γάλακτος βιταμίνης C για το πρόσωπο είναι ιδιαίτερα χρήσιμος, καθώς βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου. Βοηθά στη ελαχιστοποίηση της ζημιάς Κυρ προκάλεσε στο δέρμα εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες. Αν και η βιταμίνη C κρέμα προσώπου έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, το κόστος το οποίο συνήθως μια όμορφη πένα. Ως εκ τούτου, καθιστώντας τη δική σας αντιγηραντική κρέμα δεν είναι μόνο μια φθηνότερη επιλογή, αλλά το τελικό προϊόν σίγουρα θα αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη βιταμίνη C κρέμα προσώπου που μπορείτε να πάρετε.
Βήματα για να παράγει βιταμίνη C Κρέμα Προσώπου
Πράγματα που απαιτούνται:? Μικροκυμάτων ασφαλή κύπελλο? 1 κουταλάκι λανολίνη? 1 σταφυλιών φλιτζάνι σπορέλαιο? 2 / 3 φλιτζάνι αποσταγμένο νερό? ¼ φλιτζάνι λάδι καρύδας? 2 κουταλιές κερί λαχανικών? 10 θρυμματισμένα δισκία βιταμίνης C? ½ φλιτζάνι aloe vera γέλη?, Ένα βάζο? Αιθέριο έλαιο (προαιρετικά)? Κατευθύνσεις:
Βάλτε τα έλαια και άλλα συστατικά για την αντιμετώπιση και θα τους επιτρέψει να ξεκουραστεί για τουλάχιστον μία ώρα. Τούτο θα επιφέρει θερμοκρασιών τους σε θερμοκρασία δωματίου, όπως τη συγχώνευσή τους, όταν είναι πάρα πολύ κρύοι ή πάρα πολύ ζεστό, θα τους αποτρέψει από ανακατεύοντας καλά. Συνδυάστε τα έλαια, λανολίνη και το κερί στο φούρνο μικροκυμάτων ασφαλή μπολ και θερμαίνεται το μίγμα σε φούρνο μικροκυμάτων στην υψηλή για περίπου 45 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστε τα πάντα μπολ και ανακατέψτε τα και πάλι βάζουμε πίσω στον φούρνο μικροκυμάτων για ένα άλλο 45 δευτερόλεπτα. Συνεχίζεται η θέρμανση μέχρι το κερί λιώνει και να πάρετε τα συστατικά αναμειγνύονται πλήρως. Σήμερα έθεσε το αποσταγμένο νερό, aloe vera, και δισκίων βιταμίνης C σε ένα μικρό μπολ και ανακατέψτε καλά. Αν σας αρέσει να έχει ένα άρωμα κρέμα προσώπου, προσθέστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο στο μίγμα και ανακατεύουμε καλά. Συνδυάστε τα δύο μείγματα μπολ, και μόλις αισθανθείτε ότι έχει φτάσει την επιθυμητή σύσταση, να σταματήσει την ανάμειξη. Ρίχνουμε το μείγμα κρέμας προσώπου στο βάζο και να φυλάσσεται στο ψυγείο.
Εφαρμόζοντας κρέμες προσώπου βιταμίνη C δεν θα μειώσει μόνο τα σημάδια της γήρανσης και των ρυτίδων στο πρόσωπο, αλλά θα σας δώσει μια ακτινοβολεί και μαλακό δέρμα. Στην πραγματικότητα, μελέτες έχουν δείξει οι άνθρωποι που τρώνε τακτικά τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε βιταμίνη C όπως το μπρόκολο, Collard πράσινο, γκρέιπφρουτ, κουνουπίδι, κ.λπ., έχουν λιγότερες ρυτίδες από εκείνα τα άτομα της ίδιας ηλικίας. Ως εκ τούτου, μαζί με τη χρήση της βιταμίνης C κρέμες προσώπου, που περιλαμβάνουν τη βιταμίνη C πλούσια τρόφιμα στη διατροφή σας δεν θα σας βοηθήσει μόνο στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας σας, αλλά θα ενισχύσει επίσης τη γενική υγεία σας.