Αποσκληρυντή Αντιμετώπιση προβλημάτων

Θα ξεκινήσουμε τη συζήτηση με τους βασική ιδέα του αποσκλήρυνσης του νερού και τη σημασία τους στην αμερικανική ζωή.
Σε περίπτωση έλλειψης νερού μέσω τις συνήθεις πηγές, όπως ποτάμια και άλλα υδατικά συστήματα, υπόγεια ύδατα που χρησιμοποιείται κατά κόρον. are υπάρχουν υδροφορείς κρίση στο εσωτερικό του εδάφους που κάνουν το σπορ που διατίθενται για το ευρύ κοινό χρήση μετά την υποβολή του σε συστήματα καθαρισμού του νερού. Σήμερα, τα υπόγεια ύδατα είναι «έτοιμο προς χρήση» τύπος του νερού δεν είναι. Είναι σκληρό νερό και ίχνη ασβεστίου, μαγνησίου και να παρουσιάσει ασβεστόλιθο σε αυτό. Σκληρό νερό είναι πραγματικά μια πολύ περιορισμένη χρήση για οικιακή χρήση. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει την καθημερινή σκεύη use Εξάλλου, δεν είναι κατάλληλα για κατανάλωση και κολύμβηση σκοπούς. Για να κάνετε σκληρό κατάλληλο νερό για καθημερινή χρήση και κατανάλωση, πρέπει να μετατρέπονται σε μαλακά νερά.
Αυτό είναι όπου αποσκλήρυνσης του νερού έρχονται στο προσκήνιο. Water μαλακτικά μπορούν να κληθούν ως φίλτρα νερού που μαλακώνουν το νερό με την κατάργηση όλων των περιττών στοιχείων του σκληρού νερού και να καταστεί χρήσιμο για καθημερινή χρήση, με τη βοήθεια των δύο δεξαμενών. Εκείνος που είναι γεμάτη με αλάτι και το άλλο γεμάτο με ειδικές ρητίνες. Αυτές οι ρητίνες έχουν τη δυνατότητα να μαλακώσει το νερό. Για ένα κανονικό νοικοκυριό, τα αποσκληρυντικά νερού που χρησιμοποιείται συνήθως δύο φορές σε μια εβδομάδα. Αν και δεν μαλακτικό νερού που χρησιμοποιείται καθημερινά, θα πρέπει να διατηρηθούν σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παραλείποντας να το πράξει μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα και ως εκ τούτου θα πρέπει να τρέξει για την επισκευή του. Πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν κατανόηση ακριβώς όπου το πρόβλημα είναι ψέματα. Αλλά με νερό αυτό αντιμετώπιση προβλημάτων μαλακτικό άρθρο θα παραμείνει δεν υπερβαίνει ένα ενοχλητικό θέμα και θα είστε σε θέση επίσης να πάρετε μια βασική ιδέα για το πρόβλημα, κατανοώντας το μαλακτικό νερού και πώς λειτουργούν.
Αντιμετώπιση προβλημάτων αποσκληρυντής
Πολλοί ρωτήσετε τους ανθρώπους, πώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα αποσκληρυντή; Αυτό το άρθρο είναι μια προσπάθεια να απαντήσει στην ερώτησή τους.
Μαλακτικό παράγει τυπωμένα Νερό: Το πιο κοινό πρόβλημα που παρατηρήθηκε σε αποσκλήρυνσης του νερού είναι ότι αντί για μαλακό νερό που παράγει σκληρό νερό. Οι πιθανοί λόγοι για αυτό είναι η μείωση των επιπέδων του άλατος στη δεξαμενή άλμη ή μπορεί να τα παρεμπίπτοντα βαλβίδα παράκαμψη του αποσκληρυντικό νερού παραμένει ανοικτό.
Για να διορθώσετε το πρόβλημα των αλάτων, καλό είναι να πραγματοποιεί τακτικό έλεγχο επάνω από τα επίπεδα του άλατος. Εάν το επίπεδο έχει πέσει πρέπει να αυξηθεί, έτσι ώστε η λειτουργία του αποσκλήρυνσης εκτελείται σωστά. Εάν τα βαλβίδα πέρασμα βρίσκεται ανοιχτό, πρέπει να είναι εγκαίρως κλειστό, διαφορετικά το πρόβλημα δε θα λύνονται, δεν έχει σημασία πόσο σωστή είναι τα επίπεδα του άλατος.
Χαμηλή Πίεση νερού: Τώρα, το πρόβλημα αυτό έχει να κάνει κάτι με κακή εγκατάσταση του αποσκληρυντή. Κατά την εγκατάσταση του αποσκληρυντή, γνωρίζουν τη διαθεσιμότητα της πίεσης στην είσοδο, την απαραίτητη ταχύτητα ροής και τη διάταξη υδραυλικά του τόπου. Πρέπει να θυμόμαστε ότι τα υψηλότερα από το όριο της σωλήνωσης, τόσο χαμηλότερη είναι η πίεση. Στην ιδανική περίπτωση, η πίεση μειώνεται κατά περίπου 1 psig μετά από κάθε 2 πόδια ή έτσι. Συνεπώς, για να πάρετε τη σωστή πίεση του νερού, είναι αναγκαίο να εξετασθεί μείωση αυτή και, συνεπώς, να εγκαταστήσετε τα συστήματα.
Διαρροή της διαρροής: Μερικές φορές συμβαίνει αυτό, ώστε το νερό αρχίζει να διαφεύγει από τον αγωγό, όταν η βαλβίδα ελέγχου είναι στη θέση των υπηρεσιών της. Αυτό όμως, βρίσκεται να συμβαίνει εάν η σφραγίδα του εμβόλου καταστραφεί λόγω θραύσης ή εάν υπάρχει κάποιο άλλο ξένο υλικό, που βρέθηκε μεταξύ των εμβόλων και τη σφραγίδα της. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, συνιστάται να αλλάξει το έμβολο, μαζί με σφραγίδες του.
Έτσι οι λαοί, αυτά ήταν μερικά παρατηρούνται συχνά προβλήματα με την αποσκλήρυνσης του νερού. Hopefully, αυτού του άρθρου θα prove χρήσιμη προς εσάς, για αντιμετώπιση προβλημάτων problems αποσκληρυντικό νερού. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με το αποσκληρυντικό νερού σας και, επιπλέον, θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, αν έχετε εγκαταστήσει σωστά και να διατηρούν σε τακτική βάση. Ωστόσο, μετά από όλα μια μηχανή και είναι βέβαιο ότι θα έχουν προβλήματα σε κάποιο στάδιο. Ως εκ τούτου, την επόμενη βλέπετε οποιαδήποτε ελαττώματα, θυμάται αυτές τις συμβουλές για την αντιμετώπιση προβλημάτων αποσκληρυντικό νερού και να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα για την επισκευή αποσκληρυντή σας.