Ιδέες για Σπιτική πρόσθετα Σαπούνι

Τα περισσότερα από τα εμπορικά γλυκερίνη έλλειψη σαπούνια, και κάνουν το δέρμα ξηρό και φαγούρα. The γλυκερίνη συστατικό βοηθά να διατηρήσει την υγρασία, και αν και το επίπεδο του δεν μπορεί να μεταβληθεί σε εμπορικά σαπούνια, μπορεί κανείς να κάνει το σαπούνι στο σπίτι με γλυκερίνη. Σπιτική αλυσίβα συνταγές σαπουνιών περιλαμβάνουν ένα συνδυασμό αλυσίβα και του λίπους, με αποτέλεσμα μια χημική διεργασία που ονομάζεται σαπωνοποίηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, γλυκερίνη απελευθερώνεται ως υποπροϊόν. Σπιτική soapmaking δεν είναι μόνο εύκολη, αλλά επιτρέπει επίσης τους ανθρώπους να κάνουν τα σαπούνια που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Κάνοντας σαπούνι στο σπίτι δίνει την ευελιξία και την εξουσία να επιλέγει τα συστατικά που πρέπει να προστεθεί στο σαπούνι. Μυρωδιά είναι συνήθως προστίθενται σε σαπούνια για να γίνουν πιο ελκυστικά. Πιστεύεται ότι ο βανίλια άρωμα ηρεμεί ένα πρόσωπο, και το μανταρίνι ένα, με το ισχυρό άρωμα εσπεριδοειδών της, είναι στην πραγματικότητα αρκετά αναζωογονητικό. Είναι εξαιρετικά ευεργετικό για τους ανθρώπους που το βρίσκουν δύσκολο να πάρουν στα πόδια τους, τα πρωινά!
Σπιτική Σαπούνια πρόσθετα Ιδέες? Προκειμένου να ενισχυθεί το άρωμα και την ποιότητα του σαπουνιού, μπορεί κανείς να προσθέσει διάφορα είδη προσθέτων σαπούνι πέρα ​​από το χρώμα και το άρωμα. Τα διάφορα πρόσθετα σαπούνι σπιτικό είναι οι εξής:
Αρωματικά φυτά: Η προσθήκη βοτάνων στην μείγμα σαπούνι όχι μόνο δίνει την σαπούνι μοναδικότητά της, αλλά είναι επίσης μεγάλη βοήθεια στο πρόσωπο χρησιμοποιεί. Χορτάρια όπως ιδιότητες παρουσιάζουν λεβάντα αντιφλεγμονώδη που βοηθούν την επιδερμίδα να χαλαρώσετε. Επιπλέον, έχει ένα θαυμάσιο άρωμα. Χαμομήλι είναι ένα άλλο βότανο που είναι αναζωογονητικό και χαλαρωτικό. Λειτουργεί και ως ήπιο στυπτικό και είναι αποτελεσματική στη μείωση ερεθισμό στο δέρμα με έκζεμα. Δέσποινα έχει επίσης τις ήπιες στυπτικές ιδιότητες που βοηθούν να χαλαρώσετε, και ο βασιλικός είναι φυσικά αντιβακτηριακό. Ευκάλυπτος προσθέτει το αναζωογονητικό πτυχή στο σαπούνι, και για ψύξη και τονωτική επίδραση, μπορεί κανείς να προσθέσει λεμονόχορτο.
Μπαχαρικά: Για ένα πικάντικο άρωμα, προσθέστε γαρίφαλο έδαφος έως το μείγμα σαπούνι. Σκόνη κανέλας, όταν προστίθενται, μεταδίδει ένα πικάντικο, διάστικτα-καφέ απόχρωση φυσικά και ένα σπίτι-ψημένα άρωμα στο σαπούνι. Κανέλα πιστεύεται ότι είναι ανακουφίζει από το άγχος και διεγερτικό. Ωστόσο, μεγάλες ποσότητες κανέλα μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό του δέρματος, έτσι πρέπει να χρησιμοποιείται με φειδώ. Για να δοθεί ένα ζεστό καφέ χρώμα, σκόνη κακάο μπορούν να προστεθούν.
Γάλα και Βούτυρο: Προσθέτοντας βούτυρο κακάου με τις μείγμα σαπούνι αναγκάζει το σαπούνι να γίνουν κρεμώδη, και Shea βούτυρο, αφετέρου, προστίθεται σαπούνια ως ένα Ultra-moisturizer. Κάποιος μπορεί να προσθέσει στιγμιαία σκόνη γάλα στο μείγμα σαπούνι ως φυσικό μέσο καθαρισμού. Ωστόσο, δεδομένου ότι το γάλα μαλακώνει σαπούνι, μόνο ένα περιορισμένο ποσό πρέπει να προστεθούν. Εκτός από σκόνη, κάποιος μπορεί επίσης να προσθέσετε περίπου 1 κουταλιά της καρύδας ή αίγας ανά λίβρα από τη βάση σαπούνι. Αν είναι νωπό γάλα έχει προστεθεί, τότε κάποιο ποσό βιταμίνης Ε θα πρέπει να προστεθούν στο σαπούνι, ώστε να αποτρέψει τη φόρμα. Τα προαναφερθέντα συστατικά πρέπει να προστίθενται σε μικρές ποσότητες (¼ κ.σ.) μέχρι τις ιδιότητες που θέλετε επιτυγχάνονται. Το μέγιστο ποσό που θα πρέπει να προστεθεί είναι 2 κουταλιές της σούπας. Το γάλα πρέπει να καταψυχθεί πριν από τη χρήση, όπως πρέπει να είναι μουλιασμένο όταν προστίθενται στο μείγμα. Αυτό είναι επειδή το γάλα έχει μια τάση να υπερθερμαίνεται.
Άλλα Πρόσθετα: Aloe vera ανακουφίζει ξηρά καθώς καίγεται το δέρμα και είναι μια καλή επιλογή για να τεθεί σε σαπούνια. Το μέλι έχει επίσης χαλαρωτικές ιδιότητες και μπορεί να προστεθεί σε μια περιορισμένη ποσότητα, ως πάρα πολύ μέλι μαλακώνει το σαπούνι. Πλιγούρι βρώμης (κανονική oatmeal) με καταπραϋντικές και απολέπιση του ιδιότητες είναι μια άλλη επιλογή. Άλευρο, τη ζάχαρη και τα άλατα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσικό exfoliants. Σπόροι παπαρούνας είναι ευγενείς exfoliants που προσθέτουν μια ενδιαφέρουσα υφή στο σαπούνι. Αν κάποιος ψάχνει για μια φυσική χρωστική, στη συνέχεια προσθέτοντας Καλέντουλα πέταλα είναι μια καλή ιδέα. These πέταλα κατέχουν χρυσό χρώμα τους στο σαπούνι και να προσθέσετε τη φυσική ομορφιά του. Κεριά από μέλισσες μπορεί να προστεθεί, δεδομένου ότι δεν λειτουργεί μόνο ως πράκτορας σκλήρυνση, αλλά και μεταδίδει ένα υπέροχο, γεμάτο αρώματα άρωμα. Coffee είναι ένα κοινό φυσικό αποσμητικό. Οι άνθρωποι που έχουν λιπαρό δέρμα να προσθέσετε πηλό (παγετώδους ή μπεντονίτης), όπως πήλινα έχει τη δυνατότητα να επιστήσει την υπερβολική λιπαρότητα από το δέρμα. Αμύγδαλο γεύματος ενισχύει την απορρόφηση πλεονάζοντος πετρελαίου από το δέρμα και unclogs πόρους.
Ενώ η προσθήκη προσθέτων, είναι σκόπιμο να τους τοποθετεί στο καλούπι πριν χυθεί το σαπούνι. Αυτό θα επιτρέψει στις πρόσθετες να βρίσκεται στην κορυφή του σαπουνιού, δίνοντάς τους μια μοναδική εμφάνιση. Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω πρόσθετα σαπούνι σπιτικό ιδέες, κάποιος μπορεί να κάνει ένα μοναδικό σαπούνι που ταιριάζει προσωπικές ανάγκες. Τα σαπούνια σπιτικά κάνουν υπέροχα δώρα, όπως καλά!