Πώς να ανακτήσει από μια Break Up

Ένα διάλειμμα επάνω μπορεί να είναι ένα τραγικό και τραυματική εμπειρία για τα άτομα στη σχέση. Λοιπόν, είμαι πραγματικά δεν αναφέρονται στη είμαι τόσο μεθυσμένος στάσεις μιας νύχτας, αλλά μάλλον να τις σημαντικές αυτές σχέσεις ή τις σχέσεις marriage που μετέτρεψαν ξινή επί ένα χρονικό διάστημα. Το διάλειμμα μιας μακροπρόθεσμης δέσμευση σχέση μπορεί να είναι καταστροφικές ακόμη και σε βίαιες σχέσεις ή όταν η σχέση έχει σε βραχώδεις λόγους για αρκετό καιρό. Αυτό είναι επειδή τελειώνουν μια σχέση σημαίνει επίσης τον αποχαιρετισμό από τους κοινά όνειρα και τις δεσμεύσεις που καταβάλλονται σε ένα.
Οι περισσότερες ρομαντικές σχέσεις αρχίζουν σε ένα υψηλό σημείο όπου τον ενθουσιασμό των καυσίμων ρομαντισμό τα όνειρα και ελπίδες για το μέλλον. Όταν αυτά αποτυγχάνουν να υλοποιηθούν, υπάρχει η αίσθηση της απόλυτης θλίψης και απογοήτευσης. Επιπλέον, μπορείτε συνήθως να προχωρήσουμε σε έναν χώρο όπου τα πάντα είναι διαταραχθεί το δικαίωμα από την κανονική ρουτίνα σας τις σχέσεις σας με την εκτεταμένη οικογένειά σας και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και την ταυτότητά σας. Ας προσπαθήσουμε τώρα να σας βρουν λύσεις που μπορεί να σας διδάξει πώς να ανακτήσει από μια διάσπαση.
Να πάρει πάνω από έναν χωρισμό σχέση είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι κρατούν κρέμεται από μια ψευδή αίσθηση της ελπίδας, άλλοι είναι κολλημένοι με την ιδέα του να πάρει πίσω στην πρώην τους ακόμη και μετά τελειώνει μια σχέση. Ωστόσο, έχει σημασία ότι, ενώ αναρρώνει από έναν χωρισμό, να είστε υπομονετικοί και επιτρέψτε στον εαυτό σας χρόνο για να κατανοήσουν την λαίλαπα των συναισθημάτων. Εδώ είναι μερικοί τρόποι που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε για το πώς να ανακτήσει από μια διάσπαση.
Surviving μια διάσπαση
Κραυγή σας Καρδιά Out: Χρειάζεται των ουσιωδών 24 μελαγχολώ ώρα όπου μπορείτε να φωνάξει στην περιεκτικότητα σε καρδιά σας και μόνο σαλόνι γύρω στο munching σπίτι για το αγαπημένο σας σοκολάτες. Εντάξει, ότι πραγματικά ήταν μια υπερβολή. Τι εννοούσα ήταν ο καλύτερος τρόπος να ανακτήσει από θλίψη είναι να καταλάβουμε ότι είναι εντάξει να νιώσετε την τρόπο κάνετε. Αντικρουόμενες συγκινήσεις και τα συναισθήματα του θυμού, μνησικακία, λύπης, φόβου, και η σύγχυση είναι φυσιολογική. Απλά θέλω να καταλάβεις αυτά τα συναισθήματα και να αναγνωρίσει τους, καθώς λίγα ξέρεις, αλλά ένας από τους καλύτερους τρόπους για το πώς να χειριστούν μια διάσπαση είναι να φωνάξει την καρδιά σας, όπως κάθε δάκρυ που έχει ρίξει σας βοηθά να ρίξει τόσο πολύ πόνο. Καταστολή ο πόνος μπορεί μοναδικό αποτέλεσμα παρατείνοντας τον πόνο του σπάσιμο καρδιάς. Τελικά είναι καλύτερο να δει το γράψιμο στον τοίχο για αυτό που είναι μάλλον από τη συνεδρίαση κάτω και μελετώντας από πάνω του.
Φτιάξτε ένα Ομάδα Υποστήριξης: Όταν περνάτε από τις χειρότερες φάσεις της ζωής σας, τους φίλους και την οικογένειά σας θα είναι εκεί για να σας υποστηρίξει και να σας βοηθήσει να ξεπερνώ αυτό το κακό φάση. Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα αυτί φροντίδα που σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε. Επίσης, ο ελεύθερος χρόνος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να αισθάνονται αγαπούσε και ήθελε.
Καταστρέψτε Memorabilia από το Παρελθόν: Ίσως παγιδευμένος σε κατάσταση λήθης και υπό μια ψευδαίσθηση, ελπίζοντας ότι η σχέση θα ίδια επιδιορθώσει. Ωστόσο, το καλύτερο είναι να το ξεπεράσω και τους καλύτερους τρόπους να το κάνουν είναι να καταστρέψει ή μάλλον αφήστε τα πράγματα που σας θυμίζουν το σχέσης.
Get Busy: Πάρτε τα ονειρικό μέρος και να κάνουμε κάτι για να είστε εσείς απασχολημένος. Πάρτε αυτή τη φορά για τη διερεύνηση νέων συμφερόντων και να ασκούν δραστηριότητες διασκέδασης που μπορείτε πάντα ήθελες να κάνεις, αλλά ήταν απασχολημένος με φίλη σας έξω για ένα δείπνο ή πρόκειται να την παράλογη παιχνίδι μπέιζμπολ με το φίλο σας ότι είστε μάλλον ποτέ δεν ενδιαφέρονται, κατά πρώτο λόγο . Μόλις έμφαση σε κάτι που απολαμβάνετε θα είναι πιο εύκολο να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία της διάλυσης.
Αντιμετώπιση των νέων ανθρώπων: Παρόλο μια διάσπαση μπορεί να φαίνεται σαν τέλος του κόσμου, δεν είναι έτσι, απομόνωση μετά διάλειμμα επάνω ακριβώς δεν λειτουργεί. Κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται ότι θα μπορούσαν να έχουν χάσει την ομάδα υποστήριξης τους με την αποσύνθεση. Έτσι είναι χρόνος να πάρει κοινωνική πάλι από είτε προσχωρώντας σε ένα κοινωνική λέσχη δικτύωσης, ανάληψη γλώσσα κλάσεις, εθελοντισμό ή πάρει μετέχουν σε δραστηριότητες κοινότητας. Με τις νέες σχέσεις που υπάρχει πάντα η ελπίδα της θεραπείας μια σπασμένη καρδιά.
Remember that however παραλύσει με τη θλίψη που μπορεί να είναι στο παρόν, αυτό είναι μόνο μια προσωρινή φάση της ζωής σας, που σύντομα θα ξεπεράσω. Απλά δώστε το χρόνο και μέρα με τη μέρα, λίγο λίγο, αυτή η δοκιμασία θα είναι σύντομα ξανά και κινείται μετά από έναν χωρισμό θα είναι ευκολότερο για εσάς. Ένα διάλειμμα είναι επάνω ποτέ καλό για την καρδιά, αλλά ακολουθώντας αυτούς τους απλούς τρόπους για το πώς να ανακτήσει από μια διάσπαση θα κάνουν τη ζωή σας πολύ λιγότερο αγχωτικό.