Συμβουλές για τη βαφή των Blonde Hair Brown

Ξανθιά to μελαχρινή είναι η μετάβαση δεν υπάρχει συχνά. Ωστόσο, θα σας αφήσει να μοιάζουν με ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, και μπορεί ακόμη και να σας δώσει προστιθέμενη εμπιστοσύνη και μια ώριμη αίσθηση. Εάν προγραμματίζετε στην βαφή ξανθιά hair καφέ στο σπίτι, εγώ συνιστούμε εναντίον της. Πολλοί έχουν δοκιμάσει αυτό, με καταστροφικά αποτελέσματα. Bright πορτοκαλί μαλλιά είναι το πιο κοινό αποτέλεσμα, το οποίο θα πρέπει να μείνει έτσι για μερικές εβδομάδες πριν από την εφαρμογή διορθωτικών μέτρων μπορεί να ληφθούν. Παρόλο που είναι ακριβά, ένας επαγγελματίας θα σας πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και επίσης να λαμβάνει καλή φροντίδα των μαλλιών σας. σχέδιο δράσης σας θα διαφέρει, αν πρόκειται από μια φυσική ξανθιά προς καφέ, ή από υπεροξείδιο ξανθό έως καστανό. Εδώ είναι αυτό που κάνετε στα ακόλουθα σενάρια.
Dye Blonde Hair Brown
Φυσικά Blonde to Μελαχρινή? Αν είστε φυσική ξανθιά, και νομίζω ότι είναι καιρός για μια αλλαγή, μετατρέπεται σε μια μελαχρινή είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αυτό συμβαίνει διότι, εάν επιλέξετε κόκκινο τονίζει, μπορείτε να καταλήξετε με ροζ αυτά λόγω του τρόπου με κόκκινα βαφής μαλλιών αντιδρά στην φυσική χρωστική ουσία στο ξανθά μαλλιά. Οι περισσότεροι ξανθιές που θέλουν να πάνε καφέ συμβουλεύουμε να πάρετε lowlights, δεδομένου ότι επιτρέπει σε κάποιον να πάρει σταδιακά προσαρμόζεται στο νέο βλέμμα. Είναι μια δημοφιλής σύγχρονη τάση, με πολλά celebs αθλητικές τους. Εάν αυτή η ιδέα δεν απευθύνεται σε εσάς, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μια προσωρινή χρώμα. Όπως συνήθως διαρκεί για το σύνολο των δύο εβδομάδων, πολλοί πιστεύουν ότι είναι τα χρήματα κάτω από τον αγωγό (κυριολεκτικά!). Ωστόσο, εάν είστε γενναία ψυχή σχεδιάζει να ξεκινήσετε αμέσως και να αγκαλιάσει την αλλαγή, ένα επιθυμητό σκιά είναι στο φυσικό χρώμα κάτω από τα μαλλιά σας. Ένας επαγγελματίας σύμβουλος χρώμα μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το χρώμα αναλόγως, που θα σας αφήσει ελπίζουμε με φυσικό αναζητούν καστανά μαλλιά. Μια άλλη κρίσιμη πτυχή ενός καλού, η συνολική μετάβαση είναι να σκουραίνει τα φρύδια σας. Δεν προτείνουμε να τους πεθάνεις, απλά χρησιμοποιήστε ένα πιο σκούρο μολύβι φρυδιών.
Υπεροξείδιο Blonde to Μελαχρινή? Εάν έχετε προσπαθήσει να χλωρίνη τα μαλλιά σας και κατέληξε με ένα κεφάλι που θα έβαζε ένα μανταρίνι στην ντροπή, έχουμε μερικές προτάσεις. Μολονότι η καλύτερη ιδέα θα ήταν να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία, αν δεν έχουν τα μέσα ή είναι πάρα πολύ δύσκολη θέση να, εδώ είναι μερικές βασικές συμβουλές για το πώς να βάψει ξανθά hair καφέ. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουν ότι τα μαλλιά κάθε ατόμου είναι διαφορετική, και πιθανόν να αντιδράσει διαφορετικά. Το καλύτερο χρώμα να παραλάβετε τώρα είναι 'μεσαία καφετί »ένα απλό ή« μεσαίου στάχτη καφετή ». Βεβαιωθείτε ότι το χρώμα σας pick δεν έχει πάρα πολλά κόκκινα τόνους σε αυτό (όπως αποχρώσεις πυρόξανθα / καστανιάς), ή όταν συνδυάζεται με το υπάρχον κόκκινη ήχοι ενδέχεται να στραφούν μαλλιά σας σε πολύ κόκκινο σκιά.
Εναλλακτικά, αν έχετε λεύκανση τα μαλλιά σου ξανθά, αλλά ακριβώς δεν αρέσει, είναι εδώ τι μπορείτε να κάνετε. Αν τα μαλλιά σας είναι εντελώς ξανθιά, εφαρμόζοντας μια καφετιά χρωστική ουσία θα ήταν λάθος. Αυτό είναι επειδή μερικοί φαιές, ροδίσει τέφρα μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν βασικές μπλε και πράσινες αποχρώσεις, που σε συνδυασμό με κίτρινο μπορεί να παράγει μερικά πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα. Μπορείτε ακόμη και να καταλήξετε με πράσινα μαλλιά, όπως πολλοί έχουν. Ο σωστός τρόπος να γίνει η μετάβαση σε δύο στάδια. Εφαρμόστε πρώτα ένα ζεστό χρυσή ξανθιά, ή μια πλούσιο κόκκινο σκιά στα μαλλιά σας. Αφήστε το σε για 25 έως 30 λεπτά, till τρίχα σας έχει γύρισε ένα πιπερόριζα ή κόκκινο χρώμα. Τώρα για το δεύτερο κύμα, εφαρμόστε μια μεσαίου καφετί χρώμα στα μαλλιά σας. Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα δεν είναι πολύ σκοτεινή σκιά, καθώς δεν υπάρχει έρχονται πίσω από αυτό, και σίγουρα αποφευχθεί ένας που έχει πολλές κόκκινες αποχρώσεις.
While βάψιμο των μαλλιών σας στο σπίτι, σας συμβουλεύουμε να σκουπίσει και να ελέγχουν το χρώμα μετά από κάθε 5 λεπτά, ποτέ δεν το αφήνει για περισσότερο από 15 ή 20 λεπτά. Μόλις κάνετε αποφάσεως της βαφής ξανθομάλλα hair καφετιά, θυμηθείτε ακριβώς να βαθιά προϋπόθεση μαλλιά σας πριν και μετά τη θεραπεία. Ακολουθήστε αυτές άκρες και θα διαπιστώσετε ότι ο χρωματισμός τρίχα μπορεί να μια απολαυστική εμπειρία!