Καναπές αντικατάσταση μαξιλάρι

Καναπές αντικατάσταση μαξιλάρι για καναπέ σου είναι μια απλή διαδικασία. Δεν καταναλώνει πολύ χρόνο και ενέργεια. Τα μαξιλάρια καναπέ που κατασκευάζεται από αφρό πολυουρεθάνης. Πάνω από κάποιο χρονικό διάστημα ο αφρός χάνει ακαμψία του. Ως εκ τούτου, θα αποκτήσετε ένα αίσθημα βύθισης όταν κάθεστε στον καναπέ.
Βήματα αντικατάσταση Καναπές Μαξιλάρι
Καναπές αντικατάστασης μαξιλάρι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τέσσερα απλά και εύκολα βήματα.
Βήμα 1: Να πάρει τη μέτρηση? Η διαδικασία reupholstering μαξιλάρια καναπέ ξεκινά με τη μέτρηση του αφρού για τα μαξιλάρια. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για να πάρετε τη σωστή εμφάνιση για τον καναπέ.
Για να πάρετε το ακριβές μέτρηση, είναι πάντα καλό να αφαιρέσετε τον αφρό από το μαξιλάρι του και στη συνέχεια να επιμετρήσει. Η αφαίρεση του αφρού από το μαξιλάρι δεν είναι ένα δύσκολο έργο. Τα μαξιλάρια συνήθως έχουν φερμουάρ από τη μία πλευρά και τον αφρό μπορούν να εξάγονται από αυτό. Κάθε φορά που τη μέτρηση του αφρού, πάντα μέτρο η μεγαλύτερη ακμή για το μήκος και πλάτος. Κάνετε μια γραπτή σημείωση των μετρήσεων σε ένα κομμάτι χαρτί και δεν είναι μόνο μια διανοητική χαρακτήρα, όπως μπορείτε να ξεχάσουμε τις ακριβείς μετρήσεις.
Ξεκινήστε με τη μέτρηση του μήκους κάθε μαξιλάρι και το συνολικό ποσό μέχρι του μήκους όλων αυτών. Ακολουθεί μέτρηση του βάθους της μαξιλάρια. Η συνήθης βάθος του μαξιλαριού είναι είτε 24 ή 27 ίντσες. Επιλέγοντας το βάθος από το μαξιλάρι του αφρού αντικατάσταση καναπέ, είτε επιλέξετε ένα αφρό με το βάθος ίσο με το υπάρχον βάθος ή περισσότερο από το υπάρχον. Αλλά η επιλογή αφρό με βάθος μικρότερο από την τρέχουσα βάθος, είναι μια αυστηρά μη-δεν. Κατόπιν έρχεται η πάχος του αφρού. Ένα σημαντικό πράγμα που θυμάται, επισημαίνοντας παράλληλα, η μέτρηση γίνεται πάντα να ολοκληρώνουν τη μέτρηση στο πλησιέστερο εκατοστό. Για παράδειγμα, στρογγυλεύουν 3,5 έως 4 ιντσών, αλλά αν η μέτρηση είναι 3,2 τότε θα πρέπει να στρογγυλοποιηθεί σε 3 ιντσών και όχι 4.
Βήμα 2: Για την παραγγελία του Αφρός? Τώρα που οι μετρήσεις είναι έτοιμα, ώστε το μαξιλάρι καναπέ αφρού αντικατάστασης. Όταν η παραγγελία σας, θυμηθείτε ότι μπορείτε να επιλέξετε τη σταθερότητα του αφρού που σας σειρά. Πάντα επιλέξτε ένα αφρό που υπερβαίνει εμπιστοσύνη σας και / ή απαίτηση ή σε ένα ελάχιστο επίπεδο, ανταποκρίνεται στις υπάρχουσες μέγεθος.
Όταν η παραγγελία σας το μέγεθος, είναι σκόπιμο να διατάξει λίγο περισσότερο από ό, τι η πραγματική απαίτηση. Έρχεται συνήθως με τεράστιους ογκόλιθους των ποδιών μεγέθους 6. Από το τεράστιο μπλοκ, μικρά κομμάτια σύμφωνα με τις προδιαγραφές μπορεί να γίνει. Το αφρώδες υλικό αντικατάστασης μπορεί να είναι «cut-to-order". Ωστόσο, μόνο το τετράγωνο και ορθογώνιο μπορεί να βρεθεί σε αυτή την κατηγορία, όπως ότι είναι τα τυποποιημένα σχήματα. Άλλα σχήματα, εάν υπάρχουν, θα πρέπει να κοπούν στο σπίτι μόνη της.
Πολύ συχνά, το προσωπικό στο κατάστημα ταπετσαρίας μπορεί να σας καθοδηγήσει με το σωστό μέγεθος, το πάχος και τη σταθερότητα του αφρού.
Βήμα 3: Κοπή της Αφρός? Μόλις πήρε το σπίτι αφρού, είναι καιρός να το κόψει στο απαιτούμενο μέγεθος και το σχήμα. Η καλύτερη επιλογή είναι τώρα να αφαιρέσει το αφρώδες υλικό από ένα από τα παλιά μαξιλάρια, τοποθετήστε το στο νέο κομμάτι και να χαράξουμε τα σύνορα με μαρκαδόρο.
Ένα ηλεκτρικό μαχαίρι λάξευση θα είναι μεγάλη βοήθεια για την κοπή του αφρού στο σωστό μέγεθος και σχήμα, όπως είναι εύκολο να χειριστεί. Σε περίπτωση που το ηλεκτρικό μαχαίρι σκάλισμα δεν είναι στο χέρι, χρησιμοποιήστε ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι. Ενώ η μείωση του αφρού, βεβαιωθείτε ότι το μαχαίρι είναι σε γωνία 90 º. Να είστε βέβαιος ότι ο αφρός κόβεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος. Δεν πρέπει να υπάρχουν περιθώρια για λάθη, ενώ κόβετε τον αφρό. Ένα μόνο μικρό λάθος θα σημαίνει περισσότερες δαπάνες.
Ο αφρός μπορεί να σας δώσει μια πιο ζεστή αίσθηση το καλοκαίρι. Αν θέλετε, μπορείτε να κολλήσετε ένα στρώμα βαμβακιού στη αφρό. Το στρώμα βαμβάκι βοηθά επίσης στην αύξηση της ζωής του αφρού. Μπορείτε επίσης να βελονιά συμψηφισμού ύφασμα σε όλες τις πλευρές του αφρού. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση του βαμβακιού και του αφρού μαζί, έτσι τα μαξιλάρια καναπέ reupholster διαρκούν περισσότερο.
Βήμα 4: Αντικατάσταση της Αφρός? Τώρα είναι η ώρα να γεμίσει το πρόσφατα έκανε αφρό πίσω στο Ταπετσαρίες. Η νέα αφρού δεν θα γλιστρήσει μέσα στο μαξιλάρι καλύπτει τόσο εύκολα όσο τα παλαιά. Ίσως χρειαστεί να πιέσετε τους λίγο. Αφού έχετε τοποθετήσει τον αφρό αντικατάστασης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα χείλη τους είναι τετραγωνισμένα και δεν έχουν λάβει κανένα άλλο σχήμα. Αν δεν είναι τετράγωνο, το μαξιλάρι δεν θα έχει ακόμη τελειώσει.
Ναι. Πρόγραμμα αντικατάστασης μαξιλάρι καναπέ έχει τελειώσει. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την reupholstered μαξιλάρια καναπέ!