Πώς να τεντώσει ένα Canvas

Canvas είναι ένα πολλαπλής βαρύ υλικό που χρησιμοποιείται για πολλές βιομηχανικές σκοπούς και επίσης στην κατασκευή πανιά, σκηνές, κιόσκια και σχεδόν σε όλα μέρη όπου ισχυρών και μακρόβιων υλικό απαιτείται. Σήμερα, καμβάς είναι ως επί το πλείστον καταρτίστηκαν με βάση από ανθεκτικό βαμβακερό και είναι πάρα πολύ διαφορετικό από τα άλλα βαρέα βαμβακερά υφάσματα όπως το ντένιμ. Υπάρχουν βασικά δύο τύποι καμβά δηλαδή, πάπια καμβά και πεδιάδα καμβά. Περισσότεροι ζωγράφοι θα συμφωνούσαν ότι δεν υπάρχει τέτοια ευχαρίστηση η ζωγραφική πάνω έναν καμβά. Ο καμβάς για τη ζωγραφική είναι διαθέσιμα κατά την προ-τεντωμένο κατάσταση, αλλά είναι αρκετά ακριβό. Stretching τον καμβά ζωγραφικής για δική σας μπορεί σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Stretching ένα καμβά βαφης είναι εύκολη μόλις ξέρετε πώς να τεντώσει έναν καμβά.
Πώς να τεντώσει ένα Canvas επάνω σε ένα Frame;? Επίδοξους καλλιτέχνες που ψάχνουν για ένα χαμηλό καμβά του προϋπολογισμού για τη ζωγραφική πάντα μπορούν να μάθουν πώς να τεντώσει έναν καμβά, τον τρόπο DIY. Όλα όσα απαιτούνται για να τεντώσει έναν καμβά για τη ζωγραφική, έχει τα σωστά εργαλεία και το τέντωμα τεχνικές. Οπως ξέρουμε η στένεψε καμβά διατίθεται στα μορφή κυλίνδρου που είναι πραγματικά δύσκολο να τεντώσει επάνω ένα πλαίσιο.
Υλικού? Φορείο bar? Καμβά? Hammer? Δέσιμο όπλο με 3 / 8 ίντσας συνδετήρες? Μεζούρα ή Τ-τετράγωνο? Διαδικασία? Πάρτε τέσσερα μπαρ φορείο (δύο του ίδιου μεγέθους) που θα κάνουν σε ένα πλαίσιο. Κόψτε τα σε το μέγεθος του πλαισίου που πρέπει να κάνετε. Βάλτε τα μπαρ φορείο στο έδαφος και πιέστε κάθε μία από τις γωνίες του μπαρ φορείο προς τον άλλο. Χρησιμοποιήστε ένα ελαστικό σφυρί για να καθορίσει το μπαρ φορείο μαζί, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υποχώρηση των ράβδων. Τώρα τέντωμα του καμβά και τοποθετήστε το στο έδαφος. Βεβαιωθείτε ότι η καμβά είναι ελάχιστη δύο ίντσες μεγαλύτερου εκείνου που ξύλινο σκελετό καθώς χρειάζεται να τυλίξτε το καρέ με τάνυση καμβά επάνω σκελετό. Καμβάς θα πρέπει να τεντωθεί από τις πλέον πλευρά του πλαισίου, δεδομένου ότι θα βοηθήσει κατά τον καθορισμό του καμβά σχετικά εύκολη, καθώς κρατήσει ως τον καμβά ίσια. Χρησιμοποιήστε πένσες καμβά να τεντώσει καμβά γιατί θα αποτρέψουν σχίσιμο του καμβά. Πάντα σιγουρευτείτε για να συνεχείς στον καμβά στο πίσω μέρος του ξύλινου πλαισίου. Χρήση ως πολλά συνδετήρες χρειάζεστε, αρχάριοι πιο συνδετήρες για να τεντώσει έναν καμβά από τους εμπειρογνώμονες. Πρέπει να είστε ποικίλλουν προσεκτικοί όταν απλώνεται καμβά στο πλάι του πλαισίου. Διπλώστε τις άκρες γωνία του καμβά πραγματικά τακτοποιημένα και πάνω αμοιβαία και προσηλώνονται. Τι περιμένεις, όπως έχετε ήδη μάθει πώς να τεντώσει έναν καμβά για τη ζωγραφική!
Πώς να τεντώσει ένα για τη ζωγραφική? Λάτρεις της τέχνης θα πρέπει να προσπαθεί να ασχοληθεί με αυτό το ερώτημα, πώς να τεντώσει έναν καμβά σε μια ελαιογραφία; Κυρίως όταν αγοράζουμε μια ζωγραφική καμβά, έρχεται σε ένα μεγάλο ρολό που είναι ακριβώς δύσκολο να τεντώσει. Έχουμε roll επίσης το καμβά για το καλό του άνεση κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης σπιτιού και μετατόπιση. Παίρνει πραγματικά μια σκληρή δουλειά να τεντώσει τέτοιες δύσκολες ζωγραφιές καμβά. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα θέλατε να ακολουθήσετε. ? Μετράται η πλευρές του ελαιογραφία καμβά (μήκος και φάρδος) και στη συνέχεια αγοράζουν το ξύλινο μπαράκια φορείο οποίες είναι 2 ίντσα μικρότερες από τις ζωγραφική όπως μπορείτε χρειάζεται να εμπερικλείετε γωνίες του ελαιογραφία επάνω στο σκελετό. ? Δημιουργήστε το ξύλινο σκελετό με τη χρήση που περιγράφεται παραπάνω διαδικασίας και βάλτε το πάνω από τα ζωγραφισμένα υφάσματα (τοποθετείται στο έδαφος και βαμμένων πλευρά προς τα κάτω). Διπλώστε τις άκρες του καμβά πέρα ​​από το πλαίσιο και να καθορίσει τους με συνδετήρες. Χρήση ως πολλοί συνδετήρες όπως θέλετε να διορθώσετε, τεντώστε το καμβά σφιχτά πάνω από το σκελετό. ? Είναι πάντα χρήσιμο αν προσπαθήσετε να κάνετε τα καμβά stretching δραστηριότητα με λίγη βοήθεια ενός φίλου. Ο φίλος σας θα σας βοηθήσει να κρατήσει τον καμβά, ενώ το διορθώσετε στο ξύλινο πλαίσιο με το συνδετήρες. Ελπίζω να σας άρεσε συμβουλές μου για το πώς να τεντώσει έναν καμβά. Τι περιμένεις, οριστικοποιήσει μερικές ιδέες ζωγραφικής καμβά και ζωγραφική ξεκινήσετε!