Αρχική Σχεδιασμός Ιδέες Γραφείο

Όταν ξεκινάτε σχεδιασμό του γραφείο σπίτι, έχετε να κρατήσει ορισμένα πράγματα υπόψη. Ο κύριος στόχος της σχεδιαστικές ιδέες σπίτι γραφείο δεν είναι μόνο να καταστήσει τόπο φανεί καλό, αλλά πρέπει επίσης να άνετα και εξυπηρετούν τον πρακτικό σκοπό. Περιλαμβάνει επιλογή του σωστό είδος χρωμάτων, δικαιώματος σύνολο επίπλων, και φυσικά η δικαιώματος διακόσμηση να ενισχύσετε το βλέμμα του χώρου. Ακόμη και αν ο χώρος του γραφείου είναι μικρό, μπορείτε να κάνετε είναι πολύ όμορφη με το σωστό είδος των ιδεών σχεδιασμού σπίτι γραφείο. Βεβαιωθείτε ότι η σχεδιασμός πρέπει να την αντανάκλαση της δικής προσωπικότητά σας.
Συνδυασμός χρωμάτων
Το πρώτο βήμα της σχεδιαστικές ιδέες για ένα γραφείο σπίτι είναι να επιλέξετε το χρώμα για τοίχους του. Συνήθως, το μέγεθος ενός γραφείου στο σπίτι είναι μικρό. Έτσι είναι καλύτερα να αποφύγετε σκοτεινά χρώματα στους τοίχους, ως σκοτεινές αποχρώσεις τείνουν να κάνουν ένα δωμάτιο βλέμμα ακόμη μικρότερο. Επιλέξουν για κάποια φωτεινά χρώματα όπως το πορτοκαλί, ασβέστης, το λεμόνι, ή άλλο αγαπημένο χρώμα της αρεσκείας σας που θα βοηθήσει επίσης να εμπνεύσει δημιουργικά μυαλά σας όταν είστε στη δουλειά. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να πάνε για ένα ενιαίο χρώμα για ολόκληρο το δωμάτιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό δύο ή τρία διαφορετικά χρώματα για να του δώσει μια δυναμική εμφάνιση. Εάν επιθυμείτε να διακοσμήσει τους τοίχους σας με πολύχρωμα φωτογραφίες, έργα τέχνης, διακοσμητικά τοίχου, τότε μπορείτε να κρατήσει το χρώμα των τοίχων λευκό. Θα βοηθήσει να προσελκύσει προσοχή προς το διακοσμητικά αντικείμενα.
Έπιπλα Setup
Έπιπλα του γραφείου σπιτιού εξαρτάται προσωπικές απαιτήσεις σας. Σιγουρευτείτε κάνετε πλήθους δεν μικρό χώρο του γραφείου σπίτι με πάρα πολλή επίπλων γραφείου. Ιδανικά, πρέπει συμπεριλαμβάνουν γραφείο, μια άνετη καρέκλα, μια υπόθεση βιβλίο και μια αρχειοθήκη. Για καλύτερη κινητικότητα των επίπλων, μπορείτε να επιλέξετε ένα γραφείο με οδοστρωτήρες για σας. Έτσι, μπορείτε να εργαστείτε κάθεται εκτός το παράθυρο εάν επιθυμείτε να το πράξει ή μετακινήστε κοντά στο τζάκι στο χειμώνες. Ξύλο επίπλων με χλωμό χρώματα είναι καλό για οποιοδήποτε αξίωμα σπίτι καθότι αντικατοπτρίζουν πολλή φωτός και καθιστούν την περιοχή βλέμμα ευρύχωρα και φωτεινά. Ένα από τα πιο σημαντική πτυχή της μικρής σχεδιαστικές ιδέες σπίτι γραφείο είναι ότι τα έπιπλα πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην δώσει μια ακατάστατη εμφάνιση. Μπορούν θα δημιουργήσει επίσης δεν οιαδήποτε παρεμπόδιση ενώ τακτικό καθαρισμό του γραφείου.
Διακόσμηση
Απόκρυψη όλα τα καλώδια και οι καλωδιώσεις του δωματίου με τη βοήθεια του υλικού αγωγού. Υπάρχουν διάφορες επιλογές διαθέσιμες για τις επεξεργασίες παραθύρων, όπως κουρτίνες, παντζούρια, mini-blind, κλπ. Θα πρέπει να επιλέξει εκείνο που είναι συνεπής με άλλα έπιπλα γραφείου. Κρατήστε έναν από τους τοίχους για τους σκοπούς της διεξαγωγής διαφόρων εργαλείων γραφείου. Εδώ μπορείτε να κρεμάσετε αντικείμενα όπως πίνακες ανακοινώσεων, λευκούς πίνακες, διαγράμματα αναφοράς, διαγραμμάτων, κ.λπ. Εάν οι πελάτες σας επισκέπτονται στο γραφείο σας τακτικά, μπορείτε να βάλετε επάνω τα στοιχεία των πωλήσεων για το τείχη για να κάνει καλή εντύπωση σε αυτά. Σε ένα τραπέζι πλευρά δίπλα στο γραφείο σας, μπορείτε να βάλετε μέχρι τα βραβεία που έχετε λάβει. Μπορούν να λειτουργήσουν ως μια υπενθύμιση των επιτευγμάτων σας.
Κάντε ένα όμορφο έργο τέχνης του λογότυπου της επιχείρησής σας και να το βάλετε επάνω στον τοίχο που είναι ορατό από το γραφείο σας. Τούτο θα σας δώσει πολλά θετικά συναισθήματα και τα κίνητρα να λειτουργούν καλύτερα. Μπορείτε να κρατήσετε μερικά όμορφα κομμάτια των αντικειμένων τέχνης επιτοίχιων ράφια. Κάποιες όμορφες ταπετσαρίες, αφίσες και φωτογραφίες με άφθονο φρέσκο ​​πράσινο, κίτρινο χρώμα θα βοηθήσει τη διευθέτηση μέχρι την εμφάνιση του γραφείου σας. Για να διακοσμήσετε το γραφείο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικούς λαμπτήρες ή μια κορνίζα με φωτογραφίες της οικογένειας. Για ορισμένες εξατομικευμένες αφής, ορισμένα φυτά γραφείο ή ένα ωραίο μπολ ψάρια θα εξετάσει επίσης καλό. Αν ο χώρος του γραφείου σας επιτρέπει να διατηρήσουν ένα μικρό τραπέζι για την τοποθέτηση ενός αγγείου για φρέσκα λουλούδια. Το άρωμα των λουλουδιών βοηθά να κρατήσει το μυαλό σας φρέσκο ​​και χαλαρό.
Όταν πρόκειται για την σχεδιαστικές ιδέες σπίτι γραφείο, θα πρέπει να είναι πολύ ευέλικτο και θα πρέπει να είναι έτοιμη για οποιαδήποτε μεταβολή. Εδώ, η προηγούμενη σημασία δεν είναι η αισθητική, αλλά η ευκολία με την οποία μπορείτε να εργαστείτε σε αυτό.