House Αγοράζετε Συμβουλές

Υπάρχουν πολλά πράγματα να φροντίσετε, ενώ αγοράζοντας ένα σπίτι. Ένα μόνο λανθασμένη απόφαση μπορεί να προκαλέσει πολλή συναισθηματική πίεση και τεράστιες οικονομικές απώλειες. Έτσι, είναι πολύ ουσιαστικό να υπάρχει οδηγό να στεγάσει αγοράζοντας άκρες. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν καλό φίλο σας ή ένα φημισμένο κτηματομεσίτη για την αναζήτηση χρήσιμες συμβουλές για την αγορά σπιτιού και για να εξασφαλίσει ότι παίρνετε των χρημάτων σας αξίας. Το νέο σπίτι αγοράζουν συμβουλές, που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για τα νέα ζευγάρια που εισέρχονται στην αγορά ακινήτων για την πρώτη φορά, ενδέχεται να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες σε κάθε στάδιο της εγχώριας αγοράς. Σήμερα, ας πάμε από την πολύτιμη συμβουλές για την αγορά σπιτιού για να σας καθοδηγήσουν, ενώ αγοράζοντας ένα σπίτι για να αποφευχθεί οποιαδήποτε προβλήματα αργότερα.
Επιλέξτε την τοποθεσία σας Όπως Per Προϋπολογισμός σας
Το πρώτο βήμα εμπλέκονται ενώ αγοράζοντας σπίτι ονείρου σας είναι να επιλέξετε μια κατάλληλη τοποθεσία για σας. Η τοποθεσία επιλέγεται πρέπει να καθιστούν είναι κατάλληλο για εσάς σε όλες τους τρόπους αρέσει, πρέπει να ρύπανση ελεύθερη, πρέπει να έχουν κάθε καλές ανέσεις που απαιτούνται για διαβίωσης μια άνετη ζωή και πλησιέστερα προς γραφείου σας και σχολείου παιδιού σας, ώστε εκεί δεν αποτελεί πρόβλημα ενώ ανταλάξει καθημερινά. Λάβετε υπόψη τον προϋπολογισμό σας, ενώ αγοράζοντας σπίτι σας και μην το υπερβεί, όπως θα μπορούσε να σας προκαλέσει τα οικονομικά προβλήματα στη συνέχεια. Είτε αγοράζετε επίπεδη ή ένα διαμέρισμα, πρέπει να επιλέξετε μια επερχόμενη περιοχής, έτσι ώστε θα πάρετε μια άριστη εκτίμηση για ακινήτου σας, εάν το ανά τετραγωνικό ποσοστά πόδια αύξησης τοποθεσίας σας.
Αποφασίστε το Είδος Home You Want
Homes είναι διαφορετικής τύπων και διάφορα μεγέθη. Το κόστος του σπιτιού αυξάνει σταδιακά με την αύξηση στην περιοχή της. Συμβουλευθεί ορισμένους ανθρώπους γνώστες της τοποθεσίας όπου θέλετε να αγοράσετε σπίτι ή ένα γραφείο για να μάθετε την ακριβή φόρο ακινήτων της εν λόγω περιοχής. Ενώ αγοράζοντας σπίτι, έχετε πολλές επιλογές σαν ένα διαμέρισμα, ένα ντούμπλεξ, ένα σπίτι σειρά, ένα ρετιρέ ή σε ανεξάρτητο bungalow. Καθένα από αυτά ειδών σπίτια έχουν κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα συνδέονται με αυτά. Για παράδειγμα, ένα διαμέρισμα ή ένα duplex ενδέχεται εγγύηση σας περισσότερο ασφάλεια από μια μεμονωμένη bungalow, όπως για ένα bungalow ίσως χρειαστείτε δικό σύστημα ασφαλείας σας οποίες ενδέχεται να αποδειχθούν δαπανηρά. Ένα ρετιρέ είτε ένα μπανγκαλόου είναι γενικά ζημιογόνος από τα διαμερίσματα. Εντούτοις, έχουν μια πιο βασιλική και αίσθηση πολυτέλεια και είναι πιο ευρύχωρα από τα άλλα είδη σπίτια. Choose σπιτιού σας ως ανά ανάγκες και προϋπολογισμό σας.
Κάποια ζωτική Πράγματα To Remember Ενώ Αγοράζοντας Homes
Κατά τη στιγμή της εγχώριας αγοράς, θα πρέπει να έχετε μια συμφωνία που έγινε με προγραμματιστές και τους οικοδόμους, και να τους ζητήσει βολικές επιλογές πληρωμών. Μπορείτε ασφαλή στεγαστικά δάνεια από τράπεζες υποθηκεύοντας σπίτι, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ικανότητα να τα αποπληρώσει επειδή, παράλειψη πράξουν μπορεί να προκαλέσει δήμευσης και επακόλουθη δημοπράτηση των σπιτιού σας η τράπεζα στον εξαφανίσετε από την εκκρεμεί δάνεια. Βεβαιωθείτε ότι ο τίτλος του οικοπέδου την οποία ο μπανγκαλόου ή η κοινωνία έχει χτιστεί είναι σαφής και έχει δεν πιστοποιητικό αντίρρηση από τις τοπικές αρχές κυβέρνησης. Θα πρέπει να δείτε ώστε παίρνετε όλες τις ανέσεις και εγκαταστάσεις οποία ήσασταν υποσχεθεί ενώ υπογραφή της συμφωνίας. Secure βεβαίωση ανταγωνισμού από την οικοδόμο άπαξ έργου είναι εντελώς γίνει. Πρέπει να πάρετε ασφάλεια του σπιτιού σας κάνει, για το καλό σας. Εκμεταλλευθούν τα διάφορα συστήματα και τις προσφορές επέπλευσε από τις τράπεζες και οικοδόμους για οικονομικό όφελος σας. Αγοράστε σας σπίτι στην εορταστική εποχές, διότι τα ποσοστά γενικά μειωμένος αυτή τη στιγμή, ει δυνατόν. Αυτές είναι το σπίτι αγοράζουν άκρες για νεαρά ζευγάρια, πρώτη φορά σπίτι αγοραστές και επίσης για όλους άλλους ανθρώπους.
Ένα σπίτι είναι μια θέση όπου παίρνουμε ειρήνη του μυαλού και παρηγοριά μετά εργάζονται σκληρά για ολόκληρη ημέρα και είναι costliest και πιο πολύτιμα κατοχή μας. Έτσι σκεφτείτε ενώπιον σας πήδημα!