How στη γαλλική Kiss ένα Κορίτσι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσουν την αγάπη μας προς την κυρία της ζωής μας και ένα από τα καλύτερα μεταξύ τους είναι να της δώσει μια στενή, παθιασμένη και ένα στοργικό φιλί! Φίλημα είναι τέχνη και αν δεν χρειαστεί πολύς για να πλοίαρχος, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά απλά και σημαντικά πράγματα που ξέρουν, έτσι ώστε να μπορείτε να φιλήσει successfully κορίτσι σας και να της δώσει (και εσείς και εγώ!) μια συγκλονιστική εμπειρία! Υπάρχουν πολλές τεχνικές φιλιά, τις θέσεις και την ποικιλία των φιλιά, αλλά η ουσία αυτού του άρθρου είναι να σας ενημερώσουμε, πώς να γαλλικό φιλί ένα κορίτσι. Γαλλικό φιλί είναι επίσης ονομάζεται «Soul φιλί», όπως η αναπνοή των δύο εραστών, που υποτίθεται για να δώσουν ζωή στην ψυχή, περνά από το στόμα, ενώ είναι μαλακά και στενά κατάδυσης στο βάθος της γαλλικής φιλί. Πώς να γαλλικό φιλί ένα κορίτσι; Λοιπόν, υπάρχουν διάφορες ταινίες που έχουν κάποια παλλόμενη γαλλικά φιλιά σκηνές, που δείχνουν πραγματικά το πάθος ζεστό γαλλικό φιλί μπορεί να εμφανίσει. Θυμηθείτε, το γαλλικό φιλί σκηνή του Τζόνι Ντεπ και την Έιμι Λόκαν χαρά, Cry Baby (1990). Είναι ακόμα, μία από τις προσωπικές αγαπημένες ρομαντικές σκηνές μου φιλιά, που αναδεικνύει τα βασικά για το πώς να γαλλικό φιλί ένα κορίτσι.
Πώς σε Γαλλικά φιλί ένα κορίτσι;? Εάν επιθυμείτε να μάθετε γαλλικά φιλιά, τότε θυμηθείτε, δεν υπάρχει κανένας σωστός τρόπος ή λανθασμένος τρόπος να γαλλικό φιλί ένα κορίτσι. Η τεχνική είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό στοιχείο, αλλά περισσότερο από αυτό, είναι το πάθος και συναίσθημα που επενδύουν σε αυτό. Θυμηθείτε ρε παιδιά! Ενα φιλί είναι ένα φιλί, και αν προσπαθήσετε να προχωρήσουμε περισσότερο και να περιμένουν περισσότερα (υποθέτω, θα διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές!) τότε είναι πολύ πιθανό, η κοπέλα θα ωθήσει πίσω και θα χάσετε μια χρυσή ευκαιρία, ή μπορεί να είναι, αν γοητεύω της πραγματικά από ένα ωραίο φιλί, μπορείτε να πάρετε την περαιτέρω σήμα (Τυχερός εσείς!). Όλα αυτά μπορούν να συμβεί, εάν προσπαθείτε ένα γαλλικό φιλί στο πρώτο ραντεβού σας (πως ηλίθιο!) ή μπορεί να είναι σε δεύτερη ή ακόμη και την ημερομηνία τρίτο. Έτσι, κατανοούν την κατάσταση και στη συνέχεια να προχωρήσει!
Πώς να γαλλική Kiss A Girl: η γαλλική Συμβουλές φιλί? Ορισμένες από τις γαλλικές άκρες φιλήματος αναφέρονται παρακάτω. The φιλιά τεχνικές και άκρες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσει μια αιώνια μνήμη του δικού σας γαλλικού φιλί και θα τους κρατήσει λέγοντάς τους φίλους της για την εμπειρία για πολλές εβδομάδες!
Να Υγιεινό!? Παιδιά, δυστυχώς όμως είμαι υποχρεωμένος να το συζητήσει! Δεν παίρνει κάποια γνώση επιστήμη πυραύλων να κατανοήσουν ότι ένα καθαρό και την επιβολή προσωπικότητα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ενώ σκέφτεστε να προσεγγίσει το κορίτσι σας για ένα φιλί και ειδικά το γαλλικό φιλί! Εάν φοράτε 'τ βουρτσίζετε τα δόντια σας τακτικά και δεν χρησιμοποιούν ποτέ ένα άρωμα, το κορίτσι σας σίγουρα θα τρέξει μακριά ακόμα και πριν την προσέγγιση στο οικείο ζώνη! Η ιδέα είναι να κοιτάξουμε ευπαρουσίαστο και ελκυστική, ώστε να μην είναι υπέρ το δέον τίποτα και πάμε για ένα κάνει πάνω. Απλά κρατήστε το απλό! Carry αποσμητικά στόμα σαν μέντα που μπορεί να δώσει ένα καλό άρωμα στο στόμα σας. Πολλά παιδιά προτιμούν τσίχλες. Λοιπόν, δεν είναι κακή ιδέα, αλλά το ζήτημα είναι τσίχλα προκαλεί μεγαλύτερη παραγωγή σάλιου στο στόμα σας και για ένα γαλλικό φιλί, δεν είναι μεγάλη, εάν είστε γεμάτοι σάλιο! Αποφύγετε τσίχλες και έχουν κάποιες καλές αποσμητικών στόματος. Αποφύγετε τα πικάντικα ή πράγματα τροφίμων με έντονη μυρωδιά, όπως σκόρδο, κρεμμύδι, το γάλα, τον καφέ και το τσάι. Γνωρίζουμε όλοι, πώς στόμα μας μυρίζει, αφού τους (yuck!), έτσι αποφεύγεται καλύτερα. Αν είστε καπνιστής, στη συνέχεια, κάντε φροντίζουν ώστε να μην καπνίζουν λίγο πριν το φιλί και να χαλάσει τα πάντα. Πήρατε να αποφασίσετε ότι θέλετε ένα γαλλικό φιλί ή ριπή ένα πούρο; Look έξυπνη και αξιολάτρευτο!
Κατανόηση και να ζητήσει την άδεια!? Μια απροσδόκητη και ανεπιθύμητη γαλλικό φιλί isn'ta πολύ έξυπνη ιδέα, αν δεν έχουν και οι δύο κάποια εκπληκτικά επίπεδα κατανόησης. Και ακόμα κι αν έχετε, απλά μεταφέροντας τις επιθυμίες σας στο σύντροφό σας μπορεί να ηχήσει πολύ γλυκό και ωραίο να της! Εκτός από αυτό, αν είστε ακριβώς αρχάριος σε σχέση σας, τότε δοκιμάστε να διαβάσετε τη γλώσσα σώματος της. Μήπως κινείστε πιο κοντά σε σας ενώ κάθεστε μαζί της; Αν όμως τα δαγκώματα τα χείλη της, χαμογελάει συχνά και ότι πάρα πολλά, αγγίζει τα χέρια και το πρόσωπό σας συχνά και παίζει με τα μαλλιά της! Παιδιά! Αυτά είναι όλα τα σήματα! Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να είναι ειδικός στην ανάγνωση της γλώσσας του σώματος, αλλά δεδομένου ότι είναι φίλος κορίτσι σας, υποθέτω ότι τα μάτια της αυτόματα θα σας πληροφορήσω τα συναισθήματά της. Και τελευταίο αλλά δεν το λιγότερο, εάν είστε ένα τέτοιο nerd που δεν μπορείτε να διαβάσετε τα συναισθήματά της (duh!), απλά να της ζητήσω να δοκιμάσουν ένα γαλλικό φιλί! Ποιος ξέρει, αν έχει να περιμένει για πολύ καιρό! Όταν επιδιώκετε την άδειά της, θα στείλει επίσης το μήνυμα ότι φροντίζετε για τις σκέψεις, τα συναισθήματά της και τις προτεραιότητες της ζωής της. Αντρας ιπποσύνη δεν βγαίνει ποτέ αποβλήτων! Έκπληξη γαλλικό φιλί είναι μια καλή επιλογή για τους ανθρώπους που είναι πολύ οικεία στη σχέση τους και μπορεί να το διαχειριστεί οποιαδήποτε στιγμή!
Χαλαρώστε και Προετοιμασία!? Αφού και οι δύο έτοιμοι για το γαλλικό φιλί, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα περιβάλλον που δεν σας ενοχλεί πάρα πολύ και τους δυο σας είναι άνετα με αυτό. Να είστε σίγουροι! Μην πάρετε νευρικό ή επιθετικό! Σίγουρος τρόπος για να βιώσουμε ότι η ρομαντική γοητεία και το πάθος στο πρόσωπό σας. Νευρικότητα θα σας αφήσει να χτύπημα κεφάλια σας σε κάθε άλλη και προκαλούν ανησυχία, ενώ εσείς και οι δύο κατέχουν ο ένας τον άλλον. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι νευρωτικός και ξεσπούν σαν ηφαίστειο. Έχετε την υπομονή και να κρατήσει τα συναισθήματά σας έγκλειστος, έτσι ώστε η διαδικασία του φιλήματος διαρκεί περισσότερο και εντείνεται με το χρόνο. Παιδιά! Η υπομονή είναι το κλειδί!
How σε Γαλλικά φιλί ένα κορίτσι: η γαλλική Τεχνικές Kissing? Τώρα, το στάδιο έχει οριστεί, και είστε έτοιμοι για την όμορφη εμπειρία!
Γωνία του αρχηγού και κίνηση των οφθαλμών!? Εσείς οι δύο είναι κοντά, αίσθηση κάθε αναπνοή τους άλλους! Αν εκείνη γέρνει κεφάλι της προς μια κατεύθυνση, τότε θα γείρει προφανώς από το κεφάλι σας σε μια κατεύθυνση αντίθετη της. Είστε πλησιάζει πλέον και τα χείλη ακριβώς πρόκειται να αγγίξουν! Περίμενε εκεί. Κοίταξε στα μάτια της, τόσο κοντά και τόσο όμορφα! Μην πεις τίποτα, ας λόγια να είναι μη μηδενική για λίγο. Κατάδυση βαθιά στα μάτια της, που σιγά-σιγά κοντά τους! Ο λόγος πίσω από το κλείσιμο των ματιών είναι ότι πρώτον, θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε την ευχαρίστηση του φιλήματος πιο στενά. Δεύτερον, εξετάζοντας δύο σταυρωμένα τα μάτια, τόσο κοντά μπορούν να είναι λίγο διασπούν για ορισμένα παιδιά. Απλά να κλείσει και να είναι έτοιμη να λάβει όλα τα αισθήσεις μαζί σας.
Ξεκινήστε μαλακά!? Ξεκινήστε με ένα απαλό φιλί στα χείλη της με το στόμα σου κλειστό. Μαλακά τρίβετε τα χείλη σας στα χείλη της και να κρατήσει φιλιά αργά, προσεκτικά και στενά! Δεν θα πρέπει να είναι πάρα πολύ μαλακό ή πάρα πολύ σκληρά, πρέπει ένας άνθρωπος και να είναι λίγο σκληρό (που θα πρέπει να αισθάνονται ότι φίλησε, μετά από όλα!). Θυμηθείτε να μην ξεκινήσει με τη γλώσσα σας αμέσως και να χαλάσει η πράξη. Έχετε υπομονή και να απολαύσετε βούρτσισμα χείλη σου στα χείλη ομαλά.
Μετακινήστε Επιπλέον, ανοίξτε το Lips!? Μάντεψε, αγάπησε το άγγιγμα της ομαλής τρίψιμο σας των χειλιών. Τέλεια! Τώρα ανοίξτε τα χείλη σας ελαφρώς και να καλύπτει τα χείλη της λίγο! Θυμηθείτε ρε παιδιά, ανοίξτε ελαφρά και να μη πλήρη έκταση!
Θέση των Χεριών σωστά!? Γίνεται επιτακτική ανάγκη να την κρατήσει με τα χέρια σας, καθώς η ένταση του φιλί αυξάνεται και θέλετε απλά να δώσει την υποστήριξη της έτσι ώστε να μπορούμε να ξεχάσουμε τα πάντα και μόλις βουτήξει μαζί σας στο γαλλικό φιλί. Το καλύτερο μέρος για να κρατήσει τα χέρια σας, ενώ γαλλικά φιλιά είναι να τεθεί το αριστερό σας χέρι στους γοφούς της και δεξί χέρι για την περιοχή μεταξύ μέσης και μασχάλης. Αφού αυτή είναι στα χέρια σας, να είναι ένας παίκτης και να αυξήσει την ένταση της φιλί. Αν όμως αρχίσει φιλιά πιο δύσκολο, μπορείτε να δώσετε, επίσης, την πλάτη της. Θα σας κρατάτε από τους ώμους σας ή θα βάλει τα χέρια της γύρω από σας, δεν σας πειράζει ότι (γιατί θα σας!) και ακριβώς ραβδί για αυτήν και να απολαύσετε τη γαλλική φιλί. Αυτή μπορεί να αγγίξει όψη ή παιχνίδι σας με τα μαλλιά σας, καλά, δεν νομίζω ότι κανείς από εσάς θα νου αυτό!
Το αποκορύφωμα!? Όπως γνωρίζετε πολύ πλησιάζει και η ένταση της το φιλί αργά αυξάνεται, Ήρθε η ώρα να περάσουμε και σε κάποιες σοβαρές γαλλικά φιλιά! Δεδομένου ότι είναι πάρα πολύ απολαμβάνει το γαλλικό φιλί, ανοίξτε το στόμα σας μια ευρύτερη και απαλά θέσει τη γλώσσα σου μέσα στο στόμα της. Αυτή είναι η ουσία του γαλλικού φιλί, η γλώσσα παίζει καθοριστικό ρόλο στα γαλλικά φιλιά. Tongues είναι πολύ ευαίσθητα και συγκινητικό γλώσσα της θα σας δώσει κάποια πραγματική αίσθηση. Σιγά-σιγά και απαλά, κυλήστε τη γλώσσα σας πέρα ​​από τη γλώσσα της και ομαλά κρατήσει το αγγίξει. Μετά από κάποιο διάστημα, αυτή θα ξεκινήσει από τις ίδιες διαδικασίες σε σας (wow!). Μετακίνηση γλώσσα σας με κυκλικές κινήσεις πάνω από τη γλώσσα της και να κρατήσει το τίναγμα της γλώσσας της. Θα νιώσετε βάθος του φιλιά! Όταν εσείς και οι δύο φτάνουν μόλις τα ύψη της γαλλικής φιλί, μπορείτε να προσπαθεί ακόμη και το πιπίλισμα tongues του συνεργάτη σας ή ήπια δαγκώσει τη γλώσσα της! Αυτές οι μικρές χειρονομίες μπορούν να είναι πολύ παθιασμένοι και μπορούν να αυξήσουν το βάθος του δικού σας γαλλικό φιλί.
Αναπνεύστε! Αναπνεύστε! Και αναπνεύστε!? Ένα από τα κοινά λάθη, ενώ γαλλικά φιλιά είναι ότι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται την αναπνοή. Αυτή η στενή και φιλί σας χρειάζεται για να εξαερισμού επίκαιρη. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι δεν συγκρατούν αέρα και να κρατήσει την αναπνοή από τη μύτη σας! Το στόμα σας μπορούν να απασχοληθούν στην φίλημα!
Τελευταίο, αλλά δεν το λιγότερο, αφού και οι δύο γίνει, μόνο ευχαριστίες της για την όμορφη εμπειρία και μην ξεχάσετε να συμπληρώσει «Μέλι! Ήσουν φοβερό! " Είναι ειλικρινής και ειλικρινή με τις σκέψεις σας. Ακόμη και αυτή θα αγάπη για να μοιραστεί την εμπειρία της, έτσι, την επόμενη φορά εσείς και οι δύο μπορούν να βελτιώσουν το γαλλικό φιλί. Γαλλικό φιλί μπορούν να προωθήσουν επίσης φιλώντας την εμπιστοσύνη σας και να σας βοηθήσει να μπαχαρικό επάνω η ζωή αγάπης σας! Αυτές ήταν μερικές από τις συμβουλές για το πώς να γαλλικό φιλί ένα κορίτσι. Έτσι όταν συναντάτε κοπέλα σου επομενη φορα, τώρα ξέρετε τι να της δώσουμε και να ζητήσουμε της για αντάλλαγμα! Όλα τα καλύτερα!