Baby Centerpieces Πίνακας ντους

Ένα ντους μωρών είναι ένα χαριτωμένο υπόθεση που φιλοξενείται από στενό φίλος του προσδοκώντας γυναίκας ή συγγενή. Μερικές φορές είναι γνωστό από πριν εάν η μωρό θα αγόρι ή κορίτσι. Περισσότερες φορές το μωρών ντους διακοσμείτε ιδέες βασίζεται στο αν ένα αγοράκι της ή ένα κοριτσάκι. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, το κόμμα μπορεί να είναι θεματικά και οι διακοσμήσεις γίνονται σύμφωνα με αυτό. Τα κεντρικά πίνακας μωρών ντους μπορεί να σχεδιαστεί δημιουργικά να ενισχύσει την διακοσμήσεις κόμμα.
Πίνακας Centerpieces για το ντους μωρών
Αν οι καλεσμένους καθεζόμενον ξεχωριστούς πίνακες, όλες οι centerpieces για όλα οι πίνακες πρέπει να διακοσμημένο ομοίως. Μια μεγάλη ιδέα για κεντρικό τραπέζι ντους μωρών θα να τοποθετήσετε ένα μάτσο καραμέλες ή cupcakes στο κέντρο.
Άλλη ιδέα για την κεντρικό τεμάχιο θα ήταν να τοποθετήσετε ένα teddy ή πολλές κούκλες στη μέση. Της teddy ή κούκλα μπορούν να εκμετάλλευση μπαλόνια άλλος, μικρές μπαλόνια ζυγίζονται καθορίζονται από ένα βαρύ μπολ καραμέλες θα κάνει να δημιουργήσετε μια γλυκιά κεντρικό τεμάχιο.
Για το τραπέζι μπουφέ, συνήθως το κέικ ντους μωρών κρατιέται στο κέντρο οπότε δεν υπάρχει άλλη διακόσμηση απαιτείται εκεί. Άλλη επιλογή θα ήταν να στολίδι κέντρο του πίνακα με μια τεράστια ενιαία teddy ή πολλοί χνουδωτά παιχνίδια στοιβάζονται πάνω από κάθε άλλο. Ένα κάστρο με αγγέλους περιβάλλει έναν κούκλα μωρό θα άλλο ιδέα για κεντρικό τεμάχιο ντους μωρών.
Μια κούκλα σπίτι ή ένα θέμα κούκλα Barbie μπορούν να συσταθούν εάν είναι ένα ντους κοριτσάκι. Εάν είναι ένα κοριτσάκι κόμμα ντους, τότε pink μπορεί να σχηματιστεί την βάση για την κεντρικό τεμάχιο. Πέταλα του μωρού ροζ τριαντάφυλλα περιβάλλουν ένα μωρό ροζ-χρωματισμένο, μωρό-shaped λαμπάδα τοποθετηθούν στο κέντρο με glitter για συμπληρωματικές αποτέλεσμα θα κάνει ένα ωραίο κεντρικό τεμάχιο για ένα κορίτσι κόμμα ντους μωρών.
Μινιατούρα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες θα κάνουμε καλό για ένα αγόρι κεντρικό μωρό ντους. Όπως ροζ είναι για gals, μπλε χρώμα αντιπροσωπεύει guys και συνεπώς, ένα μπλε χρωματισμένο κεντρικό τεμάχιο μπορούν να γίνουν για ένα αγόρι κόμμα ντους μωρών.
Τα δώρα άσκησε ο επισκέπτες μπορούν να τοποθετηθούν στο κέντρο διατεταγμένα σε ένα καλλιτεχνικό τρόπο. Διαφορετικά, δημιουργική οργάνωση προϊόντων φροντίδας μωρών such την πλύση μωρό, σκόνη μωρών, σαμπουάν μωρό, κ.λπ. μπορούν φόρμα επίσης μια χρήσιμη κεντρικό τεμάχιο για την να-να-γονείς. Μια πάνα μωρών με μερικά quote γραπτές πάνω ή απλά με τις λέξεις, 'Ένας αγόρι! » ή «Είναι ένα κοπέλα!» θα ενημερώσει την καλεσμένους πόσον ένα αγόρι μωρό ή ένα κοριτσάκι αναμένεται. Ένα κινητό βαγόνι παιχνίδι με μεταφορέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεντρικό με το πρόσθετο κίνητρο της εκμεταλλεύσεως του επιτραπέζιων σκευών στη μεταφορά της. Κύπελλο κέικ μπορεί επίσης να διατεθούν στην διακοσμητικό περίπτερα των άμαξες φορτάμαξας για την φιλοξενούμενους.
Εάν η να-να-γονείς αναμένουμε δίδυμα κατόπιν εφαρμογής της ιδέα καθρέφτη εικόνας για centerpieces λειτουργεί ακριβώς πρόστιμο. Με υπόθεμα από πέταλα λουλουδιών ανεγείρει ένα μικρό διαφανές κομμάτι γυαλί και τόπος δύο πανομοιότυπα κούκλες ψάχνει μωρό εκατέρωθεν, δείξει κοιτάζοντας άλλη μέσω της γυαλιού. Ή μια πολύ απλή ιδέα να εκπροσωπεί δίδυμα θα να τοποθετήσετε δύο οιωνδήποτε μεγάλης έχων πέταλα λουλούδια vase, εάν οι δίδυμα είναι κορίτσια τότε ροζ λουλούδια, εάν είναι αγόρια τότε μπλε ή λεβάντα και εάν είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι, μία μπλε και ένας ροζ λουλούδι θα κάνει μια αξιοπρεπή κεντρικό τεμάχιο. Σιγουρευτείτε για να πασπαλίζουμε glitter ή νερό ψεκασμό πάνω τα πέταλα ώστε η κεντρικό τεμάχιο looks φρέσκο.
Χρησιμοποιήστε κορδέλλες, glitters και λουλούδια σε ποικίλους συνδυασμό να καταστήσει όμορφες centerpieces πίνακα μωρών ντους. Χρησιμοποιώντας τα λουλούδια από τον κήπο σας και να κάνει ένα δημιουργικό ρύθμιση λουλουδιών μπορεί να είναι μια μοναδική ιδέα για φθηνά τα κεντρικά τεμάχια.