Πώς να Rip Jeans

Σχισμένο τζιν ήταν πάντα ένα αγαπημένο είδος των τζιν έφηβος μόδας. Οι δαπάνες χιλιάδες δολάρια για να αγοράσει ένα σχισμένο τζιν από ένα εκθετήριο μπορεί να μην είναι δυνατόν κάθε φορά. Μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σχισμένο τζιν σας και δεν θα χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά χρήματα για την τελευταία τάση της μόδας. Τα εργαλεία και τα υλικά που θα χρειαστεί να σχίσει τα τζιν σας δίνονται παρακάτω:? Χοντρό Γυαλόχαρτο? Χάλυβα τρίφτης? μπλοκ από ξύλο? Utility Knife? Πώς να Rip Jeans: «Μεσιτεία ένα παντελόνι τζιν? Αν είστε πειραματίζονται με σκίσιμο τζιν για the πρώτη φορά, σας συμβουλεύουμε να πάρετε ένα παλιό τζιν παντελόνι. Επιλέξτε ένα ζευγάρι των τζιν είναι τέτοια ώστε δεν θα ανησυχείτε άσκοπα, έστω και εάν κάνετε κάποιο λάθος κατά την αντιγραφή του τζιν. Άρπαξαν τζιν μεγάλη εμφάνιση με ξεθωριασμένες παλιά τζιν. Αν θέλετε να αγοράσετε έναν νέο, αγοράστε ένα σε χαμηλές τιμές τζιν παντελόνι. Σχίζοντας τα τζιν είναι σαν τη διάνοιξη οπών και δακρύρροια τα τζιν, ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να αγοράζετε ένα ακριβό τζιν.
Πώς να Rip Jeans: Αποφασίζοντας περιοχής που θα Ripped? Μόλις έχετε μερίμνησε για την τζιν για να σχιστεί, αποφασίσει τις περιοχές θέλετε να ξεσκίζω. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα περιοδικά μόδας ή απλά αναζήτηση στο διαδίκτυο και θα πάρετε μια ιδέα για τους τομείς του τζιν που είναι συνήθως άρπαξαν. Jeans είναι γενικά άρπαξαν σε τομείς όπως η πίεση στα γόνατα τα ισχία,, τσέπες και τους μηρούς. Κάντε το κατάλληλο σχήμα που θέλετε στην jeans.
Πώς να Rip Jeans: Σημειώνοντας το Areas? Μετά τη λήψη απόφασης των τομέων που θα διαλυμένο, ήρθε η ώρα για τον εορτασμό της περιοχές. Θα πρέπει να σήμα τους τομείς με τη φθορά του τζιν, αυτό θα σας δώσει μια ακριβή ιδέα για τις περιοχές που θα είναι διαλυμένο. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ή ένα πλένονται δείκτη για τον εορτασμό της σχισμένο περιοχές. Αποφασίστε σωστά, το σχήμα και μέγεθος των εκτάσεων για να σχιστεί.
Πώς να Rip Jeans: Εργασίας στην Περιοχές? Βεβαιωθείτε ότι έχετε απογείωση τη τζιν πριν ξεκινήσετε ripping το τζιν. Υπάρχουν πιθανότητες που μπορείτε μόνοι σας κακό αν να σχίσετε τα τζιν ενώ φορώντας. Εφόσον έχετε επισημάνει ήδη οι περιοχές που δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την αντιγραφή. Με τη βοήθεια του ένα ξυράφι ή ένα ψαλίδι κάνει μικρές τομές με την αντίστοιχη σήμανση. Τοποθετήστε το ξύλινο μπλοκ κάτω από το χώρο, αυτό θα αποτελέσει ένα υποστήριξη, ενώ το σκίσιμο. To ξέφτισμα τα τζιν, χρησιμοποιήστε ένα γυαλόχαρτο ή ένα τρίφτη χάλυβα και αποξεσθεί το τζιν σε τομές. Να χαλαρώσει το ύφασμα στο σχισμένο περιοχή, χρησιμοποιήστε μια παραμάνα ή ένα μικρό ψαλίδι και αφαιρέστε τα νήματα. Δώστε το σχισμένο περιοχή την ορθή μορφή και τη σχεδίαση της επιλογής σας. άρπαξαν τζιν σας είναι σχεδόν έτοιμο.
Πώς να Rip Jeans: Το πλύσιμο του τζιν? Τώρα, πλύνετε τα τζιν, τουλάχιστον δύο φορές στη μηχανή. Αυτό θα δώσει στο τζιν μια σωστή αντιγραφή αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήπια χλωρίνη ή ελαφρόπετρες να πάρετε μια ξεθωριάσει αποτέλεσμα. Φοράτε τα τζιν και να δείτε αν θέλετε να δώσετε περισσότερη αντιγραφή αποτελέσματα.
Άρπαξαν τζιν με ρήξη και κοκαλιάρικο της έκθεσής τους έχουν πάντα μια συμπάθεια μεταξύ των νέων. Προχωρήστε και θα προσπαθήσει να σχίσει τζιν σας και όταν είστε ένας εμπειρογνώμονας σε αυτό, να διδάξουν τους φίλους σας πώς να σχίσει τα τζιν και να γίνει το εικονίδιο μόδας.