Οδηγίες για την πραγμάτωση Κουρτίνες - Πώς να Sew Κουρτίνες

Οι άνθρωποι αγοράζουν συνήθως τις κουρτίνες από τα καταστήματα επιπλώσεων και χάσετε κάποια ή τα άλλα χαρακτηριστικά όπως το καλό σχεδιασμό ή την ποιότητα. Θα πρέπει να επιλέξετε από ένα περιορισμένο φάσμα και, κατά συνέπεια, θα πρέπει να συμβιβαστούν σε μερικά βασικά χαρακτηριστικά του κουρτίνες. Εάν μόνο οι άνθρωποι θα ακολουθήσουν τις οδηγίες για την κατασκευή κουρτινών, θα ξέρουν πώς να ράψετε κουρτίνες χωρίς καμία επαγγελματική γνώση γι 'αυτό.
Όταν πηγαίνετε να αγοράσετε κουρτίνες, συχνά εμπίπτουν σε ένα δίλημμα ποιο να επιλέξετε, αφού μπορείτε να καταλήξετε αρεσκείας τον ιστό του ενός, ενώ το σχέδιο ενός άλλου. You έντονα την επιθυμία να έχει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε μια ενιαία κουρτίνα. Λοιπόν, υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορεί να εκπληρώσει την επιθυμία σας? Πρόσωπο και αυτό δεν είναι άλλο από τον εαυτό σου! Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουν πώς να ράψετε τις κουρτίνες και θα το ξέρετε αν ακολουθήσετε τις παρακάτω δίνονται οδηγίες για την κατασκευή κουρτίνες.
Πώς να ράψουν Κουρτίνες? Οδηγίες για την παραγωγή των εύκολων κουρτίνες ράβουν είναι εξαιρετικά απλή. Κάθε άτομο με βασικές γνώσεις εργασίας βελόνας μπορεί να κάνει καλή κουρτίνες ποιότητας δεν χρόνου. Θεωρείται πάντα σοφό να ληφθούν οι μετρήσεις παράθυρο μαζί σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τα υφάσματα για κουρτίνες σας. Χρησιμοποιώντας μια μεζούρα, μέτρο και σημειώστε το ύψος και το πλάτος του πλαισίου του παραθύρου end-to-end. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παλιά ρούχα να κάνουν πολύχρωμες κουρτίνες κάνοντας κάποια μωσαϊκό. Έχετε μια πρόχειρη σκίτσο στο μυαλό σας για το πώς θέλετε η τελική μορφή να είναι, έτσι ώστε το ύφασμα μπορεί να επιλεγεί και ραμμένα ανάλογα.
Βήμα 1: Αφού αποφασίσει σχετικά με ένα σχέδιο για κουρτίνα σας, μαρκάρετε το σημείο από όπου ο τεμαχισμός πρέπει να γίνεται με μαρκαδόρο. Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρά δείκτη, σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στις σημάνσεις.
Βήμα 2: Για ράψιμο κουρτίνες για γαλλικές πόρτες ή τα γαλλικά παράθυρα, θα ανοίξει η αυλαία στη μέση, οπότε κόψτε το ύφασμα σε δύο ίσα κομμάτια μέτρο. Ενώ η κοπή, να έχετε κατά νου να αφήσετε μια ίντσα ή δύο χώρων extra κατά μήκος των άκρων για τα στριφώματα. Αν είναι μια κανονική πόρτα ή το παράθυρο, αφήστε το ύφασμα να είναι ολόκληρες, έτσι όπως είναι.
Βήμα 3: Αν θέλετε να ράψετε μια επένδυση στο πίσω μέρος να κάνει τις κουρτίνες παχύ, κόψτε το υλικό επένδυσης έχει το ίδιο μήκος με αυτό του τα κομμάτια κουρτίνα και pin μαζί με απλό ή μη χαραγμένη πλευρά τους απέναντι στο άλλο. Αν δεν θέλετε επενδύσεις για κουρτίνες σας, παραλείψτε αυτό και ακολουθεί το επόμενο στάδιο.
Βήμα 4: Τώρα μηχανή ράψτε τα δύο υλικά μαζί στα σύνορα σε μια ραπτομηχανή, πολύ κοντά στα άκρα.
Βήμα 5: Διπλώστε τις άκρες τουλάχιστον μισή ίντσα προς τα πίσω (προς το μη χαραγμένη πλευρά) σε τρεις πλευρές και στρίφωμα it on ράψτε τη ραπτομηχανή, κρατώντας μία μικρή πλευρά unstitched. Αν θέλετε να προσθέσετε πτυχολογία βάρη στο κατώτερο άκρο της κουρτίνας, τότε αφήστε τα άλλα σύντομη πλευρά unstitched επίσης.
Βήμα 6: Τώρα, ανάλογα με την κουρτίνα ράβδο έχετε, μπορείτε να έχετε αγκίστρια για κουρτίνες σας ή μπορείτε να κάνετε μια συνεχή ροή με το δίπλωμα το πάνω μέρος της κουρτίνας προς τα πίσω και το ράψιμο του. Ωστόσο, πριν από τη ραφή, κυλήστε το επάνω μέρος της κουρτίνας γύρω από το στέλεχος και να κάνει τις σημάνσεις, έτσι ώστε η ράβδος μπορεί να γλιστρήσει σε αυτό εύκολα.
Βήμα 7: Εάν θέλετε αγκίστρια για τις κουρτίνες, υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις? Ένα από τα έτοιμα αγκίστρια και άλλα είδη των αγκίστρων κατασκευάζεται από ύφασμα κουρτίνας, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά. Έτοιμες πλαστικό ή χάλυβα άγκιστρα διατίθενται στην αγορά. Για κουμπιά αγκίστρια, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.
Βήμα 8: Για αυτό, ίσως χρειαστεί επιπλέον υλικό ύφασμα για κοπή έξω τους ιμάντες από αυτό. Cut ίσης μεγέθους ιμάντες. Ο αριθμός των λουριά θα εξαρτηθεί το πλάτος του κουρτίνες. Ράψτε κουμπιά στο ένα άκρο της. Τώρα ράψετε αυτά τα λουριά για τη μη χαραγμένης πλευράς της κουρτίνας σε ίσα διαστήματα.
Βήμα 9: Κάνετε κουμπότρυπες στο επάνω άκρο της κουρτίνας ανάλογα με το μέγεθος των ιμάντων και διαστάσεις των κουμπιών. Προσαρμόζοντας το θέση των κουμπότρυπες, μπορείτε ρυθμίσετε το ύψος της κουρτίνας από το έδαφος.
Βήμα 10: Όταν ραφές κάτω άκρο, ράψετε το πτυχώσεις μάζες επί του μη χαραγμένης πλευράς, πολύ κοντά άκρη. Μετά ράψιμο τα βάρη όλη το μήκος, διπλώστε το κατώτερο άκρο πίσω και ράψτε την κατάλληλα.
Για καταλύματα ντους σαν να κάνει κουρτίνες ντους, η διαδικασία είναι η ίδια όπως παραπάνω, με εξαίρεση του βήματος 3 και το βήμα 4. Επίσης, θα έχετε να επιλέξετε ένα πλαστικό ύφασμα για τις κουρτίνες. όμορφο κουρτίνες Your σπίτι-ραμμένο θα είναι έτοιμο εντός μίας ημέρας, αν οι οδηγίες για καθιστώντας κουρτίνες ακολουθηθεί και όλα γίνονται συστηματικά. Μπορείτε να διακοσμήσετε σπίτι σας με όμορφες κουρτίνες μόλις ξέρετε πώς να ράψετε κουρτίνες.