Πώς να οικοδομήσουμε ένα τηγάνι ντους

Κτίριο ένα ταψί ντους είναι μια εύκολη διαδικασία και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καλό, αν γίνει σωστά και με προσοχή. Εφόσον εδράζεται καλά, δεν θα διαρρεύσει και να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα άλλο, ενδέχεται να οδηγήσει σε καταστροφές όπως περιπλάνηση νερό. Με μερικές προφυλάξεις που μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα τηγάνι ντους σωστά. Τα βήματα που ακολουθούν θα επιλύσει το ερώτημά σας για το πώς να κάνει ένα ντους τηγάνι.
Κτίριο ένα τηγάνι ντους
Υλικά που απαιτούνται
Τα υλικά που απαιτούνται για την οικοδόμηση ενός ενιαίου ντους είναι: βάση αποστράγγισης, εργαλεία υδραυλικά, κονίαμα μείγματος, σκυροδέματος τελείωμα μυστρί, του σκάφους υποστηρικτής, αδιάβροχη μεμβράνη, σύρμα κοτόπουλο ή πεταχτό σύρμα, καλαφάτισμα, καλαφάτισμα όπλο και ασφαλτούχες επενδύσεις.
Διαδικασία για το χτίσιμο ένα τηγάνι Shower
Χρησιμοποιήστε μια αδιάβροχη μεμβράνη και το κρεβάτι κονίαμα για την πραγματοποίηση πολλαπλών στρώσεων στερεά τηγάνι ντους. Η διαρροή είναι ένας τόπος από όπου το νερό διοχετεύεται από το ντουζ. Απόφραξη των αποστράγγισης, θα γεμίσει το ντους και έτσι το νερό θα τρέξει επάνω στο πάτωμα. Σύσφιξης δαχτυλίδι είναι χρησιμοποιείται στην περίπτωση που κάτω μέρος της προσφέρει ένα στήριγμα αποστράγγισης και το πάνω τμήμα λειτουργεί ως κανονικό αγωγό. Τοποθετήστε τη φλάντζα στήριξης για το υποδάπεδο κόντρα πλακέ.
Με το λεπτό, λατέξ τροποποιημένων κρεβάτι κονίαμα δημιουργήσετε ένα κεκλιμένο δάπεδο. Η ελάχιστη advised κλίση για το υποδάπεδο είναι 1 / 4 ίντσας. Εξασφαλίστε την περίμετρο του δαπέδου ντους με λωρίδες float των 3 / 4 * μέγεθος 3 / 4 ίντσας. Αυτές οι λουρίδες ενεργεί ως οδηγός κατά την εγκατάσταση του κρεβατιού κινητήρα. Ρυθμίστε τη διαρροή δακτύλιο σύσφιξης στο υποδάπεδο με νύχια και με 3 / 4 ίντσας ταινίες επιπλέουν γύρω από το όριο του δαπέδου ντους. Καρφί τις λωρίδες επιπλέουν και να καλύπτει το υποδάπεδο κόντρα πλακέ με μία στρώση ασφαλτούχων επενδύσεων του πάχους £ 15 Τοποθετήστε ένα στρώμα από γαλβανισμένο-επεκταθεί πηχάκι σύρμα από πάνω του. Τα αποθέματα αυτά είναι μαζί με επίπεδη συνδετήρες. Σκάβουν το latex-τροποποιημένο κονίαμα. Για τη διαμόρφωση της πλαγιάς, βόλτα κατά τη διάρκεια των ταινιών πλωτήρας και το φλάντζα αποστράγγισης με πλωτήρα από ξύλο και τη συσκευασία του μοτέρ με ένα float. Πριν να εγκαταστήσετε τη μεμβράνη τηγάνι ντους, κρατήστε το κλίση κονίαμα στην ίδια κατάσταση στην διάρκεια της νύχτας, ώστε να σκληρύνει. Ο σταυρός τμήμα του καταστρώματος λάσπη είναι λεπτός, ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε μια δύναμη που ενισχύουν-λατέξ πρόσθετο αντί για νερό κατά την ανάμιξη του κονιάματος.
Χλωριωμένο πολυαιθυλένιο (CPE) χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση του χιτώνια τηγάνι ντους. Εγκαταστήστε το κλείδωμα γύρω από την περίμετρο της περιοχής τηγάνι μεταξύ των καρφιά. Το μπλοκάρισμα πρέπει να εκτείνεται τουλάχιστον μέχρι μία ίντσα επάνω από το ανάποδου τις πλευρές του τηγανιού. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδετήρες ξεπλυμένος και χωνευτές.
Κατασκευάστε τις πλευρές σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Μπορεί να είναι 8 ή 9 ίντσες. Χαλαρώστε τη μεμβράνη, το κόβουμε, λυγίζετε τις γωνίες, διπλώνουν και η μεμβράνη και να το βάλετε στο πάτωμα ντους σε δίκη. Ξεβιδώστε το μεμβράνης αν ταιριάζει καλά, και ο τόπος μια χάντρα κοντά κολλητών από καουτσούκ για τη μείωση φλάντζα αποστράγγιση. Τοποθετήστε τη μεμβράνη στο πάτωμα ντους, διπλώστε και πτυχή του. Ασφαλής στον τοίχο-αποκλειστές και την αντιμετώπιση όλων συνδετήρες μια ίντσα επάνω από το πάνω άκρο. Τοποθετήστε το στεγανωτικά μεταξύ των διαφόρων επιπέδων γωνιά διπλώνει, έτσι ώστε το υλικό κρατείται σφιχτά στον τοίχο-αναστολείς.
Εγκαταστήστε προκατασκευασμένο γωνίες φράγμα στο σημείο όπου συγκράτηση ντους που συνορεύει με τη ανάποδου μεμβράνη. Να επιβληθεί η μεμβράνη pan με δύο χάντρες του στεγανοκολλητικού μεγέθους 1 / 8 ίντσα. Τοποθετήστε αυτά τα σφαιρίδια σε απόσταση 1 / 2 ιντσών. Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, το κρεβάτι του γωνιές φράγμα στο σφραγιστικό. Οι συνδετήρες πρέπει να τοποθετείται στην κορυφή ίντσα του ανάποδου άκρα. Εάν η βίδα επικεφαλής είναι επέκταση έξω από τη διαρροή και κόψτε τους και καλύψτε τους με μεμβράνη. Κάντε τα μπουλόνια σφιχτή και κόψτε μια τρύπα για το άνοιγμα της λεκάνης για τον αγωγό.
Σήμερα, μπορείτε να ελέγξετε την κατσαρόλα ντους. Με μια επέκταση τύπου πώμα, συνδέστε τη διαρροή και να γεμίσει το ταψί με νερό μέχρι να φτάσει στην κορυφή του στο πεζοδρόμιο. Αδειάστε το νερό και την εγκατάσταση του κονιάματος πάτωμα. Σχεδιάστε την οθόνη στραγγίξουν στο σώμα της σύσφιξης drain δαχτυλίδι, προσαρμόζοντάς την με το ύψος του δαπέδου. Μπορείτε να αποφύγετε την τράπουλα λάσπη από συνδέοντας the κλαίνε τρύπες, τοποθετώντας ένα υλικό χωρίς στράγγιση σαν μπιζέλι χαλίκια γύρω από τη βάση της διαρροής. Αφήστε το ήμισυ της δέσμης λάσπη να επιπλέουν έξω και στη συνέχεια τοποθετήστε ένα ενισχύοντας καλωδίων, το οποίο πρέπει να καλυφθεί με τις υπόλοιπες λάσπη. Float από το κρεβάτι στην τελική κλίση. Μετά το τέλος του κονιάματος κρεβάτι, το πλακάκι δαπέδου θα πρέπει να 1 / 6 ή 1 / 8 ίντσα επάνω από την κορυφή της διαρροής. Πρέπει να είναι 1 / 8 έως 1 / 4 ίντσας κάτω το κάτω άκρο του πλακιδίου τοίχου. Περάστε το επάνω άκρο μπροστά από το ξύλο επιπλέουν έτσι ώστε το κάτω άκρο που θα εγκατασταθεί θα βόλτα μαζί με αυτό.
Μαθαίνοντας πώς να οικοδομήσουμε ένα τηγάνι ντους μπορεί να σας βοηθήσει στον τομέα των κατασκευών pan ντους. Μπορείτε να οικοδομήσουμε ένα για σας ανάλογα με το γούστο και τις ανάγκες σας. Δεν θα σας βοηθήσει μόνο στο κτίριο ισχυρή και σταθερή, αλλά μπορεί επίσης να αποτρέψει άσκοπες δαπάνες. Μπορείτε να δώσετε περίφραξη ντους σας μια προσωπική ματιά, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια και άνεση.