Η ενασχόληση με Break Up

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το γεγονός ότι οι πιο επώδυνη φάση της ζωής του ατόμου είναι η αντιμετώπιση της μια διάσπαση. Δεν συμβουλές, δεν υπάρχει υποστήριξη αρκεί για να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Πρέπει να έχετε την υπομονή να αφήσει το χρόνο να επουλώσει τις πληγές σου, αν και είναι ευκολότερο στα λόγια παρά στην πράξη. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος εάν είστε ανίκανος να ξεχάσει την πρώην σας και να αισθάνονται μοναξιά. Καθένας αισθάνεται τον ίδιο τρόπο εκείνη σημείο του χρόνου. Κρατήστε ένα πράγμα υπόψη ότι η περιστάσεως διάλειμμα up είναι διαφορετική στην κάθε μεμονωμένη περίπτωση, αλλά τις διάφορες φάσεις της μετα διάλυση περίοδο παραμένει περισσότερο ή λιγότερο ίδια.
Πώς να χειριστείτε με Break Up;
Αντιμετώπιση ένα διάλειμμα επάνω δεν είναι εύκολο έργο, αλλά δεν είναι επίσης μια αδύνατη ένα. Τόσοι πολλοί άνθρωποι ξεπεράσω σχέση τους διάλειμμα επάνω, και μπορείτε το κάνετε επίσης. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το ζήτημα πολύ πιο εύκολο για εσάς.
Αποδοχή του Break Up? Αρχικά, τείνουμε να αρνηθεί το γεγονός ότι το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής μας δεν αποτελεί πλέον μέρος της ζωής μας. Δίνουμε διαβεβαίωση ψευδώς στον εαυτό μας ότι το πρόσωπο μπορεί να επανέλθει στη ζωή μας, όταν το γεγονός είναι πως η σχέση τους είναι ήδη πάνω. Such σκέψεις μπορεί φέρει κάποια προσωρινή ανακούφιση στον πόνο. Ωστόσο, εάν καθυστερούν επάνω σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, η ζωή σας θα γίνει πιο σκληρή. Θα σας σταματήσουν και από την κίνηση στη ζωή. Συνεπώς, μην τρέχουν μακριά από το πραγματικότητα και αντιμετωπίστε γενναία.
Μην τοποθετείτε Επίπληξη? Αφού αναγνώρισε ότι η διάσπαση έχει πράγματι συμβεί, θα αρχίσει η εφαρμογή της ευθύνης, είτε στον εαυτό σας ή για τον πρώην-φίλο σας ή την πρώην φίλη για το σπάσιμο επάνω. Οι δύο είναι πολύ λανθασμένη προσέγγιση για την αντιμετώπιση του πόνου της διάλυσης. Αν κρατήσει τη θέση το φταίξιμο στον εαυτό σας, θα σας κάνει πιο καταθλιπτικός και μοναχικός. Αφετέρου, εάν ρίχνω ευθύνες πρώην σας, μπορείτε να αισθανθείτε όπως λαμβάνοντας εκδίκηση αυτόν ή αυτήν. Όλα αυτά είναι παρορμητικός σκέψεις και δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να καθίσουν στο νου σου για πολύ. Πρόκληση βλάβης σε κάποιον που θα δεν είναι καλό για σας ουτε για την πρώην σύντροφό σας. Μάλλον, προσπαθήστε να τοποθετήσετε όλους εστίασή σας στην ανοικοδόμηση αίσθηση της πραγματικής ταυτότητας που έχουν χαθεί με τη διάσπαση.
Be Positive? Μετά από ένα διάλειμμα, θα μπορείτε να αρχίσει να χάνουμε την ελπίδα ότι όλα θα είναι φυσιολογικό μετά από μερικές μέρες. Έχετε εμφιαλωμένο όλων των αρνητικών συναισθημάτων μέσα σου. Υπό αυτές τις συνθήκες, ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσει μια διάσπαση είναι να σημειώνω κάτω από όλες τις αρνητικές σκέψεις σας ένας-ένας σε ένα κομμάτι χαρτί. Έτσι, θα βρείτε το μυαλό σας έγινε ελαφρύτερο. Then δίπλα σε κάθε αρνητική σκέψη γράψω κάτι θετικό για την ίδια σκέψη. Διαβάστε τους όσο πιο συχνά μπορείτε και θα πάρετε ένα θετικό συναίσθημα στο εσωτερικό σας. Ένας άλλος τρόπος αντιμετώπισης μια διάσπαση είναι να εμπιστεύεται τα συναισθήματά σας σε οποιοδήποτε πρόσωπο που σας γνωρίζει καλά και μπορεί να σας δώσει κατάλληλη συναισθηματική υποστήριξη. Δώστε μια κλήση ή να επισκεφθείτε το πρόσωπο κάθε φορά που αισθάνεστε ότι οι σκέψεις είναι σας ενοχλεί πάρα πολύ.
Ξεκινούν τη ζωή εκ νέου? Όταν σας χωρίσει με κάποιον, θα αρχίσουν να χάνουν συμφέροντα σε κάθε πράγμα γύρω σας. Δεν συναναστρέφεστε με τους φίλους σας πια. Είστε σε θέση να μοιράζονται τη θλίψη σας με κανέναν. απόδοσή σας στο χώρο εργασίας σας παίρνει επηρεάζονται. Συνολικά, οι αρνητικές σκέψεις αναλάβει την ευθύνη της ζωής σας. Στην παρούσα φάση, θα πρέπει να επικεντρωθεί σε όλα τα καλά χαρακτηριστικά που έχετε. Προσπαθήστε να ομαλοποίηση ζωή σας. You θα επαναληφθεί την καθημερινότητά σας και να αρχίσουν να κινούνται στη ζωή. Μπορείτε να κάνετε διαλογισμό για χαλάρωση μυαλό σας. Ξοδεψτε κάποιο ποιοτικό χρόνο με τους φίλους που νοιάζονται για σας και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσουμε την κρίση. Εμπλέξτε εαυτό σας σε όλες αυτές δραστηριότητες που κάνουν ευτυχισμένο. Θα μπορούσε να λειτουργεί στο γυμναστήριο, κάνει κάποιες εργασίες κοινότητα ή απλά βγαίνουν έξω με τους φίλους σας. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε ξεκινήσει κοιτάζοντας πράγματα γύρω σας με μια νέα προοπτική.
Ένα διάλειμμα does επάνω δεν σημαίνει ότι είναι το τέλος της ζωής για σας. Να μην σταθώ σε αυτο κρίμα για πολύ. Για την αντιμετώπιση του μια διάσπαση, θα είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε τις συγκινήσεις σας στον έλεγχο. Μόλις τον πόνο σας και υποχωρεί συναίσθημα, προσπαθούν να αναλύσουν την περιστατικό και θα βρείτε τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να μάθετε.