Μακιγιάζ για τα καφετιά μάτια

Εκπληκτική καστανά μάτια έχουν μια ευρεία ποικιλία των επιλογών μακιγιάζ για να διαλέξετε. Το καλύτερο πράγμα για την κατοχή καστανά μάτια είναι ότι σχεδόν όλες τις αποχρώσεις ταιριάζει στο μακιγιάζ των ματιών τους καλά και δεν χρειάζεται πραγματικά να κυνηγήσουν για τις επιλογές. Οι γυναίκες εκείνες που πιστεύουν ότι καστανά μάτια τους είναι βαρετή και βαρετή, του σωστού είδους και αποχρώσεις του μακιγιάζ ματιών για καστανά μάτια μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτό το ψεύτικο υπόθεση. Λοιπόν, εδώ είναι πώς μπορείτε να πάτε για αυτό.
Μακιγιάζ για τα καφετιά μάτια
Το πιο σημαντικό πράγμα που θυμάται για κάθε είδος μακιγιάζ ματιών είναι πως σκούρες αποχρώσεις μακιγιάζ ματιών θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την ελαχιστοποίηση του χρώματος μάτι και κάνουν τα μεγάλα μάτια φαίνεται μικρότερο ενώ το ελαφρύ αποχρώσεις μακιγιάζ ματιών θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί o παίξει μέχρι και να τονιστούν τα μικρά μάτια και το μάτι χρώμα. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για το μακιγιάζ των ματιών για καστανά μάτια επίσης. Εάν έχετε σκούρα καφέ, μικρά μάτια, τη χρήση αναπτήρα αποχρώσεις και αν έχουν τα μεγάλα καστανά μάτια, χρησιμοποιήστε πιο σκούρες αποχρώσεις στον τόνο τους κάτω. Πάλι, έχει σημασία να επιλέξετε το σωστό σκιές σκιά ματιών, μάσκαρα και eyeliner στην επίτευξη του κατάλληλου δούμε μέσα από το μακιγιάζ για καστανά μάτια. Έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά στο αποχρώσεις αυτών των στοιχείων μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσετε για το καλύτερο μακιγιάζ ματιών για καστανά μάτια.
Σκιές? Σε κάθε είδος μακιγιάζ ματιών, η σκιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον τρόπο με μακιγιάζ ματιών σας κοιτάζει. Ως εκ τούτου, επιβάλλεται να να συνετά βάλει μαζί σας επιλογή των αποχρώσεων σκιά ματιών. Οι καλύτερες αποχρώσεις για το μακιγιάζ για καφέ μάτια είναι βαθιά χρυσός, χαλκός, σκουριά και αποχρώσεις του ροζ. Άλλες αποχρώσεις που επίσης κάνει το πρόστιμο για το μακιγιάζ για καστανά μάτια περιλαμβάνουν αποχρώσεις του μπλε μάλλον προς τα τέλη βιολετί, δαμάσκηνο, μοσχοκάρυδου και βανίλιας. Παρακαλείσθε να αποφεύγετε αποχρώσεις του πράσινου, μπλε και γκρι. Όλα τα μεταλλικά χρώματα, θα εξετάσουμε fab για τα καστανόχρωμα μάτια και φυσικά, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να εφαρμόζουν σκιά ματιών.
Μάσκαρα? Black είναι το χρώμα της μάσκαρα που θα πρέπει επιλέγουν για το μακιγιάζ των ματιών για καστανά μάτια και αυτό θα είναι μία από τις καλύτερες συμβουλές μακιγιάζ για καστανά μάτια. The μαύρο βλέφαρά σας θα επιτείνει καστανά μάτια σας σε μεγάλο βαθμό. Αν δεν μαύρες then σκούρο μπλε μάσκαρα θα είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή σε αυτό. Αυτό, επίσης, θα λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο όπως και το μαύρο.
Eyeliner? Το eyeliner είναι αυτό που θα λειτουργήσει πλέον στην ανάδειξη καστανά μάτια σας. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε χρήση των μολυβιών Kohl οφθαλμού αντί eyeliners για μια πιο μετριασμού ή αλλοιωμένους αποτέλεσμα. Εδώ, είσαι ελεύθερος να πειραματιστείτε με διαφορετικά χρώματα eyeliner, όπως καφέ, χαλκό, χρυσό, σκούρο γκρι, μαύρο και σκούρο μπλε. Χαλκού και σκούρα πράσινα είναι και οι δύο άλλες καλές επιλογές όπως eyeliners για το μακιγιάζ για καστανά μάτια.
Καλύτερο Μακιγιάζ Συμβουλές για καστανά μάτια
Χρησιμοποιώντας το eyeliner ευεξία σας είναι το κλειδί για την επίτευξη των καλύτερων μακιγιάζ για καστανά μάτια. Για να κάνετε καστανά μάτια σας ποπ και να πάρει τόνισε, επιλέξτε μια απόχρωση eyeliner που είναι πιο σκούρα στη σκιά σου σκιά. Σχεδιάστε ένα περίγραμμα στο βλέφαρο αρχή σας από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική γωνία. Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό κτύπημα στην εσωτερική γωνία και πυκνώσει ως κινείστε προς την εξωτερική γωνία. Εφαρμόστε ξανά ένα επιπλέον κτύπημα από το κέντρο του βλεφάρου προς το εξωτερικό γωνία, εφόσον απαιτείται, για να πυκνώσει. Χρησιμοποιήστε μια υγρή, αδιάβροχο eyeliner αν είναι δυνατόν, καθώς απλώνεται και συγχρόνως αυξάνει την δραματική επίδραση. Για τα χαριτωμένα μακιγιάζ για καφέ μάτια, προσπαθήστε να πειραματιστείτε με διάφορες αποχρώσεις του ροζ και μοβ.
Ακολουθήστε τις συνήθεις τεχνικές μακιγιάζ των ματιών και συμβουλές μακιγιάζ για τα μάτια να εφαρμόζονται μακιγιάζ στα μάτια σας. Σιγουρευτείτε ότι το μακιγιάζ εφαρμόζεται ομοιόμορφα και οι σκιές δεν είναι σε απόλυτη αντίθεση με ο ένας τον άλλο. Διατηρήστε το μακιγιάζ στο πρόσωπο σας λίγο πιο ήπια, εάν επιθυμείτε να τονίσει τα μάτια σας.