Popcorn Απομάκρυνση Ανώτατο όριο: Πώς να αφαιρέσετε Popcorn Οροφής

Popcorn οροφές ήσαν δημοφιλή σχέδια ταβάνι διάρκεια 1960. Ωστόσο, αυτές οι μέρες, δεν είναι τόσο πολύ στην εξέλιξη και πολλά άτομα δεν αρέσει έχουν popcorn ανώτατο όριο. Κατάργηση popcorn ανώτατο όριο είναι ένας εύκολος, αλλά ένα ακατάστατο δουλειά. Αφήστε μας βρείτε πώς να αφαιρέσει popcorn οροφή. Πολλά από τα ποπ κορν ανώτατα όρια περιέχουν αμίαντο. Ο αμίαντος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας, έτσι κάποιος πρέπει να πάντα να εξασφαλίσει αν το popcorn ανώτατο όριο περιέχει αμίαντο πριν από την αφαίρεση του ποπ κορν ανώτατο όριο.
Πώς να ελέγξει κατά πόσον οι Popcorn Οροφής Αμιάντου Περιέχει? Χρησιμοποιήστε ένα μπουκάλι σπρέι ή ένα ψεκαστήρα αντλία που περιέχει νερό. Ψεκάστε λίγο νερό σε τέσσερα διαφορετικά μικρά τμήματα της οροφής. Ξύστε τα μικρά μπαλώματα των εν λόγω βρεγμένο μερίδες με τη βοήθεια ενός putty μαχαίρι και να τεθούν αυτά τα δείγματα σε ξεχωριστές σακούλες πολυαιθυλενίου. Στείλτε αυτά τα δείγματα στο εργαστήριο να ελέγξει εάν το ανώτατο όριο που περιέχει αμίαντο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι αυστηρά Συνιστάται ότι, αν ποπ κορν οροφή σας περιέχει αμίαντο θα πρέπει να παραδώσει το έργο του ποπ κορν απομάκρυνση ανώτατου ορίου σε έναν επαγγελματία.
Πώς να αφαιρέσει Popcorn ταβάνι? If ποπ κορν οροφή σας δεν περιέχει αμίαντο, μπορείτε να το αφαιρέσετε μόνοι σας. Ο εξοπλισμός θα απαιτούν για popcorn απομάκρυνση οροφής δίνεται παρακάτω:? Spray Φιάλη ή Αντλία Sprayer? Μασκαρίσματος ή Πλαστικά Papers? Ασφάλεια Γυαλάκια? Trowel ή Τείχος Scraper ή Στόκος Μαχαίρι? Ladder? Popcorn Οροφής Απομάκρυνση - Προετοιμασία? Υπάρχουν πολλά καθηκόντων ότι χρειάζεστε να κάνετε πριν αρχίζοντας την πραγματική απομάκρυνση του popcorn οροφής. Δεδομένου παρακάτω μερικές προϋποθέσεις κάποιος πρέπει να κάνει πριν από την αφαίρεση του ποπ κορν ανώτατο όριο. ? Shift τα έπιπλα του δωματίου σε άλλο δωμάτιο. ? Βεβαιωθείτε ότι όλα τα τροφοδοτικά της αίθουσας εκτός λειτουργίας. ? Καλύψτε τα τοιχώματα με 2-ίντσα παχιά φύλλα πλαστικού και καλύπτουν το δάπεδο με κολλητική ή το έγγραφο του αναδόχου. ? Αν υπάρχουν ανεμιστήρα και φωτιστικά στο ταβάνι την άρση τους. ? Για την ασφάλεια, την κάλυψη των αγορών ηλεκτρισμού με τις ταινίες αγωγών. ? Popcorn Οροφής Διαγραφή - διαβροχή του Popcorn ταβάνι? Αφού έχετε κάνει όλα τα προπαρασκευαστικά μέτρα για ποπ κορν απομάκρυνση ανώτατο όριο, μπορείτε να ξεκινήσετε με ψεκασμό με νερό στην οροφή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι σπρέι ή ψεκαστήρα αντλία κήπο για τον ίδιο. Μη βρέχετε το σύνολο των οροφή με τη μία. Αντί, εργαστείτε με τμήματα του οροφής (5 ποδιών από συνιστώμενες 5 περιοχή πόδια). Δείτε πως δεν είναι υπέρ το δέον υγρή το ποπ κορν ανώτατο όριο. Το νερό θα βοηθήσει να χαλαρώσει η συγκολλητική σύνδεση και η αναμόχλευση διαδικασία θα είναι εύκολο.
Popcorn οροφής Διαγραφή - ξύσιμο το popcorn οροφή? Τώρα, περιμένουν για 15 λεπτά μετά τον ψεκασμό νερού στην ποπ κορν ανώτατο όριο. Αφήστε το ύδωρ να πάρει εμποτισμένο δεόντως υπόψη το ανώτατο όριο. Πριν ξεκινήσετε την απομάκρυνση του ποπ κορν οροφής φορούν goggle και μια μάσκα. Χρησιμοποιήστε μια σκάλα να φθάσουν το ταβάνι. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα πρότυπο μάσκα που συνήθως χρησιμοποιείται για την αφαίρεση paint και έχει φίλτρα. Άχρηστα το ανώτατο όριο, με τη βοήθεια της σπάτουλας, ξύστρα ή ένα μαχαίρι. Δείτε ότι δεν βλάπτετε τη ραφή while απόξεση του ανώτατου ορίου. Ξύστε το ελαφρά και σύρετε αναμόχλευση εργαλείο σας κατά μήκος της ποπ-κορν. Το ξύσιμο γίνεται ευκολότερα εάν ο αέρας στο δωμάτιο είναι ξηρό, σε σύγκριση με όταν περιέχει υγρασία. Επίσης, αφαιρέστε το ποπ κορν του υπόλοιπου τμήματος της οροφής.
Popcorn Οροφής Απομάκρυνση - Επισκευαστικά Νέου Οροφής? Μόλις ολοκληρώσετε μακριά με την αφαίρεση popcorn από κάθε μέρος οροφής, άμμου το ανώτατο όριο χρησιμοποιώντας ένα πόλο τριβείο. Επισκευή του ανηλίκου ζημιές που οφείλονται στην απόξεση. Συμπληρώστε τα μπαλώματα και τραχιά σημεία που δημιουργήθηκε κατά το τρίψιμο ή ξύσιμο. Εφαρμόστε παλτά δέρμα κοινών συνθέτων να συμπληρώσουν το χαμηλό κηλίδες τυχόν. Εφαρμόστε prime παλτά και χρωματίστε το ανώτατο όριο με τα απαιτούμενα συνδυασμό χρωμάτων που θα ταιριάζουν με τους τοίχους. Σήμερα, καθαρίστε όλα τα χάλια, roll up έγγραφο του αναδόχου που στο πάτωμα. Αφαιρέστε τα πλαστικά φύλλα από τον τοίχο πολύ προσεκτικά.
Έτσι, popcorn απομάκρυνση ανώτατο όριο δεν είναι δύσκολο και θα πρέπει να αφιερώσει μια ημέρα για τον ίδιο. Τώρα, όταν ξέρετε πώς να αφαιρέσετε popcorn ταβάνι, ξεφορτωθείτε τα επιθέματα ή φθαρμένων popcorn οροφή. Ωστόσο είναι σημαντικό να διασφαλιστεί αν υπάρχει αμίαντος παρόντες στην ποπ κορν ανώτατο όριο.