Ζωγραφική Ιδέες Έπιπλα

Ζωγραφική έπιπλα είναι ένας από λεπτότερους τρόπους να αναζωογονήσουν ντεκόρ σπίτι σας. Αν βάλετε σε μερικές δημιουργικές ιδέες σε το, ολόκληρο καθήκον επίπλων ζωγραφικής μπορεί να διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Το σημαντικότερο πράγμα να σταβλίζονται νου ενώ ζωγραφική επίπλων σας είναι ότι η ύφος των επίπλων ζωγραφικής πρέπει συγχώνευσης καλά με εσωτερική διακόσμηση σας. Οι ιδέες διακόσμησης έπιπλα ότι είμαστε θα μιλήσουμε για οι διαφορετικά στυλ που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε να βάψετε τα έπιπλα. Μπορούν να παραδοσιακό, σύγχρονο κ.λπ.
Τεχνικές για έπιπλα Ζωγραφική
Το πρώτο βήμα της τεχνική ζωγραφικής επίπλων είναι να άμμος ολόκληρη επιφάνεια των επίπλων χρησιμοποιώντας ένα χαρτί άμμου, οποίο βοηθά να καθαρίσετε ανοικτά των βρωμιά και καθιστούν την επιφάνεια ομαλή. Βάλτε σε ένα παλτό του εγχυτήρα ώστε η χρώμα μπορεί τελευταίο για πολύ καιρό. Εφαρμόστε ένα λευκό χρώμα χρώμα στο έπιπλα. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει καλά. Μπορείτε να σχεδιάσετε ορισμένες εικόνες ή μοτίβα στη βαφή χρησιμοποιώντας ένα μολύβι. Συμπληρώστε τα συντάσσεται εικόνες με κατάλληλο χρώμα και επιτρέψει να στεγνώσει υπό τον ήλιο, ει δυνατόν. Κάνετε το περίγραμμα του εικόνες με τη βοήθεια ενός σκούρο στυλό χρώμα χρώμα για να φανούν διακριτές. Τέλος, βάλτε στρώμα βαφής φινίρισμα και περιμένετε till στεγνώνει επάνω. Έτσι, η εργασία χρωμάτων σας γίνεται. Θέλω να σας δώσω δύο σημαντικές συμβουλές σχετικά έπιπλα ζωγραφική. Όταν εφαρμόσετε το χρώμα στα έπιπλα, φροντίστε να αρχίσετε το από την κάτω κορυφή και να προχωρήσουμε. Ένας άλλος ένας είναι, επιλέξτε το σωστό αλφαβητάρι για βαφή σας. Για ένα μπογιά λατέξ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λατέξ αστάρι, αλλά για ένα λάδι βασισμένη χρωμάτων έχετε να χρησιμοποιήσετε ένα έλαιο αστάρι.
Παραδοσιακό στιλ Ζωγραφικής Επίπλων
For συμβατική εσωτερική διακόσμηση, παραδοσιακές ιδέες έπιπλα ζωγραφική είναι το καλύτερο. Μπορείτε να κρατήσετε το βασικό χρώμα μαύρο και κάνουν το έργο λεπτομερώς σε χρυσό, κόκκινο ή κρέμα γάλακτος. Για να δώσω μια γαλλική επαρχιακή βλέμμα, συνδυασμό ήπιων κρέμα με υπαινιγμούς χρυσού είναι ακριβώς λεπτή για εσάς. Άλλα χρώματα που ταιριάζουν με αυτό το ύφος είναι στερεό λευκό ή γυαλιστερό μαύρο. Για μια ασιατική γεύση, χρησιμοποιήστε ένα όμορφο ιδιαίτερα-γυαλισμένο κόκκινο λάκα. Αν ψάχνετε για την πολυτέλεια, την τελευταία πινελιά για την ζωγραφισμένα έπιπλα θα πρέπει να είναι με δύο στρώματα του κεριού, το οποίο έχει buffed καλά ή πολύ γυαλιστερό πολυουρεθάνη.
Antique Style Ζωγραφικής Επίπλων
Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πάρει την ξεφλούδισμα και αναξιοπαθούντα βλέμμα μπογιά από έπιπλα αντίκες. Πιστέψτε με, αυτό μπορούν να δημιουργηθούν στη έπιπλά σας υπερβολικά. Αυτό το ύφος είναι κατάλληλο κυρίως για την κουζίνα και το οικογενειακό δωμάτιο. Το είδος των χρώματα που πρέπει να επιλέγεται για αυτή στυλ είναι λευκά, κόκκινου, πράσινου κίτρινο ή μπλε. Πρώτον, αρχίστε με τρίψιμο τα έπιπλα και έπειτα εφαρμόστε μπογιά λατέξ. Όταν το χρώμα έχει θεραπευτεί, άμμο κάποτε πάλι σε ορισμένες σποτ να πάρει το φθαρμένο βλέμμα έξω. Μια μικρή πινελιά αραιό χρώμα εδώ και εκεί σε βαμμένες έπιπλά σας, θα ενισχύσει το βλέμμα. Ένα στοιχείο διασκέδασης μπορούν να προστεθούν σε αυτό το στυλ με ορισμένες ελεύθερο σχέδια όπως το ψαροκόκαλο πρότυπα κατά την βαφή.
Σύγχρονη Στυλ Ζωγραφικής Επίπλων
Αυτό το στυλ θα ταιριάζει αν οι γραμμές και τα σχήματα των επίπλων είναι διαφορετικά. Για αυτό το είδος βλέμμα, χρώματα πρέπει να φωτεινό και ελκυστικό αρέσει γυαλιστερό μαύρο, πλούσια εσπρέσο καφετιά κ.λπ. Ιδανικά, ένα μικρό ρολό αφρού πρέπει να χρησιμοποιηθεί να εφαρμόζουν τις μπογιά στα έπιπλα αντί ενός βούρτσα, οπότε η σήματα βούρτσα δεν εμφανίζονται. Για να διατηρηθεί ένα φρέσκο ​​και τρυφερή βλέμμα, αποφευχθεί οποιαδήποτε περίπλοκο έργο λεπτομέρειας ή τελειώματα ξύλο. Ακριβώς εφαρμόστε ένα παλτό υψηλής στιλπνότητας πολυουρεθάνη μετά το χρώμα έχει στερέψει.
Ελπίδα βρίσκετε το ιδέες έπιπλα ζωγραφική δίνονται εδώ συναρπαστικό, και είστε περίεργοι να αναλάβουν το καθήκον επίπλων ζωγραφικής πολύ σύντομα. Λάβετε υπόψη ένα πράγμα, ότι ο τόπος επιλέγετε να κάνετε επάνω τα έπιπλα πρέπει να αερίζεται καλά το λάδι βασίζονται αστάρια και χρωματα έχουν αποκρουστική μυρωδιά.