Η ενασχόληση με Απόρριψη

Συναντάτε ένα κεφάλι κοριτσιού και πτώση πέρα ​​από τα τακούνια ερωτευμένος μαζί της αμέσως. Είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και γοητευτικό. Καθώς περνούν περισσότερο χρόνος με της, θα συνειδητοποιήσει ότι είναι μια μεγάλη ακροατής και ένα πρόσωπο που μπορείτε να μοιραστείτε όλα τα συναισθήματά σας με. Σκέφτεστε ότι είναι το τέλειο κορίτσι για σένα, και έχει τα ίδια συναισθήματα για σας, σας προτείνει να, όμως απάντηση της την έρχεται ως ένα σύνολο σοκ. Θα είχατε ποτέ δεν πίστευα ότι θα πουν ΟΧΙ σε σας. Ωστόσο, αυτό είναι ό, τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα και αν είστε εντελώς απογοήτευση, θα πρέπει να μάθουν να ασχοληθεί με αυτή την απόρριψη.
Πώς να εξετάσει τη Απόρριψη;
Σύμφωνα με τον Bo Bennett, η απόρριψη δεν είναι τίποτα περισσότερο από ό, τι ένα απαραίτητο βήμα στην επιδίωξη της επιτυχίας. Κάθε άτομο που του / της ζωή έχει αντιμετωπίσει την απόρριψη. Μπορεί να προέρχεται από εταιρεία που έχετε κάνει αίτηση για μια θέση εργασίας, ή κολέγιο, ένα πρόσωπο που σας αρέσει, κλπ. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει την απόρριψη, με αποτέλεσμα να αισθάνονται κατάθλιψη, και σε ακραίες περιπτώσεις, το άτομο προσπαθεί να βλάψει τον ίδιο ή το άλλο πρόσωπο που τον απέρριψε. Και αν φαίνεται να είναι ένα δύσκολο έργο για σας, που αφορά την απόρριψη είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια επιτυχημένη ζωή μπροστά. ? Η πρώτη σκέψη που έρχεται σε ένα πρόσωπο, όταν απορρίπτεται είναι κάτι που είναι λάθος με μένα. Ωστόσο, κάθε άτομο πρέπει καταλάβουν ότι σε κάθε άτομο είναι διαφορετική και έχει διαφορετικές απόψεις και στάσεις. Έτσι, την απόφασή τους θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο. Έτσι, αν ένας άντρας ή κορίτσι που απορρίπτει, δεν σημαίνει ότι είστε ασύμφορη ή ένας ηττημένος, αλλά ίσως να μην ταιριάζει ιδέες του / της για μια φίλη ή φίλο. ? Για την αντιμετώπιση απόρριψη επιτυχώς, πρέπει να μάθετε να εαυτό αποδεχθεί. Το κορίτσι που προτείνατε μέχρι τον Μάιο σας πει ότι δεν σας αρέσει, γιατί είναι λιγότερο τολμηρούς. Μόλις ξέρετε αυτό, δεν κάθονται και το τσούρμο τα πραγματικά ή προσπαθήστε να αλλάξετε. Υπάρχουν πολλοί που οι ίδιοι να αλλάξει ριζικά για να εντυπωσιάσουν φίλη ή ο φίλος τους. Αν αυτό μπορεί ασκηθείτε στο αρχή, κάπου κάτω τη γραμμή θα κάνατε αρχίσετε αίσθημα απογοητευμένοι, οδηγώντας σε πολύ σοβαρότερα προβλήματα σε σχέση σας. ? Όταν είστε να απορριφθούν από κάποιον ή κορίτσι, αντί να εστιάζεται τι είναι λάθος με σας, σκεφτείτε τα καλά πράγματα σε σας. Το γεγονός ότι οι φίλοι και η οικογένειά σας αγαπώ και είναι εκεί για σας σημαίνει ότι υπάρχει κάτι καλός για σένα. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό για σας, ρωτήστε κοντά τα παιδιά σας να επισημάνω αρετές σου. ? Μάθετε περισσότερα για το πώς να αντιμετωπίσουν την απόρριψη. ? Αντιμετώπιση Απόρριψη από Men
Οι γυναίκες λέγεται ότι είναι πολύ συναισθηματική, και υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν την τάση να μπω σε κατάθλιψη όταν απορρίφθηκε από τους άνδρες. Ωστόσο, κάθε κορίτσι πρέπει να ξέρει πώς να ασχοληθεί με την απόρριψη από έναν άντρα. Περισσότεροι κορίτσια τείνουν να καθίσει μόνος και κραυγή αφού απορρίφθηκαν από την τύπος τους αρέσει. Αν και αυτό είναι εντάξει για μια ημέρα ή δύο, αν συνεχίσετε αυτό για πολλές ημέρες, υπάρχουν πιθανότητες ότι θα αισθανθείτε περισσότερο συμπιεσμένες και δεν θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την απόρριψη. Πρέπει να πας έξω με τους φίλους και να κάνετε πράγματα που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να μιλήσετε σε έναν στενό φίλο ή μέλος οικογένειας που θα θέση να σας βοηθήσει ασχοληθεί με απόρριψη.
Αντιμετώπιση Απόρριψη από Γυναίκες
Είναι σημαντικό για παιδιά να γνωρίζουν πώς να ασχοληθεί με απόρριψη από ένα κορίτσι επίσης. Πολλοί άνδρες που είναι ντροπαλός, ενδέχεται να έχει περάσει από πολλές απορρίψεις από τα κορίτσια. Άνδρες οι οποίοι πηγαίνουν με την απόρριψη πολλές φορές έχουν την τάση να χάνουν την εμπιστοσύνη τους και να αναπτύξουν τον φόβο να προσεγγίσει τις άλλες γυναίκες. Για αυτούς τους ανθρώπους, ασχολείται με το φόβο της απόρριψης είναι πολύ σημαντικό. Αντί να σκεφτόμαστε ότι είστε ένας ηττημένος, θα πρέπει σκεφτείτε τι πήγε στραβά κάθε φορά. Μπορεί να είναι η προσέγγιση που δεν λειτούργησε, ή θα πρέπει να ήταν πολύ ντροπαλός για να μιλήσει ακόμη και σε αυτό το πρόσωπο σωστά. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την έναρξη συνομιλιών, που προσπαθούν να αναπτύξουν κοινωνικές και διαπροσωπικές δεξιότητες σας θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης σας. ? Μάθετε περισσότερα σχετικά εκκινητήρες συνομιλία. ? Ελπίζω ότι αυτές οι συμβουλές θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση της απόρριψης. Κάποιος πρέπει θυμόμαστε ότι απόρριψη αποτελεί μέρος της ζωής, και όντας απορρίφθηκε άπαξ δεν είναι το τέλος της ζωής. Εδώ θα βρείτε σίγουρα ένα πρόσωπο που θα σας κατανοήσουν και να αποδεχθούν σας όπως είστε.