Αγωγών Φορέματα Tape

Χρειάζεται μόνο δύο μέσα στη ζωή: WD-40 να κάνουν τα πράγματα πάνε, και την ταινία αγωγών για να τους σταματήσει.
Ο Γ. Weilacher πει αυτό, είμαι βέβαιη ποτέ δεν ονειρεύτηκε ότι σε κάποιο διάστημα, η συνηθισμένη ταινία αγωγών, χρησιμοποιούνται για τη σφράγιση τίποτα και όλα, θα γίνει μια επανάσταση στον κόσμο της μόδας. Σήμερα, όπου τρελές ιδέες κανόνα τη φωλιά, φορέματα κατασκευασμένα από ταινία αγωγών είναι η ιδανική λύση για να σας δώσει μια άκρη και να βεβαιωθείτε ότι είστε το κέντρο προσοχής της όλα τα βλέμματα. Αρκετά ισχυρό για να τραβήξει ένα αυτοκίνητο από μια τάφρο και ακόμα αρκετά εύκολα σχίζεται με το χέρι, κολλητική ταινία είναι μια ταινία για όλες τις εποχές με μια δύναμη που είναι αποτέλεσμα της τριπλής δομή στρώματος της πλαστικής ύλης, των ματιών πανί και κόλλα.
Αγωγός ταινίες εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε λειτουργία κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όταν χρησιμοποιήθηκαν από τις συμμαχικές δυνάμεις για να σφραγίσει διάφορες θέσεις πλήρους του πολέμου για την προστασία τους από το νερό και άλλες φυσικές δυνάμεις. Σύντομα χρήση τους εξαπλώθηκε σε εργοστάσια και τα νοικοκυριά, όπου είχαν εργαστεί επί σειρά από δραστηριότητες, από ενημέρωσης κώδικα, τα πράγματα προς τη σφράγιση κουτιά για τις ιδιωτικές ταχυδρομικές υπηρεσίες και για τον καθορισμό διαρροές faucets (ένα χαλαρό λύση).
Ήταν το 1995, όταν ο κόσμος ανακάλυψαν ότι, την εγκόσμια καθημερινή κολλητική ταινία ήταν η μεγαλύτερη εφεύρεση μετά τον τροχό, όταν ο Tim Nyberg και Jim Berg, έγραψε Η ταινία αγωγών βιβλίο, το οποίο μας εκπαιδευτούν για το λαμπρό, τρελό και αντισυμβατικό χρήσεις της πάπιας ταινία. Και από τότε, δεν έχει υπάρξει, κοιτώντας πίσω. Όλοι ήταν το άγκιστρο στη ταινία αγωγών συμπεριλαμβανομένου του κόσμου των ρούχων. Η μόδα τρελή χρειάζεται μια ιδέα, και εκεί ήταν, κάθονται στα ράφια της κουζίνας τους, κοιτάζοντας πίσω σε αυτούς.? Ένδυσης και αξεσουάρ από την ταινία αγωγών έχει γίνει τώρα η νέα λέξη του συρμού. Είναι ανθεκτικό και φτηνό. Μπορείτε patch τους επάνω και εσείς θα μην ανελκύονται από fashionistas. Παίρνουν λίγο χώρο όταν ταξιδεύουν, ότι είναι αδιάβροχο και μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας φόρεμα. Δεν χρειάζεται designer. Πόσοι φορέματα εσείς δικό που μπορούν να καυχηθούν αυτών μοναδικά χαρακτηριστικά;
«Sticky 'φόρεμα ένα
Το φόρεμα κολλητική ταινία, ενώ ένα περιπετειώδες επιλογή που κάνει, τις δοκιμές, επίσης, την υπομονή σας. Θελήστε να ξέρετε πώς να κάνει ένα φόρεμα μονωτική ταινία; Το ένα ονειρεύεστε περίπου. Καλά εδώ είναι πώς να κάνει ένα. ? Αν είστε δύσπιστοι όσον αφορά τη δημιουργία και το σχεδιασμό δικό σιλουέτα σας (όπως εγώ), θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα ανήκει στο παρελθόν φόρεμα σου, ως τη βάση. Δημιουργήστε ένα σχεδιασμός για αυτό βάσης και συνέχεια ξεκινήστε κολλώντας. Κυριολεκτικά! Ακριβώς πάρτε μια ράβοντας φόρμα ή ένα φίλο να μοντέλο φόρεμά σας για σας και να αρχίσετε περιτύλιγμα την ταινία αγωγών στο πρότυπο που προβλέπεται. Τυλίξτε το σε οριζόντια θέση και να δώσουν προσοχή στις λεπτομέρειες. Βεβαιωθείτε ότι φόρεμα σας ευθυγράμμισε καλά ραφές (ή ραβδί «μονοπάτια em). Για να φορέσετε την ένδυση, απλά κόψτε επάνω στο πίσω μέρος, μέχρι τη μέση και στη συνέχεια να καλύψει έως και τη σχισμή με περισσότερο ταινία αγωγών όταν το φοράτε. Θυμηθείτε να πατήσετε το tape ομοιόμορφα και σταθερά. Δεν θέλετε μια καταστροφή κολλητική ταινία. ? Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αγωγού ύφασμα ταινία. Οι κολλώδη πλευρές δύο τεμαχίων ταινία αγωγών λαμβάνονται και ενωμένος στην κέντρο. Είναι επακόλουθο ότι δύο ακόμη κομμάτια χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των εκτεθειμένων μέρος των προηγούμενων δυο κομμάτια. Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται Ώσπου μια έχει τις απαιτούμενες μήκος και πλάτος του υφάσματος. Είναι τότε πλένονται με νερό αποξηραμένα και σαπουνάδα και. Χρησιμοποιήστε αυτό το ύφασμα σε ένα περίγραμμα του σχεδίου σας από πραγματικό ύφασμα και τρελαίνομαι με το μοτίβο. ? Ενώ κάποτε, τα χρώματα που κολλητική ταινία ήταν διαθέσιμη σε, ήσαν αρκετό να σας απωθεί η μόδα, σήμερα υπάρχει πληθώρα χρωμάτων να διαλέξετε. Για την ασφαλή κομμά, υπάρχει η λευκό ή την καφετιά, αλλά τότε, αν είστε ασφαλή κομμό, φορέματα ταινία αγωγών δεν θα φλυτζάνι τσαγιού σας. Έτσι για το περιπετειώδη, υπάρχουν neons, ηλεκτρική αποχρώσεις και ημέρα-glo να επιλέγουν από.
Μια κομψή Affair
Αν νομίζατε ότι οι άνθρωποι δίνουν η τάση αυτή χάσετε τις ειδικές ημέρες τους, σκέφτονται πάλι. Prom, η νύχτα όνειρο πολλών μαθητές λυκείου, έχει αναληφθεί από την ταινία αγωγών. Και εκπληκτικά Υπήρξαν αναφορές για άτομα φορέματα wedding made ταινίας αγωγών. Prom φορέματα που κατασκευάζεται από την ταινία αγωγών είναι στη μόδα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πανεθνικό διαγωνισμοί κατέχονται από κατασκευαστές ταινίες αγωγού για το καλύτερο φορέματα prom ταινία αγωγών. Οι μαθητές σε όλη την χώρα vie για τις υποτροφίες ότι οι εν λόγω διαγωνισμοί χέρι έξω ως δώρα. Και για τις κοινωνικά συνειδητή, όπως DeNeen L. Brown του Η Washington Post το έθεσε, πραγμάτωση μιας φόρεμα prom ή μια σμόκιν έξω από ταινία αγωγών είναι, όπως, οπότε αντι-εταιρική, hype αντι-κόσμο, αντι-εμπορικότητα.
are Duct φορέματα ταινία γυαλιστερό και μπορεί να accesoried έξυπνα με πορτοφόλια, παπούτσια, ζώνες όλα κατασκευασμένα της ... καλά, ταινία αγωγών. Αλλά αυτές φορέματα, πρέπει έρχονται επίσης με νόμιμου προειδοποίηση. Αυτά τα φορέματα πρέπει να είναι ιδανικά φορεθεί με ένα στρώμα βαμβάκι. Την ταινία δεν επιτρέπει το δέρμα σας να αναπνεύσει, καθώς δεν είναι απορροφητικό, οπότε εφαρμόζεται σε ιδανική ταλκ. Και επίσης ελέγξτε για τυχόν αλλεργική αντίδραση.
Έτσι πηγαίνετε, μπροστά ταινία επάνω και είναι εκείνη εγγυημένη νικητής ενός φόρεμα. Ποτέ δεν ξέρεις όταν το shutterbugs μπορεί πάει κλικ.