Πώς να χειριστείς Annoying Άνθρωποι

Αν πάτε για να επιστρατεύσει την αναπόφευκτη στιγμές της ζωής σας μην ξεχάσετε να προσθέσετε ενοχλητικά άτομα στη λίστα σας. Θα συναντήσετε ενοχλητικά άτομα όπου κι αν πάτε. Θα υπάρχουν στο χώρο εργασίας σας, καθώς και στην προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενοχλούν τους άλλους σκόπιμα. Παρά το γεγονός ότι έχουν ειλικρινά πει για ενοχλητική φύση τους από πολλούς κατά το παρελθόν, έχει γίνει συνήθεια για αυτούς. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενοχλούν τους άλλους αγνοία τους. Θα μπορούσε να είναι πιθανό ότι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεπεράσουν φτωχές δεξιότητες επικοινωνίας τους και να βελτιώσουν χώρο της επικοινωνίας τους, καθώς και αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας. Ωστόσο, μιλώντας ανούσια και μιλώντας πάρα πολύ ενοχλεί τους υπόλοιπους!
Ανεξαρτήτως του λόγος, έχετε να αντιμετωπίζει τέτοια ενοχλητικά ανθρώπους και δεν μπορείτε πραγματικά να τις αποφεύγουν. Μπορείτε να τους αποφύγει μια φορά, δύο φορές, τρεις φορές, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάθε μέρα και επιτρέψτε μου να σας πω ένα αστείο πράγμα, τόσο περισσότερο μπορείτε να αποφύγετε ή να τρέξει μακριά από τέτοιους ανθρώπους, τόσο περισσότερο θα πρέπει να εργαστεί μαζί τους ή έχουν να μιλήσουν τους! Λοιπόν, τι κάνετε τότε; Καλά, μπορείτε να μάθετε πώς να ασχοληθεί με ενοχλητικά ανθρώπους και χειρίζονται τέτοιους ανθρώπους σωστά. Ωστόσο, οι άνθρωποι ενοχλητικό σας στο χώρο εργασίας σας είναι μια μεγάλη ανησυχία, καθώς περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας στο γραφείο. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την αντιμετώπιση αυτών των ανθρώπων στο χώρο εργασίας σας ...
Πώς να χειριστείτε με Ενοχλητικό Άνθρωποι στην εργασία
Η σιωπή είναι χρυσή!? Some ενοχλητικό άτομα έχουν τη συνήθεια του να επιχειρηματολογεί για κάτι που έρχεται στο νου τους. Πολλές φορές ξέρουν ότι κάνουν λάθος, αλλά ακόμα θα υποστηρίζουν για χάρη του. Πολλοί fools συμμετάσχετε σε αυτήν κόμματος και σπαταλούν το χρόνο τους! Ωστόσο, εσείς δεν πρέπει ένας από αυτούς. Αν μια τέτοια κατάσταση συμβεί, αφήστε τον τόπο ή άλλος μόλις διαμονή σιωπηλός και κολλήσει στη σημείο. Θυμηθείτε, μην ισχυρίζονται με τέτοιους ανθρώπους, θα κερδίσετε τίποτα αλλά θα χάσετε πολύτιμο χρόνο σας. Έτσι η ήθος της ιστορίας είναι να κρατήσει ήσυχη και απλώς γυρίστε γύρω και συνεχίστε με εργασία σας.
Κρατήστε Safe Απόσταση!? Μία από τις καλύτερες μεθόδους για τρόπο αντιμετώπισης δύσκολο ανθρώπους είναι να αποφυγή τους. Δεν σας προτείνοντας να τρέξει μακριά τη στιγμή τους βλέπετε! Απλά προσπαθήστε να απόσταση από αυτό το πρόσωπο. Μην παραδοθείτε εαυτό σας σε σύντομη συζητήσεις ή επιχειρήματα, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσει επικοινωνία μέσω emails. Όποτε συναντάτε ένα τέτοιο πρόσωπο, έχουν σύντομη και γλυκιά τυπικής συνομιλίας και ακριβώς άδεια τόπου.
Παραμείνετε Cool!? Είναι αρκετά δυνατό, ότι τέτοιοι άνθρωποι μπει νεύρα σας και ίσως χάσετε απλά ψυχραιμία σας. Αυτό μπορεί να καλέσει τα προβλήματα και άσκοπες συγκρούσεις μεταξύ των δυο σας και θα είστε υπεύθυνοι για αυτό, όπως ήσουν αυτός που θύμωσε και έγινε καταχρηστική! Έτσι προσπαθήστε να παραμείνουν δροσερούς και ήρεμους όσο το δυνατόν. Το ενοχλητικό πρόσωπο ίδιος θα σας ανακουφίσει εφόσον ανακαλύψει δεν είστε ανταποκρίνονται σε τίποτα.
Είναι ο Frank? Μερικές φορές αυτό τεχνική λειτουργεί! Πολλές φορές βρίσκετε τον εαυτό σας πολύ απασχολημένος σε κάποια δουλειά και δεν μπορείτε πραγματικά να δώσει προσοχή σε οτιδήποτε άλλο. Ίσως πρέπει να αντιμετωπίσουν ενοχλητικούς ανθρώπους σε τέτοιες περιπτώσεις καν! Σε τέτοιους παρουσίες, μιλήσω ειλικρινά εν λόγω πρόσωπο και του πω μην σας διαταράξει και αφήστε εργάζεστε. Αλλά θυμηθείτε να είστε διεκδικητική. Ωστόσο πολυάσχολοι είστε, βλέπετε ότι δεν βλάπτουν τα συναισθήματα κάποιου.
Μην Χάστε Focus? Σε κάποιες περιπτώσεις, έχετε να μιλήσετε με αυτούς ανθρώπους και δεν μπορείτε ακριβώς να το αποφύγει. Αν πρόκειται να μιλήσουμε κάτι σχετίζονται με την εργασία ή εάν πρόκειται για επίσημη συνάντηση, βλέπω ότι δεν χάνετε το επίκεντρο του κύριου θέματός σας και απλά αφήστε αυτό το πρόσωπο σύρετε τη συζήτηση αλλού. Αν ποτέ προσπαθεί να κάνω κάτι τέτοιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε τον φέρει επανέλθει σε τροχιά.
Έτσι ώστε είναι όλο folks. Αυτά ήταν μερικές άκρες στο πώς αντιμετώπισης ενοχλητικά ανθρώπους αποτελεσματικά. Έχω χρησιμοποιήσει τους μια δυο φορές εαυτό μου. Ακριβώς όπως Μάλιστα, υπάρχει ένα ενοχλητικό πρόσωπο κρυμμένο σε κάθε έναν από εμάς. Το μόνο πράγμα που τους καθιστά διαφορετικές είναι ενοχλητικό φύση τους, τρόπος επικοινωνίας ή στάση. Πολλές φορές αίσθηση ότι είναι πάντα εσύ που είναι στοχευμένες όλη την ώρα από τέτοια άνθρωποι, ωστόσο, μπορεί απλά να μια σύμπτωση. Αυτοί οι άνθρωποι συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο με όλους, είναι μόνο ότι ήταν παρόντες εκεί εκείνη την εποχή. Έτσι, μην αισθάνονται απογοητευμένοι ή παραιτηθεί μπροστά τέτοιους ανθρώπους. Απλά αντιμετώπισή τους. Πιστέψτε με, είναι ο μόνος τρόπος!