Ζωγραφική ένας Σκάφος Αλουμινίου

Αλουμίνιο βάρκες είναι η πιο δημοφιλής επιλογή, λόγω της ελαφρύ και αντοχή τους. Για τη σωστή συντήρηση του σκάφους από αλουμίνιο, είναι αναγκαίο να το πάρει βαμμένο. Το αλουμίνιο είναι μεταλλικό ουσία, το καθήκον ζωγραφικής γίνεται λίγο προκλητική. Ωστόσο, μπορεί να γίνει εύκολο εάν ξέρετε των κατάλληλων δεξιοτήτων ζωγραφική μία βάρκα αλουμινίου.
Ετοιμασία επιφάνειας
Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα της ζωγραφικής ένα σκάφος από αλουμίνιο. Μια καλή προετοιμασία του από την επιφάνεια του σκάφους αλουμίνιο θα σας δώσει μια καλή βαφή. Τοποθετήστε το σκάφος από αλουμίνιο σε ένα ζεύγος τρίποδα στηρίγματα στο ίδιο τρόπο για να βρίσκεται όταν στα μεταβαλλόμενα κατάσταση. Όταν διατηρείται σε θέση πάνω από το έδαφος, τότε εργάζεται για τη βάρκα να έχουν ευκολότερη.
Μόλις τοποθετηθεί σωστά, ξεκινήστε με το τρίψιμο του σκάφους. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα φορητό ηλεκτρικό τριβείο προς τούτο. Ή αλλιώς, το μπλοκ από ξύλο ή ένα φύλλο από γυαλόχαρτο είναι οι άλλες δύο επιλογές που είναι διαθέσιμες για εσάς. Θα είναι βολικό για σας να αστέρι αμμόστρωσης το εσωτερικό τμήμα του boat και στη συνέχεια να ανατρέψουν την βάρκα για να άμμου στο εξωτερικό τμήμα. Λείανση γίνεται για να καταργήσετε όλα τα αόριστα συνδεδεμένες παλαιών χρωμάτων από την επιφάνεια του σκάφους. Εάν διαπιστώσετε ότι κάποια ποσότητα χρώματος έχει μείνει πίσω, μην κάνετε τον κόπο, δεδομένου ότι δεν θα επηρεάσει την εργασία χρωμάτων. Ακόμη και οι γρατσουνιές που σχηματίστηκε ως αποτέλεσμα της λείανσης θα καλύπτονται μέχρι στιγμή που θα χρώμα το σκάφος. Αν είστε ζωγραφική το σκάφος από αλουμίνιο, για πρώτη φορά, μπορείτε να παραλείψετε αυτό το βήμα.
Μετά το τρίψιμο, καθαρισμός του σκάφους πολύ καλά με σαπούνι και νερό είναι ένας μούστος. Scrub σώματος του σκάφους δυναμικά με ένα σκληρό πινέλο για να απαλλαγούμε από τα συντρίμμια. Κατόπιν πλένεται από το καράβι με ένα λάστιχο νερού εφοδιασμένο με σπρέι δύναμη. Στη συνέχεια, το σκάφος πρέπει να στεγνώσει καλά πριν να εφαρμόσετε το χρώμα.
Εφαρμογή του Primer
Επιλέξτε ένα αλφαβητάρι που είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε μέταλλο. Κανονικά, το πετρέλαιο αστάρι χρησιμοποιείται σε σκάφη από αλουμίνιο. Συνιστάται πάντα να αναμείξετε το αστάρι με ένα αραιωτικά χρωμάτων στην αναλογία ενός pint σε ένα γαλόνι ασταριού. Αυτό γίνεται για να αποκρύψει την μικρογρατζουνιές που προκλήθηκαν λόγω της άμμου. Αστάρι μπορεί να εφαρμοστεί με τη βοήθεια ενός πινέλο, ρολό ή ψεκαστήρας. Για να λάβετε τα καλύτερα αποτελέσματα, ψεκαστήρα βαφή θα πρέπει να χρησιμοποιούνται. Πρώτον, εφαρμόζεται το έναυσμα για την εσωτερική επιφάνεια του σκάφους και αφήστε το να στεγνώσει σωστά. Η στροφή του σκάφους ανάποδα να θέσει αλφαβητάρι στους εξωτερικούς τοίχους του σκάφους. Χρειάζεται πολύς χρόνος για το αστάρι να στεγνώσει εντελώς. Επομένως, αφήστε η βάρκα ανέγγιχτο για 10 - 12 ώρες.
Εφαρμογή των Χρωμάτων
Όποια και αν είναι το χρώμα της βαφής που θα επιλέξετε, είναι προφανές θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αδιάβροχη βαφή. Όπως συνήθως, οι εργασίες βαφής θα πρέπει να χωριστεί σε δύο τμήματα. Εδώ επίσης ζωγραφική ψεκασμού είναι η ιδανική επιλογή, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κύλινδρο ή μια βούρτσα αν θέλετε. Πρώτον, εφαρμόζεται το χρώμα αλουμινίου βάρκα στο εσωτερικό μέρος του σκάφους, αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια να εφαρμόσει το παλτό χρώμα στο εξωτερικό του σκάφους. Καλό θα είναι να θέσω δύο στρώσεις χρώματος για την απόκτηση του δικαιώματος σκιά του επιλεγμένου χρώματος. Στη συνέχεια, μια διεξοδική αποξήρανση της βαφής είναι απαραίτητη πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα της εφαρμογής μιας σαφές παλτό. Είναι εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο όπως βαφής και αλφαβητάρι χρησιμοποιώντας ένα ψεκαστήρα. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί προστασία στην ζωγραφική επιφάνεια από γρατσουνιές και διάφορα στοιχεία καιρού. Όταν το σαφές παλτό ξεραίνεται, το σκάφος σας είναι έτοιμο για χρήση και εύκολο να το μεταφέρετε στο νερό.
Βλέπετε ότι ζωγραφική ένα σκάφος αλουμινίου είναι μια απλή διαδικασία και μπορεί να δώσει μια ελκυστική κοιτάξουμε προς το θαμπό και βαρετό επιφάνεια του αλουμινίου του σκάφους. Το καλύτερο μέρος για τη ζωγραφική ένα σκάφος από αλουμίνιο είναι πως αν το χρώμα μια φορά, και μπορεί να διαρκέσει για όσο χρονικό διάστημα δέκα ετών. Έτσι προχωρήστε και βαφής που βάρκα σου, και κατεβείτε στην απόλαυση βαρκάδα ένταση εμπειρία σας δωρεάν και όλα χαλαρή.