Do It Yourself (DIY) Πλυντήριο ρούχων Επισκευή

Πηγαίνουν τις ημέρες όταν άνθρωποι συνήθιζαν να περνούν ώρες μαζί σε πλύσιμο ρούχα, από bashing and σφυροκόπημα αυτούς. Σήμερα, είναι χωματερή απλά ρούχα σας, θέσει σε απορρυπαντικό, πιέστε κάποιες κουμπιά και ξεχάσουμε αυτό! Σε τέτοια σενάριο, όταν μια λεπτή ημέρα, πλυντήριο σας σταματήσει να λειτουργεί, είναι ώρα πανικού και ζωή σας έρχεται σε ένα σταθείτε ακίνητοι! Καλείς επάνω ο άντρας επισκευή και είναι σε διακοπές! Μην ανησυχείτε, δεν είναι το τέλος του κόσμου. Έχετε τις παρακάτω τέσσερις επιλογές τώρα. Τους πλύντε στον παραδοσιακό τρόπο με τα χέρια σας, κινήστε γύρω σε βρώμικα ρούχα, αγοράζουν καινούργιους ή πηγαίνετε για DIY πλυντήριο επισκευή μηχανή! As Robin Ουίλιαμς έχει είπε σε έναν κινηματογράφο, «επίκληση Self είναι το κλειδί για μια δυναμική ζωή.» Επομένως, συστήνω προσωπικά της τέταρτης επιλογής, οποίο είναι επισκευή πλυντήριο με δική σας!
Αυτά για πρόλογο? Τώρα ας πιάσουμε το κονιδιασμένος λιθίαση πραγματικής DIY πλυντήριο επισκευής ρούχων. Αυτό το σεμινάριο θα σας παρέχουν τις τεχνογνωσία να λύσει κοινά προβλήματα πλυντήριο που δύναται να τοποθετείται χρησιμοποιώντας δικό οξυδερκή μυαλό σας! Θα το πράξουμε φροντιστήριο σε μορφή το «πρόβλημα-λύση». Πριν πάτε για επισκευή ένα πλυντήριο ρούχων, πρέπει να ξέρετε πως λειτουργεί!
Πώς μια Πλυντήριο Εργασία
Ο τρόπος λειτουργήσετε το πλυντήριο έχει ως εξής. Ορίζετε την στάθμη ύδατος, θερμοκρασία και το είδος της διαδικασία πλύσης θέλετε, θέσει σε απορρυπαντικό και αφήστε το νερό in. Μετά κλείνοντας το καπάκι, δουλειά σας γίνεται και δουλειά της μηχανής αρχίζει.
Το πλυντήριο είναι ουσιαστικά ένα τεράστιο μπανιέρα, οποία έχει ρύθμιση ιμάντα μοτέρ να το περιστρέψετε, σύστημα υδραυλικών και έναν κινητήρα να στραγγίξει έξω νερό. Το πιο σημαντικό μέρος, οποίο μπορείτε να καλέσετε τον εγκέφαλο του μηχανήματος βρίσκεται το κύκλωμα χρονοδιακόπτη και μύες της είναι ο κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων. Ο χρονοδιακόπτης έλεγχοι τη σειρά που οι διάφορες εργασιών ενός μηχανή διενεργηθεί.
Σύμφωνα με την είδους δουλειά επιλέγετε, το χρονόμετρο διακόπτες διάφορες μικρές υποσυστημάτων, και απενεργοποίηση. Αυτό γίνεται μετά να δέχεται σήματα από διάφορα κέντρα για την περάτωση της προηγούμενης εργασίας. Όταν πατάτε ένα κουμπί σε πλυντήριο, μπορείτε ενεργοποιήσετε μια σωληνοειδές που δίνει ένα σήμα για μια συγκεκριμένη εργασία. Υπάρχει ένα σωληνοειδές για να αφήσει παγωμένο νερό στην μπανιέρα, άλλο για να αφήσει σε καυτό νερό και ούτω καθεξής.
Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες πίεση του νερού που υποκινεί το μηχάνημα να σταματήσει πλήρωσης νερού στο πλυντήριο. Υπάρχει ένας διακόπτης, που σβήνει αυτόματα τη μηχανή όταν το καπάκι είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια της περιστροφής λειτουργίας.
Έτσι, υπάρχουν δύο κύριοι μηχανισμοί του ηλεκτρικού πλυντηρίου που μπορούν να έρθουν σε προβλήματα, το νερό μηχανισμός υδραυλικά ή το ηλεκτρονικό μηχανισμό που ελέγχει την εργασία του! Ένα πράγμα που μπορεί να έρθει σε βολικό είναι το πλυντήριο ρούχων εγχειρίδιο επισκευής που παρέχονται από την εταιρεία. Είναι σημαντικό, καθώς περιέχει τα διαγράμματα του κυκλώματος και τις γενικές οδηγίες αντιμετώπισης προβλημάτων. Υπάρχουν πολλοί τύποι του πλυντηρίου, αυτό οδηγό επίλυσης προβλημάτων έχει γραφτεί με το πιο γενικά χαρακτηριστικά στο μυαλό, οι οποίες είναι κοινές για όλους.
Πλυντήριο ρούχων Αντιμετώπιση προβλημάτων
Πρόβλημα 1: Το πλυντήριο δεν θα ξεκινήσει καθόλου!
Λύση: Κατ 'αρχάς, πάρτε μια tester και να ελεγχθεί η πρίζα στην οποία τα πλυντήρια ρούχων βύσμα είναι βουλώνονται in Εάν δεν δίνουν μια έξοδο, πρέπει να το αντικαταστήσει. Στη συνέχεια, ελέγξτε το καλώδιο ρεύματος βύσμα για οποιαδήποτε ασυνέχεια. Για αυτό, θα χρειαστείτε ένα ohmmeter και ένα βολτόμετρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάλλον ένα ψηφιακό πολύμετρο (DMM), η οποία είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Αν σπάσει της, να την αντικαταστήσει. Εάν και οι δύο αυτά τα πράγματα είναι εντάξει, τότε ενδέχεται να υπάρξουν πιο σοβαρές αιτίες όπως:? Καπάκι Switch Δυσλειτουργία: Πάρτε ένα κατσαβίδι και αφαιρέστε τον πίνακα ελέγχου. Ψάξτε για το βύσμα λουρί που είναι συνδεδεμένη με το καπάκι διακόπτη και να την καταργήσετε. Στη συνέχεια, ελέγξτε την σύνδεση του καθετήρα καλώδια, η μη green καλώδια, με την DMM, μεταβαίνει σε αντίσταση τρόπο μέτρησης. Ανοίξτε το καπάκι και να δείτε την ανάγνωση αντίσταση. Υπό κανονικές συνθήκες, θα πρέπει να είναι άπειρη. Τώρα, κλείστε το καπάκι και πάλι τον έλεγχο της τιμής αντίστασης. Υπό κανονικές συνθήκες, θα πρέπει να σας δώσει μια μηδενική τιμή. Εάν οποιαδήποτε από αυτές τις αξίες, δεν είναι όπως θα έπρεπε, αντικαταστήστε το διακόπτη λουρί. ? Χρονοδιακόπτη δεν λειτουργεί: Εντοπίστε το χρονόμετρο κάτω από την κουκούλα πίνακα ελέγχου. Θα είναι μαύρο και μοιάζει με ένα τσιπ. Αποσύνδεση οδηγεί τους. Και πάλι μέτρηση της αντίστασης σε όλη την οδηγεί. Εάν η αντίσταση είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από 1100 έως 3000 ohm ohm, ο χρόνος του να αντικαταστήσει το χρονόμετρο! ? Πρόβλημα 2: Το πλυντήριο δεν γεμίζει με νερό ή το μέγεθος της ροής νερού είναι λιγότερο!
Λύση: Εάν το μέγεθος της ροής να είναι μικρότερη, κατά πάσα πιθανότητα ο σωλήνας φίλτρο είναι φραγμένο με ακαθαρσίες. Jut αφαιρέστε το σωλήνα και καθαρίστε το φίλτρο γάζα με μια βούρτσα. Ροή πρέπει να ξεκινήσει κανονικά.
Αν το νερό δεν εμπίπτουν στο πλυντήριο καθόλου στη συνέχεια, μπορεί να υπάρξει και πάλι κάποιο πρόβλημα με το κύκλωμα χρονοδιακόπτη, βεβαιωθείτε ότι και πάλι σύμφωνα με τις οδηγίες πριν. Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να προκαλέσουν τη ροή νερού για να σταματήσει η κακή λειτουργία του διακόπτη στάθμης του νερού! Για να βεβαιωθείτε ότι, πηγαίνετε στο κύκλωμα πίνακα ελέγχου. Είναι εύκολο να εντοπίσει τον διακόπτη στάθμης του νερού από το διαφανή σωλήνα που επισυνάπτονται σε αυτήν. Ελέγξτε την αντίσταση μεταξύ των άκρες των τριών συνδέονται καλώδια, με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς, δύο σε έναν χρόνο. Κανονικά, η αντίσταση για ένα ζευγάρι πρέπει να είναι μηδέν, ενώ άλλα ζευγάρια θα έχουν άπειρη αντίσταση. Αν δεν είναι έτσι, αλλάξτε το διακόπτη στάθμης του νερού.
Πρόβλημα 3: Το πλυντήριο γεμίζει με νερό, αλλά δεν την διαρροή!
Λύση: Ο κυριότερος λόγος για να συμβεί αυτό είναι η απόφραξη του σωλήνα αποστράγγισης του πλυντηρίου. Εάν, ακόμα και μετά τον καθαρισμό του σωλήνα αποστράγγισης, το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, ενδέχεται να υπάρχουν άλλα προβλήματα.
Επόμενη δυνατότητα θα ήταν η αντλία αποστράγγισης που οδηγεί του νερού από το σωλήνα αποχέτευσης μπορούν να βουλώσει! Έτσι, αφαιρέστε την αποστράγγιση αντλία και το καθαρίσετε. Αυτό θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα.
Ένας άλλος λόγος για το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι η ζώνη του μοτέρ της αντλίας αποστράγγισης μπορεί να έχουν χαλαρώσει. Αν αυτό συμβαίνει, πρέπει να σφίξετε απλά.
Πρόβλημα 4: Η μπανιέρα πλυντήριο άρχισε διαρροή!
Λύση: Ελέγξτε όλες τις μάνικες που συνδέονται με τη ροδέλα και την αντλία αποστράγγισης.
Πρόβλημα 5: Το πλυντήριο δεν αναδεύεται ή περιστροφή!
Λύση: αυτό μπορεί να οφείλεται σε entangling ορισμένων ύφασμα ύφασμα σε αναδευτήρα. Αφαιρέστε το. Πάλι, αυτό μπορεί να οφείλεται σε ένα πρόβλημα στη ζώνη οδηγού, με κινητήρα ή διακοπής ορισμένων οδηγεί στον αναδευτήρα. Ελέγξτε όλα αυτά τα μέρη. Εάν υπάρχει ακόμα ένα ζήτημα, ίσως χρειαστεί να φέρει σε έναν επαγγελματία τεχνικό.
Πρόβλημα 6: Το πλυντήριο δεν γύρισμα για την ξήρανση τα ρούχα!
Λύση: Το πρόβλημα οφείλεται κυρίως, λόγω των προβλημάτων στη ζώνη οδηγού, διακόπτης καπακιού, χρονόμετρο ή το πηνίο που ελέγχει τον αναδευτήρα. Μερικές φορές the λόγος για διακοπή περιστροφή είναι καθαρά, τα ρούχα υπερφόρτωση. Ελαττώστε το φορτίο και προσπαθήστε ξανά. Αν αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, τότε αυτό το πρόβλημα της πλύσης επισκευή μηχανής πέρα ​​από τις γνώσεις σας. Κλήση σε εξειδικευμένο τεχνικό.
Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που αναφύονται κατ 'επανάληψη. Μέχρι τώρα, πρέπει να έχετε καταλάβει ότι η επιδιόρθωση πλυντήριο δεν είναι μια απλή δουλειά. Πρέπει να πάτε σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων πλυντήριο ρούχων σαν ντετέκτιβ. Δείτε τα συμπτώματα και να σκεφτούμε λογικά για την άμεση αιτία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτή την ανωμαλία. Για να αποφύγετε προβλήματα αργότερα, ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο των κορυφαίων βαθμολογία πλυντήρια, πριν πάτε για την αγορά τους. Αυτό μπορεί να σας γλιτώσει πολλή ταλαιπωρία αργότερα.
Πλυντήριο ρούχων κόπο γυρίσματα σαν πρόβλημα όλες οι άλλες συσκευές "γυρίσματα θέσεων εργασίας είναι μια τέχνη, που απαιτεί μια προθυμία να σκεφτείτε! Ξέρω έναν τεχνικό πλοίαρχος που επισκευές ακριβώς για όλα αυτά τα gadgets και είναι η μεγαλύτερη «do it yourself τύπος», που έχω δει ποτέ. Μου είπε, ότι για την επισκευή μιας συσκευής, κατ 'αρχάς, γνωρίζω εργασίας του. Στη συνέχεια, καταλαβαίνω την αιτιώδη συνάφεια μεταξύ των διαφόρων μερών της. Στη συνέχεια, απλώς σκεφτείτε από την άποψη της μηχανής, σαν να είστε το μηχάνημα! Συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και θα βρείτε τελικά την ανωμαλία.
Στερέωση επάνω τα πράγματα για τη δική μου, μου δίνει μεγάλη. Δοκιμάστε να κάνετε τέτοια πράγματα όπως το πλυντήριο DIY επισκευής ρούχων, πότε-πότε. Do it yourself επισκευή πλυντήριο ρούχων ή οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια κάνει πολλή καλή για να αυτοεκτίμηση σας. Άλλωστε, η ανταμοιβή για να γίνει κάτι, είναι προς το κάνει από αυτό, όπως είπε ο Burt Munro, ο μεγαλύτερος άντρας DIY που έχω δει ποτέ! Ελπίζω αυτό το άρθρο σας έχει δώσει μια δίκαιη ιδέα για το πώς να πάει για, do it yourself πλυντήριο επισκευή μηχανή! Αυτό το είδος DIY πλυντήριο ρούχων επισκευής, δεν εξοικονομεί μόνο χρήματα, αλλά σας δίνει μια ευκαιρία να εκτιμήσει την εφευρετικότητα των μηχανημάτων που βλέπουμε συνήθως θεωρούμε ως δεδομένο!