Brass διαλύματα καθαρισμού - Πώς να καθαρίσει Brass

Brass αντικείμενα προσθέσετε μια γοητευτική ματιά στα δωμάτια μέσα στα οποία βρίσκονται. Αυτά τα ελκυστικά αντικείμενα δεν δείχνουν μόνο κομμάτια, αλλά είναι επίσης πολύ χρήσιμα. Μερικές φορές the ορείχαλκος χρησιμοποιείται επίσης για να καταστήσει σκεύη για το φαγητό και το μαγείρεμα. Προτού να ξέρετε πώς να καθαρίσετε ορείχαλκο, πρέπει να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που αποτελείται από.
Τι είναι το ορείχαλκο;? Brass είναι μια κοινή κράμα που είναι κυρίως αποτελείται από ψευδάργυρο και χαλκό. Μερικές φορές, τα άλλα μέταλλα προστίθενται επίσης σε αυτό το κράματος αυξήσει τη διάρκειά του. Ο μόνος λόγος που ορείχαλκος χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών εφαρμογών στο σπίτι είναι ότι είναι πολύ ελατό και όλκιμο, σε σύγκριση με τον ψευδάργυρο και το χαλκό.
Brass διαλύματα καθαρισμού? Πριν ξεκινήσουμε με την ίδια τη διαδικασία καθαρισμού ορείχαλκο, ας εξοικειωθούν με το που χρησιμοποιούνται συνήθως παράγοντες που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του ορείχαλκου. ? Brasso: Brasso είναι ένα καθαριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να καθαρίσετε τις επιφάνειες που είναι ελαφρά αμαυρωθεί. ; Colonial Metal πολωνική γλώσσα: Η αποικιακή πολωνικό μέταλλο είναι πολύ αποδοτικά κατά του toughed στρώμα χώμα. Παρέχει ένα λογικό ευκολία στην καθαρισμού όπως ορείχαλκο, που περιέχει μια πολύ λεπτή ποσού των λειαντικών. ? Gillespie: Gillespie, ή μάλλον Gillespie, όπως είναι κοινώς γνωστό, είναι ένα ορειχάλκινο καθαρισμού εξάρτηση που αποτελείται από τρία μέρη. Το σετ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, όταν ο ορειχάλκου δεν έχει καθαριστεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ η χρήση αυτού του κιτ είναι απαραίτητο να ακολουθούν τις οδηγίες και κατευθύνσεις. ? NOXON: Με τη βοήθεια του NOXON, the αμαυρώσει χάνεται μόνο με ένα μαλακό πανί και ένα λεπτό χέρι. ? Πάρκα: Το καθαριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αφαιρέσει αμαυρώσει σε ένα βήμα δύο μεθόδους καθαρισμού. Τα πάρκα είναι ένα εξαιρετικό όπλο κατά βαρύ αμαυρώσει. ? Tarn-X: Tarn-X είναι πολύ αποτελεσματική όταν πρόκειται για ελαφρύ καθάρισμα. ? Κόκκινη Αρκούδα: Red Bear είναι ένα είδος παράγοντα που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην επιφάνεια ορείχαλκο και στη συνέχεια να πλένονται μακριά. Είναι μία από τις πιο διαδεδομένες ουσίες καθαρισμού και είναι σχεδόν καθολικά διαθέσιμη. ? Wenol: Wenol είναι διαθέσιμο σε έναν σωλήνα, όπως δομή, αυτή της οδοντόπαστας. Αυτός ο πράκτορας είναι ουδέτερο χαρακτήρα και δεν επηρεάζει την επιφάνεια του ορείχαλκου. ? Πώς να καθαρίσει Brass;? Το παρακάτω είναι μια πολύ απλή αλλά αποτελεσματική διαδικασία για να καθαρίσετε ορείχαλκο.
Απαιτήσεις? Να καθαρίσετε ένα ορειχάλκινο αντικείμενο θα χρειαστείτε τα ακόλουθα πράγματα:? Μαλακά κουρέλια που είναι κατά προτίμηση από το βαμβάκι. ? Paint ή βερνικιού. ? Λάκα Clear. ? Ένα ήπιο απορρυπαντικό και καθαρό νερό. ? Εφημερίδων, λαστιχένια γάντια και έναν μαγνήτη. ? Πολωνικά Brass. ? Διαδικασία? Αυτή η μέθοδος καθαρισμού ορειχάλκινο είναι σχετικά εύκολη και μπορεί επίσης να ακολουθείται από μικρά παιδιά. ? Βήμα 1: Συγκεντρώστε όλα τις απαιτήσεις σε ένα απλό επιφάνεια και να τους αποβιβάζουν σε μια εφημερίδα με σκοπό την προστασία της επιφάνειας από τυχόν διάβρωση ή την αντίδρασή τους. Καθαρισμός του ορειχάλκου, μπορεί μερικές φορές να πάρει αρκετά ακατάστατο. ? Βήμα 2: Πολύ χρόνοι, αυτό συμβαίνει έτσι ώστε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο μοιάζει ορείχαλκο. Ωστόσο, ο κατασκευαστής μπορεί να έχουν επικάλυψη απλά με ένα στρώμα από ορείχαλκο, προκειμένου να δώσει μια προστιθέμενη γοητείας. Κάποιος μπορεί να καθορίσει αν το αντικείμενο αποτελείται από ορείχαλκο ή μη από τη χρήση του μαγνήτη. Αν ο μαγνήτης παίρνει έλκονται από το αντικείμενο, στη συνέχεια, δεν είναι ορείχαλκο. Αποφύγετε τη χρήση λειαντικών παράγοντα σε αυτό το αντικείμενο. Ωστόσο, εάν ο μαγνήτης δεν παίρνει έλκονται από το αντικείμενο, είναι ορείχαλκο. ? Βήμα 3: Ετοιμάστε ένα διάλυμα ήπιου με τη βοήθεια του νερού και μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού. Πλύνετε το ορειχάλκινο καλά με αυτή τη λύση και σκουπίστε καθαρά όλη η βρωμιά με τη βοήθεια των κουρέλια βαμβάκι. Αν είστε αρκετά τυχερός, η λαμπρότητα της αντικείμενο μπορεί να πάρει την αποκατάσταση σε αυτό το στάδιο. ? Βήμα 4: Πολλές φορές τα αντικείμενα ορειχάλκινο φέρουν ένα λεπτό στρώμα που είναι γνωστό ως λάκα. Αυτό το παλτό είναι παρούσα στην επιφάνεια για την προστασία των χάλκινων πνευστών από την οξείδωση. Εκπλύσεις τη λάκα, βοηθά ξεφορτωθεί μεγάλων ποσών αμαυρώσει και βρωμιά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα σπιτικό ορείχαλκου καθαριστικό για το σκοπό αυτό? Βήμα 5: Χρησιμοποιήστε τα Πολωνικά ορείχαλκου να αποκατασταθεί η γοητεία του αντικειμένου. Τρίβει το βερνίκι προς την κατεύθυνση του κόκκου βοηθά πάντα πολύ. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε τα πιο απαλά κουρέλια για το σκοπό αυτό. ? Βήμα 6: Buffing τον ορείχαλκο με ένα μαλακό πανί βοηθάει πολύ. Θα πρέπει να τρίψετε την επιφάνεια σταδιακά και υπομονετικά να κάνει να λάμψει. ? Βήμα 7: Το τελευταίο και το πιο σημαντικό βήμα είναι να εφαρμόσετε ξανά το παλτό του λάκα, προκειμένου να αποτρέψει την οξείδωση. Να εφαρμόσει εκ νέου το βερνίκι, το ψεκάστε στην επιφάνεια ορείχαλκο και αφήστε το να στεγνώσει. ? Θυμηθείτε να φοράτε λαστιχένια γάντια while τον καθαρισμό των χάλκινων πνευστών. Εάν δεν χρησιμοποιείτε γάντια, τα δακτυλικά αποτυπώματα εμφανίζονται γρήγορα, στην επιφάνεια και η όλη διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί και πάλι. Κάποιος μπορεί επίσης να αναπτύξετε κάποιες από τις λύσεις καθαρισμού χάλκινων πνευστών, που έχουν αναφερθεί πιο πάνω για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.