Τρόποι για να Πες το σε ένα Guy αρέσεις

Barry και Mindy είναι φίλοι. Έχουν γνωστή μεταξύ τους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και να έχουν κοινή μια όμορφη φιλία. Barry μόλις χωρίσει με την κοπέλα του για τρία χρόνια. Είναι πληγωμένος. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή, Mindy είναι από την πλευρά του Barry σε όλη τη διαδρομή. Τον ανέσεις και ζητωκραυγές τον. Σιγά-σιγά, θεραπεύει πληγή του Barry. Ωστόσο, κατά την περίοδο αυτή αρχίζει να διαμορφώνεται Barry αισθήματα για Mindy. Αρχίζει τη δω σε ένα νέο φως. Η συμπεριφορά του, απέναντι, τις αλλαγές του. Για ένα διάστημα, Mindy δεν παρατηρήσετε την αλλαγή. Αλλά τότε παίρνει πάρα πολύ προφανές να αγνοήσει. Αναρωτιέται, τι είναι λάθος;
Έχει ένα τέτοιο σενάριο έχει γίνει ποτέ στην ζωή σας; Αναρωτιέστε εάν σας αρέσει ή ότι του αρέσει δεν σας. Πίστεψέ με, πέταλο αποπτέρωση δεν πρόκειται να σας βοηθήσει. Στην πραγματικότητα, οι τύποι δείχνουν μερικά χαρακτηριστικά, ενώ τους αρέσει ένα κορίτσι. Όλος που χρειάζεται να κάνετε είναι τους προσέχουμε, και θα έχετε απάντησή σας στις τραυματικές ερώτημα, πώς να ξέρω αν κάποιον αρέσεις.
Πριν ξεκινήσουμε, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι οι τύποι μπορούν να μαζοχιστική μπροστά σε όλους, αλλά όταν ένας άντρας αρέσεις, αυτός μπορεί να είναι αρκετά ντροπαλός και συνεσταλμένος. Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα σημάδια ότι ο τύπος σας αρέσει, έχει με το να είναι μυστικοπαθής των γνώσεων σας. Αν κάνετε προφανές ότι είστε αποκρυπτογράφηση του κώδικα συμπεριφοράς, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι μπορεί να κάνει πίσω.
Όταν ένας άντρας αρέσεις, σύμφωνα με τη νομοθεσία των μέσων όρων, υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι με τους οποίους θα συμπεριφερθεί.
Πρώτον, εάν ένας άντρας προσελκύεται σε σας, θα μπορούσε να προσπαθήσει να είναι εξαιρετικά επιζήτηση προσοχής. Αυτός θα προσπαθήσει καλύτερο του να ιππότης σας στο λάμποντας τεθωρακισμένο. Αυτός θα είναι κτητικός και προστατευτικός. Αυτός θα θέλουν να είναι γύρω σου όλη την ώρα. Πιό έτσι θα προσπαθήσει να αποφύγει κάθε άλλος τύπος γύρω σας. Μπορεί ακόμη και να καταλήξουν λέγοντας ανόητο κάτι, μόνο και μόνο επειδή ήθελε να επιστήσει την προσοχή σας σε αυτόν. Κάτι σαν τη σήμανση έδαφός του. Τώρα, αυτές ήχο nice. They κάνει τα συναισθήματα εμφανής. Αλλά το ελάττωμα στο σχέδιο, είναι ότι τα περισσότερα παιδιά έχουν την τάση να πάει στη θάλασσα με αυτό. Θα αρχίσουν σύντομα να φανεί προσκολλητώς και απόρους. Μετά μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπάρχει μια καλή πιθανότητα, ότι οποιαδήποτε έλξη που μπορείτε να έχετε έτρεφε γι 'αυτόν θα πάρει υπό αμφισβήτηση. Εκείνη στιγμή, προσπαθείτε να σπάσει μακριά. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να κινήσει ακόμα πιο κολλώδες συμπεριφορά.
Δεύτερον, θα μπορούσε προσπαθήσουν να κρύψουν συναισθήματά αυτου απο σας (για την φόβο της απόρριψης). Προς το σκοπό αυτό, θα καταλήξετε να αποφευχθεί εσάς, όπως παιδιά συχνά καταλήγουν να είναι αγενής μαζί σας στο κοινό. Θα σας δώσουμε έμφαση με τους άλλους και τραβήξτε το πόδι σας. Βασικά, θα κάνουν ό, τι μπορούν για να βεβαιωθείτε ότι είναι κρυμμένα τα συναισθήματά τους. Σε τέτοια περίπτωση, θα πρέπει επίσης να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ότι ο τύπος δεν σας αρέσει. Απλά επειδή, λογικά, εάν ένας άντρας αρέσεις αυτός δεν θα ήταν τόσο αγενής. Τα περισσότερα μπορείτε να προσπαθήσετε να πάτε πιο κοντά σε αυτόν, τόσο περισσότερο η ένταση της συμπεριφοράς του. Στην πραγματικότητα, αν προσπαθήσετε να πάτε μακριά από αυτόν, που επίσης θα οδηγήσει σε μια παρόμοια συμπεριφορά.
Είμαι βέβαιος ότι μέχρι τώρα αναρωτιέστε πώς να πει εάν ένας τύπος σας συμπαθεί. Οι συμπεριφορές που συζητώνται είναι αρκετά παραπλανητικό. Υπάρχουν μερικά βασικά σημεία θα μπορούσατε κρατήσει ένα μάτι έξω για. ? Ένας τύπος σας συμπαθεί όταν υπάρχει μια σύνδεση ότι οι δύο από σας μετοχή, αποκλειστικά. Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε αυτό το πλαίσιο ανά πάσα στιγμή. Δεν έχει σημασία το πώς συμπεριφέρεται ο ίδιος θα φροντίσει ώστε, εν προκειμένω διατηρείται. ? Σαν νόμος της φύσης, όταν βλέπουμε κάτι, το οποίο αποτελεί αντικείμενο της επιθυμίας μας, διαστολή των μαθητών μας. Θα μπορούσατε ελέγξτε εάν μαθητές του διαστέλλονται όταν σας βλέπει. Να ξέρω αν οι προθέσεις του είναι έντιμη, θα μπορούσατε να πάρετε το επόμενο βήμα, προσπαθώντας να δούμε αν διαστέλλονται όταν βλέπει κανέναν άλλο επίσης. ? Εάν ένας τύπος αρέσεις, θα προσπαθήσει να σας παρουσιάσει μακριά. Εκείνος ο τρόπος, άλλα παιδιά θα πάρει το υπαινιγμό ότι είστε λαμβάνονται, και δεν θα προσπαθήσουν να παίρνετε. Οπότε αν ο τύπος είναι εσείς την εισαγωγή σε όλους τους φίλους του και να διασφαλίσουμε ότι η ένωση είναι φιλική, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι ο τύπος σας συμπαθεί. ? Εάν ένα τύπος αρέσεις, θα, ό, τι μπορούν, προστατεύσει την τιμή σου. Όπως σε, ακόμα κι αν προσπαθεί να κρύψει συναισθήματά του από εσάς, δεν θα αφήσει κανέναν πω ή κάνουμε οτιδήποτε θα μπορούσε ερώτηση τιμήσει σας. ? Εάν ένα τύπο που του αρέσει, θα μιλήσει για σας κατά την απουσία σας, στοργικά. Για να ξέρετε αυτό, πρέπει να έχετε ενός κατασκόπου που πίσω από τις εχθρικές γραμμές. Έτσι, την επόμενη στιγμή, δοκιμάστε τη φύτευση ενός κατασκόπου, όταν δεν είσαι κοντά και να δούμε αν μιλάει για εσάς, και τι. ? Παιδιά τείνουν να γίνουν νευρικός γύρω από τα κορίτσια που τους αρέσει. Έτσι, αν ο τύπος αρέσεις, αυτός θα είναι λίγο νευρικοί. Κρατήστε ένα μάτι έξω για ένα ανήσυχων ποδιών ή παράλογο μουρμουρίζοντας. ? Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους ένας άντρας θα μπορούσε σαν κορίτσι. Ως τέτοια, μπορεί χρειαστεί κάποιο χρόνο να υπολογίσετε ο τρόπος που αρέσεις. Δώστε του αυτή τη φορά. Μην αγνοείτε τον. Αν τον ήθελε, όπως επίσης και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζει. Δώστε του σημάδια ότι τον συμπαθείς επίσης. Αυτό να τον ενθαρρύνει να έρθει έξω στο ύπαιθρο και να πει τι αισθάνεται πραγματικά.
Τέλος, θα ήθελα να πω ότι κανένα από τα σημεία που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα μπορούσε να διαφώνησε με. Όλα τα παιδιά είναι μοναδικά και αυτό το άρθρο έχει γραφτεί της τήρησης του νόμου των μέσων όρων στο μυαλό. Αυτό είναι που υπογράφει. Όλα τα καλύτερο με άνδρα σας!