Συμβουλές για Dyeing Dark καστανά μαλλιά

Βαφή σκούρα καστανά μαλλιά ξανθά, ανοιχτό καφέ ή σκούρο καφέ δεν είναι σκληρή δουλειά. Όλη που χρειάζεστε είναι μια λίγη έρευνα για χρώματα βαφής μαλλιών που μπορούν φέρει την επιθυμητό χρώμα στην τρίχα σας, εκμάθηση των δικαίωμα βαφή μαλλιών μεθόδου και την υπομονή να κρατήσει προσπαθούμε μέχρης ότου παίρνετε το ακριβές χρώμα μαλλιών της επιλογής σας. Ρίξτε μια ματιά στις απαραίτητες χρώμα μαλλιών συμβουλές και τεχνικές στον εαυτό σας βοηθήσει με τη διαδικασία.
Πώς να επιλέξετε ένα βαφής μαλλιών;
Μια χρωστική ουσία μαλλιά θα αλλάξει σίγουρα βλέμμα σας, αλλά μόνο ένα κατάλληλο κάποιος θα σας δώσει μια επιθυμητή και ευχάριστη εμφάνιση. Ένα ιδιαίτερο βαφής μαλλιών που ταιριάζει φίλο σας με σκούρα καστανά μαλλιά, δεν έχουν κατ 'ανάγκη να σας δώσω την ίδια εκθαμβωτικά και κολακεία εμφάνιση. Επιλέγοντας το σωστό χρώμα μαλλιών είναι μια κρίσιμη απόφαση. Έτσι, βαφή σκούρα καστανά μαλλιά σας χρειάζεται να εξετάσει ορισμένους παράγοντες.
Hair χρώματα έχουν σύστημα επίπεδο. Κυμαίνονται από 2 έως 10. Επίπεδο συστήματος 2, δηλώνει πιο σκοτεινή καφετιά ή μαύρη χρώμα των μαλλιών, ενώ δηλώνει συστήματος επίπεδο 10 ελαφρύτερο καφετί χρώμα των μαλλιών. Μπορείτε να βαφής σκούρα καστανά μαλλιά σας, είτε πιο σκούρο και πιο πλούσια ή λίγο ελαφρύτερα ή ξανθιά. Επιλέξτε το χρώμα των μαλλιών με τις κατάλληλες σύστημα επίπεδο. Είναι αξιοσύστατος ότι δεν ξεπερνούν ένα διαφορά 2 επίπεδα μεταξύ φυσικό χρώμα μαλλιά σας και την εμπορική ένα. Αυτό συμβαίνει, γιατί η ανθρώπινη τρίχα κατά μέσο όρο αυξάνεται με ρυθμό 1 cm κατά έναν μήνα και έτσι θα σου. Μετά από ένα μήνα από την εφαρμογή βαφής για τα μαλλιά, άλλοι θα αρχίσουν να παρατηρούν αντίθεση στο χρώμα του άξονες και τις ρίζες τρίχας και εσείς πιθανότατα δεν είναι όπως τα σχόλια αυτά. Με τη μη επιλογή ενός χρώματος των μαλλιών πάνω από δύο αποχρώσεις πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας, θα είναι σε θέση να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σε μεγάλο βαθμό.
Πηγαίνετε για μια βαφής μαλλιών που σας ταιριάζει το δέρμα σας ύφος καθώς και το χρώμα των ματιών σας. Για παράδειγμα, εάν τόνος δέρμα σας είναι peachy, κρεμώδης μπεζ ή κρεμώδη ελεφαντόδοντο και η χρώμα ματιών είναι πράσινο, τοπάζι, καφετής ή φουντουκιά, τότε πρέπει να πάτε για σκούρο ροδίσουν, μαόνι, χαλκό ή κόκκινα βαφές μαλλιών. Ομοίως, αν χροιά σας είναι σκοτεινό καφετί ή μεσαίου έως σκούρο ελιά και το χρώμα μάτι είναι μπλε, μαύρο ή καφέ, τότε βαφές μαλλιών σας σε μαύρο, δαμάσκηνου και σκούρο καφέ.
Υπάρχουν κυρίως δύο είδη βαφών μαλλιών - μόνιμων και προσωρινών. Μόνιμος βαφές μαλλιών διαρκέσει για περίπου μερικούς μήνες till νέου τριχοφυία έρχεται. Ξεκινά στο ξεθώριασμα μετά από 6-12 πλύσεις. Temporary βαφές μαλλιών ξεθωριάζει ή ξεκινήστε να ξεθωριάζει μετά ένα σαμπουάν πλύση και δεν διαρκούν υπερβαίνει 15 ημέρες. Τώρα, η απόφαση είναι δική σας. Θα πρότεινα ότι εάν είστε σαφείς σχετικά το χρώμα μαλλιών που ταιριάζει cut πρόσωπό σας, τόνο δερμάτων, χρώμα μάτι και έναντι όλων προσωπικότητα, κατόπιν πηγαίνετε για μόνιμη. αν δεν είστε τότε καλύτερα αποκτηθείτε μια προσωρινή βαφής μαλλιών για τώρα και προσπαθήστε να ανακαλύψει με τις οποίες χρώμα μαλλιών φαίνεστε το καλύτερο. Ωστόσο, η ασφαλέστερη επιλογή είναι βαφικά σκοτεινή καφετιά ελαφριά τρίχα καστανό.
Πώς να εφαρμόσει βαφής μαλλιών;
Εκτός από της βαφής της επιλογής σας, τρίχες αίτηση βαφής απαιτεί ένα χτένα, βούρτσα και ένα ποτήρι ζεστό νερό. Χτενίστε μαλλιά σας unsnarling όλες τις tangles. Κρατήστε την βούρτσα σε χλιαρό νερό για περίπου ένα ημίωρο. This μαλακώνει το πινέλο. Για ακόμη ματιά, χωρίστε τα μαλλιά σας σε 5-6 σημεία. Πάρτε ένα τμήμα και περαιτέρω το διαιρέσουμε σε 3-4 τούφες. Πάρτε ένα τούφα της τρίχας και dye το με τη βοήθεια βούρτσας. Επαναλάβετε αυτή με άλλες τούφες της ενότητας. Ολοκλήρωση βαφή των ενότητα αυτού τρόπο. Ομοίως, βαφής τα άλλα τμήματα των μαλλιών. Σε περίπτωση θέλετε πεπλατυσμένος hair αναδεικνύει, λαμβάνουν τούφες της τρίχας όπου θέλετε το χρώμα και dye τους διατηρώντάς τα στα νωπά τυλίγει κατά τρόπον ότι τα νωπά τυλίξτε μπαστούνια στο τούφα. Αυτό θα κρατήσει το τούφες ξεχωριστά από την υπόλοιπη τρίχας. Αφήστε η χρωστική να ξηροί για την συνιστώμενη χρονική περίοδο. Αφαιρέστε τη βαφή τρίχας με λούσιμο. Συνήθως, βαμμένα μαλλιά φαίνεται φυσιολογικό εσωτερικό σπίτι αλλά δείχνει παρουσία υπέχει ηλιακό φως. Πήγαινε έξω και δείτε άλλαξαν βλέμμα σας. Σας άρεσε αυτό; Εαν οχι, πηγαίνετε για αφαίρεσης βαφής μαλλιών με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ή περιμένετε μερικές εβδομάδες. Εάν ναι, επικεντρωθεί στη διατήρηση του βαφής μαλλιών.
Πώς να φροντίσει για βαμμένα μαλλιά;
A βαμμένα μαλλιά λάμψει κάτω από ήλιο, αλλά την υπεριώδη ακτινοβολία πράγματι εργάζονται για την εξασθένιση της βαφής μαλλιών. Χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν και κοντίσιονερ με UV προστασία, ειδικώς διευθετημένο βαμμένα μαλλιά. Μην πλένετε τα μαλλιά σας καθημερινά ή πολύ συχνά, τουλάχιστον δεν υπερβαίνει δύο φορές εβδομαδιαίως. Θα διατηρήσει η χρωστική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μετά από μερικές εβδομάδες, μια αντίθεση έρχεται με τη ρίζα και άξονα της τρίχας φυσικά οφείλεται στην αύξηση τρίχας. Μπορείτε να το αποτρέψει με τη βαφή του ρίζες των μαλλιών μία φορά σε 10 ημέρες. Never χλωρίνη βαμμένα μαλλιά σας. Τα μόρια των λευκαντική ουσία θα αντιδράσει με τα μόρια του επιχρίσματος βαφής μαλλιών στα μαλλιά σας και μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη μαλλιά. Βαμμένα μαλλιά χάνει φυσικά έλαια και την υγρασία πιο συχνά από το φυσιολογικό μαλλιά. Χρειάζεται παροχής μαλλιά σας με το απαιτούμενο ποσό υγρασίας και τροφή. Ακολουθήστε ένα κατάλληλο σύστημα περιποίησης των μαλλιών για να θρέψει και να ενισχύσει την τρίχα. Χρησιμοποιείτε μόνο πρωτεϊνικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών, μασάζ μαλλιά σας με ζεστό λάδι (καρύδας, ελιάς κ.λπ.) δύο φορές εβδομαδιαίως, και προστατεύουν μαλλιά σας από σκόνη αποφυγής συχνών shampooing. Τούτο θα διατηρήσει την εμφάνιση ζωντάνια και ζωηρή of βαφή σκούρα καστανά μαλλιά.
Μπορείτε να δοθείτε ένα πλήρες makeover με τη βαφή σκούρα καστανά μαλλιά. Μπορούν να υπάρξουν διάφοροι χρώμα μαλλιών ιδέες, αλλά θα πρέπει να αποφασίσουν με σύνεση. Θα πρέπει δείτε ποιες χρώματα τρίχας και στυλ σας ταιριάξουν το καλύτερο και κάνουν φαίνεστε περισσότερο όμορφο και κομψό. Κάνετε μια λίγο πειραματισμό και να ανακαλύψουν ένα πιο γοητευτικό και επηρεάζουν εσάς.