Σπιτική Καθαριστές Grout

Ενέματα γίνεται συνήθως είτε από τσιμέντο Portland ή εποξεικές και ρητίνη φουρανίου. Εφαρμόζεται στο διάστημα ανάμεσα σε δύο πλακίδια, προκειμένου να τους κρατήσει σε ισχύ. Ενέματα επιφάνεια είναι πολύ πορώδη και μπορεί εύκολα να απορροφήσει βρωμιά and ζοφερή, η οποία σε μια περίοδο χρόνου να οδηγήσει σε αποχρωματισμό και την εμφάνιση των βρώμικων λεκέδων. Δεν έχει σημασία πόσο καθαρίσετε τα κεραμίδια, αν το ενέματα παραμένει βρώμικο μπορεί να καταστρέψει την ομορφιά του σπιτιού σας. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάτε το μίγμα καθαρό είναι να αποτραπεί η συσσώρευση ρύπων και σκόνη και καθαρίστε τους λεκέδες μόλις εμφανιστούν. Αν και μια σειρά εμπορικών κεραμιδιών και ενέματα καθαριστές είναι διαθέσιμα, πολλά από αυτά φορτώνονται με τις χημικές ουσίες που δεν είναι φιλικά προς το περιβάλλον και υποτίθεται ότι ενέχουν κινδύνους για την υγεία. Τον τελευταίο καιρό, σπιτικά προϊόντα καθαρισμού ενέματα αποκτούν αυξανόμενη δημοτικότητα και πολλοί από αυτούς είναι εξίσου αποτελεσματικό στην αφαίρεση των δύσκολους λεκέδες. Οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να καθαρίσει ρευστοκονίαμα με κάποια εύκολο να γίνουν καθαρίστριες ενέματα.
Σπιτική Καθαριστές Grout
Για τακτικό καθαρισμό των κεραμιδιών και ενέματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρό απορρυπαντικό πιάτων ή ένα διάλυμα ουδέτερο σαπούνι και νερό. Μετά την εφαρμογή τους, τρίψτε λίγο την περιοχή ήπια και στη συνέχεια ξεπλύνετε σωστά με καθαρό νερό. Αυτή η τακτική καθαριότητα θα αποτρέψει συσσωρεύονται ρύποι και ζοφερή για το κεραμίδι και την επιφάνεια ενέματα. Ωστόσο, αν ρευστοκονίαμα κεραμιδιών σας δεν είναι ερμητικά κλειστές, τότε ακόμη και η τακτική σφουγγάρισμα να τους λεκέ. Για καθαρισμό λεκέδες από ενέματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες εύκολα διαθέσιμες ουσίες νοικοκυριό σαν μαγειρική σόδα, ξύδι, χλωρίνη, βόρακας, κλπ. Εδώ είναι λίγες ενέματα σπιτικές καθαρότερες συνταγές και ενέματα κεραμιδιών μεθόδους καθαρισμού κάποιος μπορεί χρήση, αλλά θυμηθείτε να φροντίσει και φοράτε πάντα γάντια χέρι και γυαλιά ασφαλείας ενώ χρησιμοποιώντας αυτές.
Μαγειρική σόδα και το νερό? Κάντε μια λεπτή πάστα από μαγειρική σόδα και νερό και τρίψτε το ένεμα με αυτό. Χρησιμοποιήστε μια σκληρή βούρτσα, μια οδοντόβουρτσα ή ειδικά σχεδιασμένο ενέματα βούρτσα καθαρισμού για το σκοπό αυτό. Κατόπιν ξεπλύντε την περιοχή με απλό και καθαρό νερό.
Το αλάτι, μαγειρική σόδα και ξύδι? Μια άλλη αποτελεσματική καθαρότερο ενέματα είναι ένα μείγμα από αλάτι, μαγειρική σόδα και λευκό ξύδι. Πάρτε ίσα μέρη όλων αυτών των ουσιών και να κάνουμε μια λεπτή πάστα. Αφήστε το για λίγο στην επιφάνεια ενέματα και στη συνέχεια τρίψτε απαλά την περιοχή, πριν το ξέπλυμα με καθαρό νερό.
Μαγειρική σόδα, αμμωνία και ξίδι? Αυτή η ηλεκτρική σπιτικό είναι ισχυρότερη και επομένως πιο κατάλληλο για τους επίμονους λεκέδες. Κάντε μια παχιά πάστα αμμωνίας, λευκό ξύδι και μαγειρική σόδα και μετά προσθέστε λίγο νερό για να το αραιό. Εφαρμόστε αυτή τη λύση για το λεκιασμένο ενέματα και αφήστε για λίγο. Τρίψτε την περιοχή με ένα σκληρό πινέλο και ξεπλύνετε με νερό ή χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο πανί για να σκουπίσετε τη λύση. Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικές βούρτσες για ενέματα τρίψιμο και κεραμιδιών, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά.
Χλώριο Bleach και νερό? Χλωρίο είναι ιδανικό για την αφαίρεση ωίδιο και τη φόρμα, η οποία μπορεί να είναι ένα συνηθισμένο θέαμα στο μπάνιο. So χλωρίνης μπορεί να είναι μια εξαιρετική ενέματα ντους καθαρότερα. For εφαρμογή χλωρίνη on ενέματα πλακιδίων, απλά κάνει ένα διάλυμα με νερό. Μπορεί επίσης να αναμιχθεί με μαγειρική σόδα να κάνω μια πάστα, η οποία θα πρέπει να αφεθεί για λίγα λεπτά στο ενέματα, μετά την οποία λίγο τρίψιμο απαιτείται. Τότε μπορεί να καθαριστεί με νερό, αλλά να έχετε κατά νου ότι χλωρίνη πρέπει να εφαρμόζεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Για καθαρισμό δύσκολους λεκέδες μούχλας, χλωρίνη μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα στην ενέματα μετά από τον καθαρισμό του χώρου με λίγο νερό. Αλλά πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι χλωρίνη μπορούν να αποχρωματίσουν το ενέματα, έτσι δοκιμή σε μια μικρή περιοχή δεν θα ήταν κακή ιδέα.
Μαγειρική σόδα και χυμό λεμονιού? Πολλοί από εμάς δεν έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι το λεμόνι είναι ένα φυσικό καθαρότερο και έτσι ένα φυσικό καθαρότερο ενέματα μπορεί να γίνει με την ανάμειξη μαγειρική σόδα για το χυμό λεμονιού. Αφήστε την κόλλα στην επιφάνεια ενέματα για λίγο και στη συνέχεια τρίψτε απαλά με μια βούρτσα.
Υπεροξείδιο του υδρογόνου? Το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι ένα ισχυρό καθαρότερο και πρέπει να αραιωθεί πριν να εφαρμόζουν στο ενέματα. Είναι αρκετά αποτελεσματικό δεν είναι μόνο στην αφαίρεση μούχλας και της μούχλας, αλλά και να αποτραπεί η περαιτέρω ανάπτυξή τους. Απλά διαλύματος υπεροξειδίου του υδρογόνου με νερό πριν ισχύει κατά την ενέματα και στη συνέχεια αφήστε το για λίγα λεπτά. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε συνδυασμό με μαγειρική σόδα.
Αυτές οι απλές σκούπες ενέματα σπιτικό σας βοηθήσει να κρατάτε το μίγμα κεραμίδι καθαρά από κηλίδες και μούχλας. Ωστόσο, εάν οι κηλίδες εμφανίζονται πολύ συχνά, ελέγξτε την κατάσταση του sealer ενέματα. Εάν η κατάσταση του sealer ενέματος δεν είναι καλή, τότε θεωρούν επανασφράγιση it. Εάν αυτά τα καθαριστικά αποτυγχάνουν να αφαιρέσετε λεκέδες ενέματα, μπορείτε επίσης να εξετάσει τη χρήση ατμού ενέματα πλακιδίων σκούπα για καθαρισμό. καθαριστικά ενέματα Steam μπορεί να τραβήξει έξω το ρύπο και τη σκόνη από την πορώδη επιφάνεια χωρίς τρίψιμο. Μπορείτε επίσης να ωφελήσετε των υπηρεσιών που προσφέρονται από επαγγελματίες για ενέματα τον καθαρισμό και τη σφράγιση.