Πλεονεκτήματα της συναγωγή Φούρνος

Τι είναι η συναγωγή Φούρνος;? Η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ της εργασίας ενός φούρνου θερμοπομποί και the Άλλοι φούρνοι είναι πως ο πρώην κάνει χρήση κυκλοφόρησε θερμαινόμενο αέρα να μαγειρέψουν την τροφή. Το στρώμα του αέρα που ενεργεί ως μόνωση γύρω από τα τρόφιμα σε κοινόχρηστα φούρνους is αφαιρεθεί μακριά στους κλιβάνους συναγωγής. Δημιουργεί αποτέλεσμα μια «ψύχρα αέρα» και ζεσταίνει το φαγητό γρήγορα. Το ανθρώπινο σώμα χάνει θερμότητας προς το περιβάλλον, μέσω της διαδικασίας που ονομάζεται συναγωγή. Η θερμότητα χάνεται γρήγορα, εάν η ταχύτητα του ανέμου είναι μεγαλύτερη. Ο φούρνος συναγωγή χρήσεις της ίδιας αρχής στο μαγείρεμα των τροφίμων. Εάν ένα θερμό ρεύμα αέρα κυκλοφορεί σε όλο τον φούρνο, βοηθά στο μαγείρεμα των τροφίμων γρήγορα. Αυτός είναι επειδή το μονωτικό στρώμα που αναπτύσσεται γύρω τα τρόφιμα σε παραδοσιακούς φούρνους αφαιρείται σε αυτό το φούρνο. Η δομή ενός συμβατικού φούρνου θα μπορούσε να είναι περίπου περιγραφεί ως την υποχρέωση να έχει μια πηγή θέρμανσης, 2 έως 3 τα ράφια, και η πρόβλεψη για τη ροή του αέρα.
Πλεονεκτήματα της Κυκλοθερμικοί Φούρνος? Πολλά είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της συσκευής κουζίνα προσφέρει στο μαγείρεμα των τροφίμων αποτελεσματικά. Ακολουθεί μια λίστα με τα ίδια:? Το σημαντικότερο από τα πλεονεκτήματα που είναι ο ταχύτερος ρυθμός με τον οποίο η υπέρβαση αυτή θερμαίνει ή να μαγειρεύει το φαγητό. ? Ο φούρνος θερμού αέρα διευκολύνει ακόμη και το μαγείρεμα, λόγω των θερμαινόμενων κυκλοφορία του αέρα. Έτσι, η θέση ή τοποθέτηση ή τρόφιμο δεν έχει σημασία για τη σωστή θέρμανση σε αυτό το φούρνο. Τις κοινοποιούν αέρας θερμαίνει το φαγητό που διατίθενται στα ράφια, ακόμα κι αν είναι μακριά από την πηγή θέρμανσης. ? Η θερμοκρασία χρειάζεται να μαγειρέψουν το φαγητό στους φούρνους μηχανικής μεταφοράς θερμότητας είναι κατά πολύ μικρότερο σε σύγκριση με το συμβατικό ακτινοβόλο φούρνους. Η μείωση των αναγκών θερμοκρασία είναι περίπου 25 βαθμούς. Ο χρόνος που απαιτείται στο μαγείρεμα των τροφίμων έχει μειωθεί κατά περίπου 25% στην παρούσα φούρνο. ? Τα παραπάνω πλεονεκτήματα που μας επιτρέπουν να αντλήσει το συμπέρασμα ότι φούρνους μηχανικής μεταφοράς θερμότητας είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης. ? Μαγειρική με τη βοήθεια των φούρνων με συναγωγή διατηρεί την εσωτερική ή εγγενή κρίση υγρασία στα τρόφιμα. Αρτοποιίας προϊόντα όπως πίτες και ψωμί μαυρίζουν γρήγορα σε φούρνους μηχανικής μεταφοράς θερμότητας, σε σύγκριση με εκείνη των παραδοσιακούς φούρνους. Η εσωτερική υγρασία επίσης διατηρείται. ? Οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στα τρόφιμα που διατηρούνται ακόμη και μετά το μαγείρεμα σε αυτό μαγειρικά σκεύη. Αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα έναντι χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή φούρνους ή φούρνους μικροκυμάτων, όπου θρεπτικές ουσίες χάνονται κατά τη διαδικασία μαγειρέματος. ? Ξαναζεσταίνετε τα φαγητά στον φούρνο ακτινοβολίας μπορεί να είναι δύσκολο μερικές φορές. Αυτό είναι επειδή, η άνιση θέρμανση σε αυτές τις φούρνους χαλάει τα τρόφιμα. Το φαγητό να πάρει αφυδατωμένο, μειώνοντας έτσι την ποιότητά του. Έναν φούρνο μεταφοράς υπερνικά την ανωτέρω μειονέκτημα έναν παραδοσιακό φούρνο και βοηθά στην αναθέρμανση των τροφίμων γρήγορα. ? Πώς να χρησιμοποιήσει μια συναγωγή φούρνο? Να κάνουν βέλτιστη χρήση της αποτελεσματικότητας των κλιβάνων συναγωγή, κάποιος πρέπει να κρατήσει δύο πράγματα στο μυαλό. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι αυτές οι φούρνοι θα μπορούσαν να τεθούν σε θερμοκρασίες που είναι 25 βαθμούς χαμηλότερη από εκείνη που απαιτείται στο παραδοσιακούς φούρνους. Το επόμενο θέμα είναι να ρυθμίσετε το χρόνο μαγειρέματος μικρότερο από 10 - 15 λεπτά από εκείνη των παραδοσιακών φούρνων. Τα προαναφερθέντα σημεία μας δώσει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το φούρνους συναγωγή αποτελεσματικά.
Τα πλεονεκτήματα ενός συναγωγή φούρνο πάνω από τα παραδοσιακά κάνουν μια καλύτερη εναλλακτική λύση για το μαγείρεμα. Αν και οι φούρνους λίγο ακριβό, έχοντας ένα στο σπίτι εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο σας. Το γεγονός ότι οι φούρνοι είναι ενεργειακά αποδοτικές, καθιστά την συναγωγή φούρνο ένα περιβάλλον φιλικό προς συσκευή. Έτσι, πρέπει κανείς να προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει φούρνους αερολέβητες για τα πολυάριθμα οφέλη που προσφέρει.