Κρέμα για Ξηρό Δέρμα

Υπάρχουν πολυάριθμες σμηγματογόνων αδένων που υπάρχουν στο δέρμα, τα οποία παράγουν λιπαρά οξέα (ή λάδι). Το στρώμα αυτών των λιπαρών οξέων κρατά την υγρασία άθικτο στο δέρμα. Το γεγονός αυτό καθιστά την επιδερμίδα λείο και απαλό στην αφή. Είναι ο αριθμός αυτών των σμηγματογόνων αδένων που καθορίζει αν το δέρμα είναι λιπαρό, κανονικό ή ξηρό. Στην περίπτωση της κανονικής δέρμα, τον αριθμό των σμηγματογόνων αδένων είναι ο άριστος. Για λιπαρό δέρμα, αυτή είναι μεγαλύτερη και ενώ για το ξηρό δέρμα, αυτό είναι χαμηλότερο από το βέλτιστο όριο.
Κάθε γυναίκα λαχταρά όμορφο, λαμπερό δέρμα και ξηρότητα του δέρματος είναι ένα μεγάλο εμπόδιο. Το ξηρό δέρμα φαίνεται θαμπό, λεπιοειδές, τραχύ και σκασμένα. Μπορεί να αισθάνεται σφιχτό, άβολα και ακόμη και φαγούρα κατά καιρούς. Δεν υπάρχει αμφιβολία, πρέπει να έχετε δοκιμάσει αμέτρητα προϊόντα περιποίησης προσώπου δέρματος και σπίτι διορθωτικά μέτρα για να απελευθερωθείτε ξηρότητα από το δέρμα, αλλά να μην εκμεταλλευτεί. Αυτό συμβαίνει επειδή το σύνολο των προϊόντων αυτών στερείται τα σωστά συστατικά which μπορεί να θεραπεύσει την ξηρότητα του δέρματός σας. Αυτή τη φορά επιλέγουν μια κρέμα προσώπου, η οποία έχει τα παρακάτω συστατικά προστίθενται. , Η διαφορά θα είναι εμφανής.
Οι συνιστώσες του το καλύτερο πρόσωπό Κρέμες για την ξηρή επιδερμίδα? Βιταμίνη Α, C, E και βιταμίνη του συμπλέγματος Β είναι η βασική προϋπόθεση για το δέρμα σας. Μια καλή κρέμα προσώπου για ξηρό φροντίδα του δέρματος θα πρέπει να έχουν όλα αυτά τα βιταμίνες συμπεριλαμβάνεται. ? Η κρέμα για το ξηρό δέρμα στο πρόσωπο πρέπει να έχει κάποια αποτελεσματική moisturizers. Υπάρχουν μερικά φυσικά έλαια που εμποδίζουν την υγρασία στο δέρμα σας, και έτσι είναι εξαιρετικές ενυδατικές κρέμες. Jojoba, αβοκάντο και το ελαιόλαδο είναι μερικά από αυτά. ? Το δέρμα σας χρειάζεται προστασία από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και τις υπεριώδεις ακτίνες υπάρχουν στο ηλιακό φως. Υπάρχουν ορισμένα φυσικά συστατικά που μπορεί να λύσει τα δύο σκοπούς. Επιπλέον, θα ενισχύσει την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, και να αποτρέψει την απώλεια του υαλουρονικού οξέος που δρα ως κόλλα για να δεσμεύσει την ελαστίνη και το κολλαγόνο από κοινού. Ορισμένες από αυτές τις ουσίες, οι οποίες είναι κατά κανόνα παρόντες στην καλύτερη κρέμες προσώπου για το ξηρό δέρμα, οι μαρακούγια φρούτα του πάθους απόσπασμα, babassu κερί παλάμη, macadamia, σπόρων σταφυλιού και wakame phytessence. ? Το μέλι είναι καλό για το δέρμα κατά δύο διαφορετικούς τρόπους. Είναι μια καλή ενυδατική κρέμα. Κατά δεύτερον, βοηθά στην αναζωογόνηση του δέρματος, δηλαδή Είναι επισκευές των ζημιών που προκαλούνται από την υπερβολική ξηρότητα στο δέρμα σας. Ως εκ τούτου, το μέλι είναι ένα πρέπει για μια κρέμα προσώπου για το ξηρό δέρμα. ? Cynergy TK είναι μια ουσία που ενεργοποιεί την ελαστίνη και το κολλαγόνο παραγωγής στο δέρμα σας. Αφαιρεί τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο δέρμα σας. Ενυδατώνει επίσης το δέρμα και αποτρέπει την ξηρότητα σε μεγάλο βαθμό. Φροντίστε την κρέμα προσώπου για ξηρό δέρμα περιλαμβάνει αυτόν ως συστατικό. ? Καλίου διατηρεί την ουδετερότητα της κυτταρικής ατμόσφαιρα και διέπει τη διαδικασία ενυδάτωσης. Κατά συνέπεια, είναι άλλο ένα σημαντικό συστατικό ενός καλού κρέμα προσώπου για το ξηρό δέρμα. ? Όλες οι φυσικές και καλλυντικές ουσίες που αναφέρονται εδώ να συνεργαστούν για να μειωθεί η ξηρότητα του δέρματος. Κάνουν ένα αποτελεσματικό moisturizer, το οποίο μπορείτε πάντα να βασίζεστε. Πέρα από ξηρό κρέμα προσώπου δέρμα, θα πρέπει τακτικά καθαρίσει και τον τόνο δέρμα του προσώπου σας. Οποιαδήποτε μέσο καθαρισμού που στερείται του αλκοόλ και των πετρελαιοειδών θεωρείται ιδανικό για το ξηρό δέρμα. Rose νερό είναι ένα φυσικό τονωτικό που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Τακτικό καθαρισμό, ενυδάτωση και τόνωση του δέρματος είναι το κλειδί για να πάρει ένα all-time νωπά, λαμπερή και στιλπνή επιδερμίδα. Πράξη αυτό του προσώπου καθεστώς φροντίδας δέρματος σε καθημερινή βάση και να απολαύσετε την ανατίμηση θα πάρετε από τους άλλους.